226

Re: Hamsteri...

asa faceau si piticii mei prima data, numai ca nu se bateau, Vivi vroia sa iasa afara se urca pe mana mea, era disperata si ii batea inima.Daca femela nu este pregetita pt imperechere nu va accepta masculul, tine-i putin separat si urmarestei seara, femela trebuie sa stea cu codita in sus cand vrea sa se imperecheze wink ntra in calduri cam o data la 4 zile. De cat timp i-ai pus impreuna? big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

227 (edited by adisor 26-06-2009 12:54)

de vreo 2 luni big_smile

Adaugat: 26-06-2009 13:49

inainte sa fete am voie sa le schimb rumegusul ???
( daca nu are cuib )

228 (edited by speedygonzales 26-06-2009 12:58)

Teoretic ultima curatenie a custii ar trebui (la hamsterii pitici) sa fie pana in maxim a 16 zi de la imperechere iar dupa ce fata ai voie sa le schimbi talasu abea dupa ce fac puii ochi

Don't worry , be happy !

229

si puii dupa c.c.a. 14 zile deschid ochii ?

230

Da , puii deschid ochii in cca 2 saptamani smile

Don't worry , be happy !

231

okok ...
poc acum e bine. big_smile

232

asta depinde de cat de blanda este hamsterica, eu la a mea i-am facut curat in cusca dupa ce am separat-o de mascul, adica cu doua zile inainte sa fete, dar nu i-am umblat la cuibul care am crezut eu ca este cuib, pana la urma a fatat in casuta.Hamsterica me aera ff blanda si nu mi-am facut griji ca v-a manca puii, dar niciodata nu stii ce este in minte unui animal, eu am atins puiutii doar cu degetul, si nu mi-a facut nimic mamica dar cand puii plangea venea imediat la ei, nu ma lasa sa pun mana, daca ai o hamsterica mai rea te sfatuiesc sa nu-i atingi pana nu le dau ochii, adica dupa doua saptamani, sau inainte de a le da ochii atunci cand au blanita pe ei, dar este posibil ca mamica sa nu le mai dea sa suga.Eu i-am facut cuarat in cusca la o saptamana dupa a a fatat, dar nu am umblat la cuib, i-am facut pe langa el .Cand puii erau atat de mari ca in pozele 1 si 2 i-am mutat eu in acvariu, aveau vreo 10-12 zile nu mai stiu sigur sau mai putin.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

233

frumosi ... 5 ai avut in total ?

234 (edited by iloveanimals 28-06-2009 16:59)

puiutii? am avut 6 dar unul cred ca l-a fatat primul si s-a asfixiat si a murit, cand m-am uitat acolo la ea era vanat, deci era mort dar 5 au trait sunt sanatosi :k: unul a avut piciorusul rupt sau macat de mama nu stiu care a fost problema, dar cred ca majoritatea hamsteritelor care nasc prima data manaca piciorusul unuia dintre puii ei, am mai auzit la cineva ca are un puiut fara piciorus smile

el este cel fara piciorus, defapt nu avea talpa piciorului dar era ff sanatos, manca se juca cu ceilalti hamsteri, alerga in roata nu avea treaba :k:

235

saracul ...
hamsterita i l-a mancat ?

236 (edited by iloveanimals 28-06-2009 18:12)

nu stiu nici eu sigur, probabil hmm dn cauza stresului poate, dar eu nu o stresam ma abtineam sa nu mai umblu la puiuti imi era frica sa nu`i pape.La una sau doua zile unul dintre pui era afara din cuib, cred ca Vivi il dusese afara, si am observat ca avea piciorusul rupt, cred ca ea i l-a mancat din cauza ca mai avea si unul mort, nu stiu hmm

el este cel care avea piciorusul rupt, aici avea 1-2 zile nu mai stiu sigur, cred ca o zi big_smile

237

Si eu am un puiutz cu trei picioarushe si iloveanimals shtie foarte bine....traieste e zglobiu..la fel ca un hamster normal..dar sta separat de mama ca ...o fi el mai blugutz dar nu mai vreau pui;))

238

Ce hamster ma sfatuiti sa-mi iau? Hamster sirian sau pitic? Imi plac f. mult hamsteri pitici insa imi plac si hamsteri sirieni (sunt fff. draguti)... :blb: big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

239

pitic, este mai mic si nu face atat de multa mizerie ca sirienii big_smile si sunt mult mai dragalasi asa micuti :heart:

240

Ok...atunci hamster pitic o sa-mi iau :heart: :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

241

si srienii sunt foarte draguti......dar tu alegi

Adaugat: 15-07-2009 22:45

A da si vroiam samai intreb ceva......hamsterii mei dc nu mai cresc? sad

I love animals :heart:

242

luky-muky wrote:

si srienii sunt foarte draguti......dar tu alegi

Vad eu...imi plac si cei pitici si cei sirieni...oricum de abea in toamna o sa-mi iau...deci mai am timp sa ma gandesc big_smile :bang:

Iusti

243

ai tot timpul la dizpozitie sa te gandesti.....si orice ai alege tu sigur il vei iubii foarte mult

244

luky-muky wrote:

A da si vroiam samai intreb ceva......hamsterii mei dc nu mai cresc? sad

pai cati cm au? smile

245

luky-muky wrote:

ai tot timpul la dizpozitie sa te gandesti.....si orice ai alege tu sigur il vei iubii foarte mult

smile Cu siguranta il voi iubi :pup: ...ador hamsterii :heart: :heart:

Iusti

246

Puky are 11 cm,Piky are 13 iar Tzuky are 15 (cu tot cu coada)

Adaugat: 16-07-2009 15:03

si idn cate stiueutrebe sa aiba 16-17 cm lungime adik puky e mai mic cu 6-7 cm decat marimea pe care trebe sa o aiba

Adaugat: 16-07-2009 15:05

i-ammasurat dinpou si puky are 12 cm si piky cum v-am spus 13

247

Sa-ti traiasca si sa creasca sanatosi si frumosi! :heart:

Iusti

248 (edited by luky-muky 16-07-2009 14:37)

multumesc frumos......sper sa-ti iei si tu hamster cat de curand si sa te bucuri si tu de el asa cum ne bucuram si noi de ai nostrii,pentru ca sunt niste animalute foarte simpatice si iti intra la inima foarte repede :pup:

249

Te cred :ironic: De abea astept... :heart: :bravo:

Iusti

250

buna.am o intrebare.colega mea sia cumparat de la magazinul de animale 2 hamsteri(pereche).dupa o perioada sau inmultit.femela a nascut 3 hamsteri din care 1 a murit.dupa maxim 2 saptamani am vorbit cu colega mea si mia spus ca au murit puii si masculul.din ce cauza au putut muri?