251

Re: Hamsteri...

ce rasa sunt hamsterii? Ia tinut intr-un loc dupa ce a fatat femela.....femela si masculul sunt frati?

I love animals :heart:

252

nu stiu rasa dar cand o sa vorbesc cu ea iti voi spune.la pet shop in oras la noi nu prea au grija de animale.si eu miam luat 2 perusi si cu greu am salvat femela ca era sa moara.si nu stim daca sunt frati ca vanzatoarea nu stie.

Adaugat: 16-07-2009 19:52

mam gandit...crek sunt hamsteri pitici.

253

Sunt multe motive pt care puii de hamster pot murii:
1.Femela prea mica pt a  avea lapte si a creste puii.
2.femela poate manca puii din cauza lipsei de apa, a stresului sau a faptului ca hamsterii nu sunt viabili si bolnaviciosi.
3.Daca a fost tinuta impreuna cu masculul este posibil ca el sa isi omoare puii, sau ea din cauza stresului.
4.Parintii pot fi frati, puii sunt nascuti bolnavi iar femela ii mananca, ei se nasc cu diferite defecte(fara membre, fara vedere, miros, urchi, ochi etc.)

Ar mai fi dar nu-mi vin acum in minte big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

254

puii nu erau fara membre etc.puii pot muri dar de ce si masculul?

255

Sunt multe motive, dar nu`ti pot spune daca nu stiu cum au fost ingijiti tongue

Stii ce le datea de mancare? Ce talaj folosea? Mancau legume/fructe? Aveau rotita? Erau prea obeji?

Depinde, nu`ti pot spune nimic cu excatitate :ironic:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

256

la mine Poc e ca un "porcusor" ... se da el mai greoi pe rotita dar ...n-are nimic ... big_smile:D:D:D

257

Adisor, cum se mai simt hamsterii, masculul este bine? :angel:

258

buna!am vorbit cu colega mea despre hamsteri.rasa-pitici rusesti,mancarea-kiri kiri;talaj-stejar;mancau mar si morcov;are rotita;nu erau obeji;puii aveau membre etc.;nu erau frati;puii au trait maxim 3 saptamani;la nastere au fos 3 pui-dupa 3 zile unul a murit.sper sa te ajute informatiile astea.

259 (edited by luky-muky 18-07-2009 20:42)

eu cred ca puiul de 3 zile avea probleme de sanatate si mama l-a omorat pentru ca simtea ca nu are sanse,dar masculul nu cred ca are legatura cu puii doar daca nu ia tinut impreuna si s-au batut pana femela a omorat masculul,dar la hamsteri pitici mai rar se intampla asta

260 (edited by iloveanimals 18-07-2009 20:30)

alexandra10 wrote:

buna!am vorbit cu colega mea despre hamsteri.rasa-pitici rusesti,mancarea-kiri kiri;talaj-stejar;mancau mar si morcov;are rotita;nu erau obeji;puii aveau membre etc.;nu erau frati;puii au trait maxim 3 saptamani;la nastere au fos 3 pui-dupa 3 zile unul a murit.sper sa te ajute informatiile astea.

Talas de stejar sau marca stejar? hmm

Poate colega ta a stresat prea mult puiutii si din cauza asta au murit, puii la 3 saptamani sunt complet dezvoltati nu`i mai poate omora mama. smile Daca un pui a murit dupa 3 zile inseamna ca nu avea mama suficienta grija de pui, probabil era prea mic pt a fii mama, si simturile materne nu i se dezvoltase inca.

De unde stie ca nu erau frati parintii? :ironic:

261

pai probabil i-a spus prietena ei......dar eu zic ca nu are legatura moartea puiilor cu a mascului doar daca nu erau bolnavi si au murit de boala ca la pe ala de 3 zile il putea omora dar pe aia de 3 saptamani nu iar eu cred ca au murit de boala daca zici ca a murit si masculul

262

eu cred ca erau bolnavi si au murit

263

da ,,, e bn Poc big_smile

264

am si eu o intrebare :cry: de vreo 2 zile hamsterul meu nu arata prea bine.e femela.am tot vazut-o ca nu mai e la fel de activa cum este ea de obicei...toata noaptea rontaia la gratiile de la cusca nu puteam sa dorm de ea...mereu o duceam in alta camera.dar acum e altfel...si ziua si noaptea doarme in casutza ei acolo..nu iese decat sa manance si apoi intra iar.am scos-o astazi si am lasat-o pe jos sa mearga era f ametita mergea in zig zag abia se tinea pe picioare.. dupaia si-a mai revenit cat de cat..nu pot sa inteleg ce are...o am de putin timp...de vreo 3-4 luni....cand o vad asa imi dau seama ca o sa moara...nici nu pot sa sper ca o sa-si revina la cum e...nu inteleg...i-am dat tot ce-i trebuie...orice e bun pt hamsteri apa tot...avea tot mereu...ce ar fi putut sa o faca asa ? nu pot sa-mi explic.poate ma ajutati voi daca stie cineva...nush unde sa mai intreb si ce sa mai fac :cry:

265

Are roata? Cat este de mare cusca?

266

asa fac si hamsterii mei...de fapt doar unul dintre ei...roade intruna si vrea sa iasa afara...acum are roata si s-a mai linistit...si ai mei stau aproape toata ziua in casuta...probabil ca le place acolo...si se mai intampla sa fie mai posomorati ,apoi sunt destul de activi:P :heart:

267

:)cine imi spune si mie la cate zile dau ochii si blana la hamsteri ?

268

La vreio 3-4 zile la da blanita, adica li se schimba culoarea pielii si iese putin firul la iveala, si la 2 saptamani si se vor deschide ochii big_smile

269

Am si eu un hamster pitic campbell.I-am luat o bila de plimbat prin casa si precum multi spun ca e bine sa se plimbe in ea
hamsterul meu o detesta.E claustrofobic...:( sau ce?

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

270

littlemars7 wrote:

Am si eu un hamster pitic campbell.I-am luat o bila de plimbat prin casa si precum multi spun ca e bine sa se plimbe in ea
hamsterul meu o detesta.E claustrofobic...:( sau ce?

smile   smile   saracul de el. cauta-i alte jucarii si accesorii care sa-l atraga.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

271

unii hamsteri adora bila, altii o detesta, depinde de la hamster la hamster. incearca sa renunti la bila daca lui ii este frica de ea, incearca sa ii mereste spatiuk de joaca si totul o sa foe ok. wink

272

am o biluta de burete putin mai mare decat el ii place sa o bata smile

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

273

o sa imi iau hamsteri pitici rusesti         :blb:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

274

am cateva accesorii pt hamsteri.le vrea cineva?

275

de unde esti?
le-as lua eu

Gabriela