151

Re: Papagalul meu e bolnav?

Cata rabdare. yikes Eu pe snowy in 3 zile l=am invatat pe deget in colivie, intr`o zi sa stea pe deget afara, in vreo 3 saptamani se ducea de pe deget pe mana si apoi pe umar, si macare din mana ia, nu l-am invatat eu, pur si simplu am bagat mana(cu mei) la el in colivie si sa suit pe beget si a mancat :k: .Cred ca am fost si norocoasa. :rusine: Dar el era si singurel. :wis: aaa...si intr`o saptamana de cand era la mine l-am auzit ca a zis "puiu" dar nu clar, nici acum nu zice clar. big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

152

Dar al tau e puiut :heart: (era...acum se face barbat smile ) e mai usor...mai ales ca-i si singurel tongue

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

153

Uhu...si ce mai barbat... :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

154

wink Mor perusoaicele dupa el smile Sa vezi cand ii iei fetita...lesina smile Suntem deja off topic...sorry :rusine:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

155

Ai mei sunt speriosi rau sad, va invidiez wink

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

156

Stai linistita si ai mei sunt la fel,parca as fi o fantoma :wow:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

157

Nici chiar asa, vorbesc cu mine , mai ales cand vin de la munca si dimineata cand trebuie sa le fac curat si sa le dau de mancare.........dar cand vine vorba sa bag mana in colivie sunt urgie.........sper sa isi revina mai devreme sau mai tarziu ..............;)

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

158

ai sa ne mutam la despre perusi ca suntem deja off-topic

Adaugat: 02-08-2009 11:43

E posibil ca belle sa fie racita? pt ca are nasucul infundat

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

159

monyxme wrote:

E posibil ca belle sa fie racita? pt ca are nasucul infundat

Se poate...ai grija daca scaunul este mai moale si/sau este murdara e posibil sa fie racita..
(Eu sper ca nu sad deoarece prima mea Sara asa sa imbolnavit subit)

160

Si aici am o intrebare.. big_smile Azi de dimineata am gasit in colivia lui David peste 10 fulgi cazuti. Semn ca naparleste. Pe langa asta, ii tremurau aripioarele si fulgii din zona picioruselor. Toata ziua a facut asa. In camera erau 23-24 de grade. Sa-i fi fost frig sau il ustura pielea? big_smile

161

aici sunt poze cu yoyo....ceroma e groasa, parca dezlipita de cioc...piciorusele sunt mai groase ac ale lui kuky...nu stiu daca sunt un pik umflate....oricum, yoyo e mai mica de inaltima si mai "indesata" decat kuky...E RAIE?

Adaugat: 09-09-2009 12:49

am mai micsorat pozele...sa se vada mai clar...in comparatie cu kuky

yoyo

162

Eu nu vad urme de raie.Poate doar lipsa de vitamine si calciu..incearca sa faci o cura de Multivitaminico de la Padovan.
De obicei raia se observa pe langa cioc, in ambele parti, ca niste puncte, sau bubite,ciocul are santuri, iar pe gherutze se depune o crusta alba..

>>>>Alexandra<<<<

163

ms de raspuns! tocmai au terminat Multivitaminico d l padovan...le dau cate 5 zile pe luna....problabil are carentza de ceva, asta pt ca nu mananca decat seminte si ovomix,altceva nu-i place...nu se atinge de outz cu morcov...

yoyo

164

nici ai mei nu se atingeau,da le-am facut n fel de truc,intr-un fel i-am papacalit,le pun peste putin mei .. big_smile si cand se termna meiu mananca si din ce e acolo,sau sa le dai prin putin pesmet se paine. smile sa vezi ce mananca de acolo :rusine:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

165

Da`o totusi preventiv cu ulei de floarea soarelui...Daca nu, cu vitamina A...

>>>>Alexandra<<<<

166

Lui Snowy ii tremura codita. Dc? :wow:

167

E si lui Paco ii tremura aripioarele si codita,cared ca sunt pe punctul de naparlire si ii mananca pielea.

168

hmm Snowy a naparlit, si ii tremura doar codita.

169

Nu cred ca e vreo problema , o fii prea lunga smile

170

Tocmai am spus mai sus ca David naparleste si tremura. Probabil ii doare/ustura pielea ...

171

rikka a inceput sa i se albeasca apoi sa i se inverzeasca  "nasul" ma rog nu stiu cum sa zic mai exact si nu stiu ce are e mai agresiva il bate pe coco foarte rau ia spart capul acum i-am separat dar nu mai pot sa bag mana la ea nici macar sa ii schimb mancarea ca ma musca...nu inteleg de ce e asa de rea..:cry:

172

poate e speriata de ceva..

173

cocorikka wrote:

rikka a inceput sa i se albeasca apoi sa i se inverzeasca  "nasul" ma rog nu stiu cum sa zic mai exact si nu stiu ce are e mai agresiva il bate pe coco foarte rau ia spart capul acum i-am separat dar nu mai pot sa bag mana la ea nici macar sa ii schimb mancarea ca ma musca...nu inteleg de ce e asa de rea..:cry:

ceva nu e bine. nu o mai stresa. poate te uitiu prea des la pui si ea e stresata. nu mai umbla cateva zile la cuib cand este ea pem acolo.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

174 (edited by OBlonda 20-09-2009 20:59)

cocorikka wrote:

nu inteleg de ce e asa de rea..:cry:

-stres- umbli prea des la ea acolo, o streseaza si puii, si masculul care vrea sa se imperecheze;
-lipsa spatiului-daca nu au loc de desfasurare, devin si mai stresati...daca aveau loc, ma gandesc ca masculul fugea de femela.Atentie ca dupa ce ies puii din cuib, trebuie si mai mult spatiu, altfel o sa`i bata si pe ei...
Incearca sa`i oferi o hrana cat mai variata, mai ales acum ca are multe guri de hranit, si puii trebuie sa creasca mari si sanatosi.Ar fi bine sa`i faci si o cura cu Multivitaminico.Oul fiert de 2 ori pe saptamana.

>>>>Alexandra<<<<

175

birdslover wrote:

Tocmai am spus mai sus ca David naparleste si tremura. Probabil ii doare/ustura pielea ...

de asta au nevoie de baita. daca este cald in casa si nu este vre-un geam deschis, poti sa-i stropesti ca se imoaie pielea si le cad penele mai usor. se racoresc si ei. AVETI GRIJA LA FRIG SI CURENT!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro