201 (edited by iloveanimals 23-06-2009 15:37)

Re: Hamsteri...

adisor wrote:

okok ... nu pt pui ... ci pt ajutarea la fatare

cum adica? big_smile

Adaugat: 23-06-2009 16:36

daca ai mai avut inseamna ca stii despre ingrijre. hamsterii tai au roata? daca nu au femela va avea probleme la nastere neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

202

:L
offff ....
pt ca sa ajute la fatare ... la fatarea puilor iar apoi sa il scot

Adaugat: 23-06-2009 16:37

au au roata ... au piatra ... au tot ce le trebuie , au adapatoare , de toate

203

femela se descurca si singura, wink masculul trebuie scos cu vreo doua zile inaite ca femela sa fete, din cusca. dupa ce femela va fata ei se vor imperechea din noi, in cazul tau femela va manca puii daca il tii acolo smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

204

okok ... ms de sfat

205

dar incearca sa faci intr-un fel sa pui poze cu ei, este cam greu sa dai un sfat inate sa stii de care hamsteri sunt, si ce rase sunt smile .Femela are burtica mare? big_smile De cat timp s-au impererecheat? I-ai vazut? smile

206

din pacate nu i-am prea vazut cand s-au imperecheat ... bine i-am vazut dar nu stiu cand a fost chiar real big_smile

207

dar femela are burtica? :angel:

208 (edited by adisor 23-06-2009 15:48)

umpic ... big_smile:)
dar nu inteleg ... in loc sa fie asa: :sanatate: :pup:
ei sunt :bang:

209

esti sigur/a ca sunt fata si baiat? hmm

210

Rivanolol e bun pentru a dezinfecta rana ?

211

apa oxigenata este mai buna, nu il ustura daca ii dai cu ea, si rivanolul este dar numai sa nu-l usture :ill:

212

okok

213

adisor wrote:

cusca e 35x30x25
dar mai am si o cutiuta din plastic special pt ei ...si acolo l-am bagat pe mascul

cam micuta cusca smile a mea are 30 x 23 x 41 cm  dar ei au mult timp liber prin camera big_smile

214

okok ... acum plec sa iau apa oxigenata ...:D

215 (edited by iloveanimals 23-06-2009 16:48)

succes cu micutii, si pe viitor sa ai mai multa grija cu ei, sunt ff mici si firavi si multi doctoti nu se baga sa se uite la ei, le trebuie un specialit :ironic:

216

okok ... ms multe de sfaturile date ...

217

cu placere :k: asteptam vesti bune in continuare :pup:

218 (edited by luky-muky 24-06-2009 08:44)

asa fac femelele cand sunt gestante,bate masculul,ai facut bine ca iai separat,pentru ca se putea intampla orice cu masculul ,si nu-i mai pune impreuna daca sunt sirieni(sau si daca sunt alta rasa se vor imperechea iar) pentru ca se vor bate iar dupa ce se vor imperechea,ca hamsterii nu sunt ca si cainii,hamsterul nu se imperecheaz din 6 in 6 luni

I love animals :heart:

219

este o mare diferenta intre sirienii tai luky-muky si piticii, pitcii ar trebuii sa accepte masculul nu sa-l bata :ill:

220

stiu ca mi-ai zis tu tongue ,stiu bine ca piticii nu ar trebuii sa se bata,dar eu cred ca si ai lui sunt sirieni daca il bate in halul ala,nici piky a mea nu-l batea pe puky cu il bate pic pe poc (parca asa ii cheama)

221

da, si eu m-am mirat putin cand a zis, dar daca stau sa ma gandesc mai bine Aisha a stat cu Doby in cusca vreo 21 de zile si nici urma de pui, apoi am pus-o cu Zeghi i-am vazut cand s-au imperecheat, apoi ziua urmatoare Aisha il batea pe Zeghi, ia smuls putin blanita dintr-o parte dar nu a fost nimic grav.Cand am pus-o inapoi cu Doby nu i-a mai facut nimic smile .Saracutul Zeghi este batut de toti sad .Asa ca nu ar fi o mirare sa se bata piticii hmm nu prea am vazut pe nicaieri ca femela nu ar accepta masculul hmm zice ca trebuie tinuti in aceiasi cusca pana cand fata hmm acuma nu stiu ce sa mai zic, asa sa intamplat la mine, deci este posibil ca piticii sa se bata, chiar mai rau ca sirienii :wow:

222

asta cred si eu......ca stiu sigur ca eu nu am patit asa ceva cu sirienii mei......ai mei nu isi smulgeau blana............adevaru e ca se bateau pana ce puky chitaia dar nu le curgea sange nu aveau blana smulsa pur si simplu sareau unul pe celalalt si se rostogoleau big_smile

223

problema este ca nu gasim pe net de asa ceva, pt incepatori hamsterii lor pot avea de suferit din cauza asta, eu stateam langa Vivi si Maximus in fiecare seara ii urmaream sa vad daca se bat, cand chitzaiau ma duceam repede sa vad, tineam acvariul langa pat si ma uitam imediat sa vad ce se intampla, nu stiam daca chitzieturile acelea sunt din cauza ca se bat sau se joaca, am vrut sa-i despart si asa am facut, dar Vivi cum era maiestra in evadari a ajuns la Maximus in cusca wink nu stiu nici eu totul despre ei as avea mult de invatat, dar de la cine? netul ne ajuta dar nu tot timpul cu totul smile , asa ca invat din propriile experiente :pls:

224 (edited by luky-muky 24-06-2009 09:29)

asa si eu.....eu nici nu prea citesc de pe net mie imi spune tata castie mai multe decat mine rasele de hamsteri nu le stie dar deastea cu puii se pricepe ca el mi-aspus sa bag puii inapoi,si asa am facut sii-a acceptat el mi-a spus ca este sigur ca piky a mea vamanca puiutii pentru ca sunt frati si asa a fost big_smile eu nici nu stiam ca tata stie atatea(gata casuntem off topic cred ca putem contiunua la hamsteri)

225

Salut !
Am revenit...
Poc este fooooooarte agitat cand o vede pe Pic ... iar cand ii pun unul langa altul ( separati de gratii ) se ling pe bot unul pe altul ... dar daca il bag Poc tot vrea ... dar Pic atunci il bate big_smile , dar nici daca ii bag impreuna nu e bine da nici daca ii separ smile ...