asta depinde de cat de blanda este hamsterica, eu la a mea i-am facut curat in cusca dupa ce am separat-o de mascul, adica cu doua zile inainte sa fete, dar nu i-am umblat la cuibul care am crezut eu ca este cuib, pana la urma a fatat in casuta.Hamsterica me aera ff blanda si nu mi-am facut griji ca v-a manca puii, dar niciodata nu stii ce este in minte unui animal, eu am atins puiutii doar cu degetul, si nu mi-a facut nimic mamica dar cand puii plangea venea imediat la ei, nu ma lasa sa pun mana, daca ai o hamsterica mai rea te sfatuiesc sa nu-i atingi pana nu le dau ochii, adica dupa doua saptamani, sau inainte de a le da ochii atunci cand au blanita pe ei, dar este posibil ca mamica sa nu le mai dea sa suga.Eu i-am facut cuarat in cusca la o saptamana dupa a a fatat, dar nu am umblat la cuib, i-am facut pe langa el .Cand puii erau atat de mari ca in pozele 1 si 2 i-am mutat eu in acvariu, aveau vreo 10-12 zile nu mai stiu sigur sau mai putin.
"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki