Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Foarte frumos, sa-ti traiasca :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Foarte frumos, sa-ti traiasca :pup:
Si voi avea mereu! astea sunt mai silentioase si mai active, jucause, si interesate de absolut orice! :blb:
da,si eu voi avea mereu pasari
Poze cu scumpele mele zebre :heart:
Multumesc! :sanatate:
Adaugat: 07-09-2009 11:44
Am reamenajat la zebrutze locuinta !
va place cum e acuma ? :bang:
Adaugat: 08-09-2009 14:29
Am uitat pozele ma scuzati
Adaugat: 08-09-2009 14:29
Inca 2 poze
f. frumos
bvo
Multumesc! :pup:
Adaugat: 08-09-2009 17:02
Vreau sa-mi schimb avatarul Latifa, cum fac? am incercat si tot nu pot, dimensiunea eu zic ca e buna arunca o privire
Adaugat: 09-09-2009 14:32
Vreau sa-mi schimb avatarul Latifa, cum fac? am incercat si tot nu pot, dimensiunea eu zic ca e buna arunca o privire
E buna dimensiunea si eu vad exact aceasta poza la avatarul tau. Da un ctrl+f5 si ai sa o vezi si tu
Adaugat: 09-09-2009 22:14
Da acuma vad si eu avatarul, scuze de deranj :merci:
Inca 2 poze
Cat te mai lauzi nene?
Adaugat: 11-09-2009 10:16
Noi poze cu zebrele :sol:
Sunt foarte frumosi :ironic:
Super Gaby, niste frumoase!
Intrebare.. CE E ASA PUSTIU PE AICI? :wow:
Se vede ca a inceput sc :ill:
Adaugat: 20-09-2009 13:59
Cat de dragut mai e si puiul ala de zebrutza :heart: Sa-ti triasca si sa se faca mareee si frumoos :muscle:
Stiu ca sunt frumosi si draguti
Adaugat: 20-09-2009 15:16
Poze cu perechea 2 pun azi
Adaugat: 20-09-2009 15:17
Poze cu perechea 2 pun azi
Cu o mica/mare intarziere pun pozele
Am un puiut de zebre australiene!!!!!!!!! :heart: :heart:
Dar am vazut ca nu se misca...nu se misca din prima zi nu?
Nu,in prima zii nu se misca. ai sa vezi ca peste cateva zile o sa iti scoata un sunetel..cam asa fff-fff--fff.. nush cum sa explic. :pup: sper sa iti iasa si ceilalti puiuti..
mie mi-au reusit din 4oute toti.
Am un puiut de zebre australiene!!!!!!!!! :heart: :heart:
Dar am vazut ca nu se misca...nu se misca din prima zi nu?
bravo. sa-ti iasa toti si sa pui poze. nu-i stresa. lasa-i sa aiba liniste si dupa ce ies puii sa faci cateva poze daca poti.
Azi dimineata am gasit toti 3 puiutii de zebrute pe tavita........morti......
inseamna ca i-a scos mama lor afara,ori e stresata,ori ai pus mana pe ei,ori te-ai uitat insistent,sau locul este destul de mic.
Adaugat: 30-09-2009 09:58
intrbare,le-ai pus materiale pt a-si construii cuibul?
monyxme , imi pare rau inseamna ca parinti nu au fost pregatiti ori au fost puitzi bonavi....
Bft pentru tura viotoare! :k:
Adaugat: 30-09-2009 17:17
Nu,in prima zii nu se misca.
ai sa vezi ca peste cateva zile o sa iti scoata un sunetel..cam asa fff-fff--fff.. nush cum sa explic. :pup: sper sa iti iasa si ceilalti puiuti..
mie mi-au reusit din 4oute toti.
Ba sa sti ca se misca
Azi dimineata am gasit toti 3 puiutii de zebrute pe tavita........morti......
![]()
i-mi pare rau. i-a afuncat parintii afara. sau aveau nevoie de mancare pt pui si nu le-ai dat la parinti nimic inafara de seminte.
Nu le-am stresat si nu le-am facut nimic.La unele zebrute se intampla asa la prima serie de pui...nu are nimic asta e.Spatiul este suficient de mare si nu am pus mana pe pui
poate fata nu a fost pregatita.
Adaugat: 01-10-2009 10:26
Hey,nu mai scrieti nimic pe aici?
Ce va mai fac zebrutele..? :pls:
Imi pare rau Monica, poate data viitoare o sa fie mai atenti parintii.
Hey,nu mai scrieti nimic pe aici?
Ce va mai fac zebrutele..? :pls:
Hello! Pai ce sa ne mai faca zebrutzele? Foarte bine! Ale mele tocmai ce au facut baie. Faza draguta e ca pe cat sunt de mici pe atat de mari valuri faceau in caditza. Evident ca au stropit peste tot, dar satisfactia pe care-o aveau pe fetze si somnul de dupa baita au starnit gelozia perushilor. Ce sa spun? Sunt maestre in ale baitzei! Acum isi flutura coditele pe sub ciocurile celorlalti parca spunandu-le "priviti de pene avem! asa se face o baie adevarata!".
ma bucur sa aud ca zebrutele sunt bine si alintate.
si ale mele faceau baie in continuu
ma bucur pt. ale tale...
asteptam poze.
Am o mica problema, sau mai bine zis, nu inteleg comportamentul zebrutzelor mele. Zuzu o bate pe Zizi. Aseara a scos-o de ciuf din cuib! :sol: Iar de dimineata, ca sa nu o bata in continuare, le-am lasat libere toata ziua. Sa poata si Zizi sa fuga de nebun. Nu stiu ce se intampla. Ce l-o fi apucat pe Zuzu? Ati patit asa ceva cu zebrele voastre?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata