176

Re: Hamsteri...

neutral Poate pur si simplu nu se inteleg , lasa-i separati . Si eu am 2 fete de hamster pitic si nu se intelegeau impreuna si se bateau (si pana la urma le-am separat) dar se si vindecau destul de repede smile (in 2 - 3 zile nu mai aveau nimic desi se batusera cu sange )

Don't worry , be happy !

177

okok dar a meu ii plin de sange ...
desi ... se misca big_smile:k:

178 (edited by iloveanimals 23-06-2009 14:34)

poti pune poze cu ei? femela a ramas gestanata cu masculul pe care il ai acum?
este imposibil ca o femela hamster pitic sa isi bata partenerul smile

Adaugat: 23-06-2009 15:30

speedygonzales wrote:

neutral Poate pur si simplu nu se inteleg , lasa-i separati . Si eu am 2 fete de hamster pitic si nu se intelegeau impreuna si se bateau (si pana la urma le-am separat) dar se si vindecau destul de repede smile (in 2 - 3 zile nu mai aveau nimic desi se batusera cu sange )

este o mare diferenta intre doi hamsteri de acelasi sex, cand sunt doua fete sau doi baieti daca nu au suficient spatiu si suficienta mancare pt a imparti se bat, dar daca sunt pereche atunci este altceva, femela sa imperecheat cu masculul si ar trebuii sa il accepte smile poate ca masculul tau este in calduri si vrea mereu sa se suie pe femela, hmm atunci cand el vrea sa se suie pe ea, femela il bate.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

179

defapt nu il bate ...
i-a dat jos blanita de pe burta ... sad si acum e plin de sange pe burtica

Adaugat: 23-06-2009 15:41

sa ii separ ???
ca nush de ce dar ... femela vine la el si il bate ...

180

Eu zic sa-i separi , nu e bine sa se bata chiar daca sunt pereche. neutral

Don't worry , be happy !

181

femela trebuie cat de curand sa fete ...

Adaugat: 23-06-2009 15:48

da ... cu masculul acesta
poze nu am cu ei ... sad

182 (edited by iloveanimals 23-06-2009 14:53)

scuza-ma dar tie ce ti se pare cand vezi ca unul dintre hamsteri nu mai are blana pe burtica si este plin de sange? yikes aia nu este bataie? dar ce este? se joaca? speedy ti-a zis sa ii separi, ce mai astepti? invitatie speciala? femela trebuie sa fete deci masculul trebuie scos din cusca de la ea...pune poze cu ei nu cred ca sunt pitici, si daca sunt pitic se pot bate, si femela mea a batut masculul ziua urmatoare dupa imperechere, si am mutat-o cu un al mascul smile .Te rog nu mai chinuii bietul suflet si mai mult, du-te cu el la veterinar, este un animal mic si nu are puterea de a se vindeca singur.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

183

Iam separat

Adaugat: 23-06-2009 15:54

inca din primele mesaje am zis ca i-am separat

184

asa :pls: ma bucur smile dar masculul du-l mai repede la veterinar, sau spala-i rana cu apa oxigenata. :sol:

185

okok

186

app, tot vreau poze cu ei.Daca poti fa poza si la rana masculului, dar cu grija pt ca il doare sad

187

peste vreo 2 h il duc la veterinar sad
pacat ... e micut si dragut ...

Adaugat: 23-06-2009 16:00

okok...
pacat ca nu stiu ce s-a intamplat cu calculatorul si nu mai salveaza nimic ...
nu pot baga ...

188

Pai ai zis ca i-ai separat si pe urma ai intrebat daca sa ii separi :wow: ( aici ne am cam incurcat ) . Oricum femela nu are neaparata nevoie de mascul cand fata , intr-adevar poate ajuta la cresterea puilor dar se va imperechea imediat dupa nastere cu femela. Este normal sa il goneasca de langa ea inainte de a naste , desi nu ar trebui sa il bata asa de rau ( e cusca destul de mare pentru parinti si pui ? ). Tinei separati , nici unul dintre ei (si nici vitorii pui ) nu vor avea de suferit , ba dimpotriva e mai bine asa wink Si cum a zis si iloveanimals , esti sigur ca sunt pitici de iarna ( deoarece acest tip de hamsteri sunt sociabili si nu ar trebui sa se bata asa rau daca sunt pereche  ) ?

Don't worry , be happy !

189

sunt pitici sigur sigur ...
i-am cumparat cu 20 lei/buc.
intrebarea mea era :
SA ii las separati pt totdeauna sau nu ... asta v-am intrebat

Adaugat: 23-06-2009 16:05

e drept ca am intrebat sa ii separ dar ma refeream sa ii separ de tot

190

poi de tot, cand se isca un conflict intre ei trebuie separati definitiv, vrei sa ii mai imperechezi sau ce? hmm din cate vad nu stii prea multe despre hamsteri sad citeste toate articolele de pe Latifa despre hamsteri, te va ajuta ff mult.Daca nu ai poze  fa acum unele noi, noi nu te putem ajuta daca nu ne arati nimic , nu putem stii ce rase sunt hamsteri, si am vrea sa stim si cat de mare este cusca.

191

cusca e 35x30x25
dar mai am si o cutiuta din plastic special pt ei ...si acolo l-am bagat pe mascul

192

sunt atat de mule de spus despre hamsteri, imi pare ff rau ca nu se intereseaza toti asa de locul lor de viata, stii cate conditii trebuiesc indeplinite inainte ca femela sa nasca? te-ai informat despre asa ceva?

193

aproximativ ... da

194

aproximativ? yikes yikes yikes eu inaite am citit de 3 ori articolele despre imeperchere de pe site, am cautat peste tot pe forum sa gasesc informatii folositoare, dar nu am gasit mare lucru, asa ca dupa ce mi-a fatat a trebui sa observ cum evolueaza cum reactioneaza mama si copii ei, sunt lucruri care nu se pot scrie intr-un articol, nu gasesti pe nicaieri pe net despre comportatrea lor pas cu pas, multi crescatori folosesc diferite metodede inmultire si crestere a puilor, despre separarea msculului din cusca si alte chestii. smile

195

dar la fatare daca il bag la loc pe mascul iara il bate ?

Adaugat: 23-06-2009 16:31

si eu am citit tot de pe latifa si toate articolele posibile de pe net ... tot de am gasit

196

iloveanimals, mai usurel! smile adisor a venit aici ca sa invete, daca nu-l interesa nu mai venea deloc. hai sa-l ajutam, nu sa-l certam. multumesc pentru intelegere! smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

197

de ce sa il mai bagi inapoi? vrei pui? vrei sa ii vinzi? sa ii inmultesti? pt profit sau cum? explica-mi mai bine.Este posibil ca masculul sa manance puii daca nu este tinut de prima data cu femela in cusca, sau femela sa manance puii pt ca este stresata de mascul, nu-i o idee prea buna, mai ales ca femela este rea.

198

okok ... nu pt pui ... ci pt ajutarea la fatare

199

Latifa dar nu inteleg sad hamsterii se bateau, trebuiau despartitii de la bun inceput cand se alergau prin cusca si nu avea nimic niciunul sad

200

am mai avut hamster ... unul sirian ...