Re: Ciobanesc German
luky-muky, e tare dragalash puiul! cred ca o sa i se ridice urechile, poate e prea mic deocamdata
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Ciobanesc German
luky-muky, e tare dragalash puiul! cred ca o sa i se ridice urechile, poate e prea mic deocamdata
Apropo..
Am vb cu tata
si m-a intrebat dak n-are voie sa-i dea oase.. are implinite 3 luni si o saptamana .. si nu stiu dak pot sa-i dau oase, dar cred k pe la 6 luni.
am nevoie d parerea voastra
oase de vita doar..
si chiar si mai tarziu- fara oase de pui
sunt foarte periculoase oasele de pui! de ce toti dinafara dau cainilor numai mancare speciala pentru ei, si nu mancare gatita.Numic altceva decat mancare pentru caini, junior.
multzumesc :pup: :heart:
Ok, nu ma pot abtine !!!! Richie al meu . In prima poza avea 11 luni, iar in a doua 3 ani si tatic fericit.
O rasa superba !
superbi acesta rasa am avut si eu un lup
O rasa superba !
Asa este...a mea e o Lady...
Si iubeste ff mult copiii ( pitica mea o trage de blana, o loveste, se urca pe ea ( cand este culcata )...dar nu are treaba...) :heart:
Am si eu unu la curte. Il cheama Rex. E destul de batran (cam 8 ani) , poza e facuta acum mult timp (avea un an sau doi)
crazy_and_purple tu nu mai ai catelul ciobanesc german?daca il ai pune cateva fotografii sa-l mai vedem si noi
Adaugat: 25-06-2009 20:52
speedygonzales foarte frumos catelul :pup:
crazy_and_purple tu nu mai ai catelul ciobanesc german?daca il ai pune cateva fotografii sa-l mai vedem si noi
dap, il mai am inca )
a crescuuuuuuuuut
are 20 kg
In poza asta se juca cu matzul meu )
:heart:
Superb catel. Va deveni un lup adevarat !!!!
Si ca sa fie si mai frumos accepta un sfat :
Din momentul in care s-a obisnuit cu zgarda, nu-l mai lasa cu ea ! Zgarda o folosesti doar cand iesi la plimbare, dresaj .
Zgarda va deteriora parul de pe gat si un Ciob German fara roba frumoasa...e urat ( Se roade, uzeaza parul sub zgarda)
Cand il vei lasa liber ( in locuri sigure si admise) la fel, da-i zgarda jos. Se poate agata in grengi, tufe etc si pana ajungi la el, se poate accidenta(Doamne fereste) si cu siguranta va trage o sperietura zdravana.
Sa-ti traiasca !!!!!:k:
ce frumos e.........a crescut foarte mare d cand l-am vazut ultimadata in fotografie :bravo: :pup:
buna!am si eu o intrebare...unde e bine sa se imperekeze 2 ciobanesti germani care nu s-au vazut pana akum?acasa la femela,acasa la mascul sau pe teren neutru???amandoi sunt caini cu personalitate,destul de in varsta,dar care nu s-au imperekeat niciodata pana akum
100% la mascul acasa, acolo e cel mai bun mediu de imperechere
Superb catel. Va deveni un lup adevarat !!!!
Si ca sa fie si mai frumos accepta un sfat :
Din momentul in care s-a obisnuit cu zgarda, nu-l mai lasa cu ea ! Zgarda o folosesti doar cand iesi la plimbare, dresaj .
Zgarda va deteriora parul de pe gat si un Ciob German fara roba frumoasa...e urat ( Se roade, uzeaza parul sub zgarda)
Cand il vei lasa liber ( in locuri sigure si admise) la fel, da-i zgarda jos. Se poate agata in grengi, tufe etc si pana ajungi la el, se poate accidenta(Doamne fereste) si cu siguranta va trage o sperietura zdravana.
Sa-ti traiasca !!!!!:k:
Foxbox, multumesc mult ptr sfat. ! Mi se pare..foarte..fain ca sa zic asa... am vb cu parintii mei si lor li se pare un sfat grozav. Mai ales tatal meu care este innebunit dupa lupi. Cand a vazut pozele postate de tine cu lupul tau a fost super incantat. :k:
Deci asa voi face..cu zgarda
:pup: k sa-i fie mai bine lui Aky. ( Il cheama Aky dak nu stiati
)
Uitati niste poze noi :heart: :heart:
In poza asta i-am zis "Shezi" Asa fac mereu cu el ca sa stea la poza. :angel:
Aky rozand un lemn :muscle:
Aici se alinta un pic :heart:
Aky shi sora mea. :heart:
Aky in actiune!
:heart: :heart:
In postura de "sezi" :heart:
ce caine frumos ai........are pedigree?
Dap :heart:
E f. frumos :heart: ! Sa-ti traiasca...e un adevarat lup :heart: :bravo: !
Merci :heart:
:ill:A crescut frumos catelul tau. Imi place. Este si sanatos, super !!!! Felicitari !!!!
Cu educatia cum sta...?
Cu educatia..perfect. ! :heart:
sa-ti traiasca ! sunt o rasa foarte desteapta.
Mersi
am su ew 2 lupi:X
sa-ti traiasca.... frumos :k:
ce frumos e !! :heart: sa-ti traiasca :heart:
Forum 4animale → Caini → Ciobanesc German