Re: Hamsteri...
aoloo :bang: :bang: am incurcato
dar doar fata e a mea
baiatul e in "vizita" l ea :rusine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
aoloo :bang: :bang: am incurcato
dar doar fata e a mea
baiatul e in "vizita" l ea :rusine:
iii ce dragutzi is :X:X
am si eu doi hamsteri..sunt baieti :X cel putin asa stiu eu )
sunt aproape identici..unul e mai albicios si unul mai slab ..
grasutz si nasturel :X:X stau in 2 custi diferite..pentru k atunci knd i-am luat nasturel il batea pe grasutz:x..cea ce m-a mirat ptr k nasturel e cu MULT mai slab dekt grasutz :x )
)
ia pune o poza cu ei :angel:
nu prea pot sa fac poze puiilor..k si acopera cand se ridica x(
shi taticu puiilor
din cate am vazut eu ... doi dintre puii seamana cu ea si restu cu taticu lor
eu am o hamsterita la fel ca taticul:P
hamsterita mea alb cu bej
hamsterul meu negru cu alb
si inca ceva va fata peste o saptamana cine vrea puiuti sa faca rezervari la id biancadumi
grasutz si nasturel hiih..hamsterii mei :heart: :heart: acu ceva timp nasturel il batea pe grasutz si akuma e invers deci i-am separat. nu mai incerc sa ii impac ca se omoara unul pe altul
)
Grasutz :heart: :
Nasturel :heart: :
ce dragutzi iiiis si eu voiam un hamster dar mama nu imi lua ca zicea ca pute :cry:
Adaugat: 10-05-2009 18:29
cred ca sunt tare pufosi :rusine:
put doar baietii :bleah: fetele sunt ff curate, chiar si doua sapt daca nu ii faci curat la ea acolo nu miroase dar la baieti :bleah: trebuie sa le faci cel putin o data la doua zile :sol:
la mine e chiar invers,la Piky pute foarte urat,iar la Puky deloc,el se spala foarte des,si Piky se spala des dar ea miroase foarte urat
baietii au niste glande pe corp care put...ei se considera curati... :blb:
dar masculul meu nu pute absolut deloc,dar Piky pute de numa numa,mama a sp ca nu o mai suporta,si daca fata,sa tin un mascul si pe ea sa o dau dar eu nu vreau
nu am vrut sa va spun dar totusi nu ma pot abtine vivi nu mai e :cry: s-a stins din viata la 5 luni si jumatate joi 14-05-2009 :cry: :cry: am ramas cu doi puiuti de ai sai :cry: :cry: :cry:
nu am vrut sa va spun dar totusi nu ma pot abtine
vivi nu mai e :cry: s-a stins din viata la 5 luni si jumatate joi 14-05-2009 :cry: :cry: am ramas cu doi puiuti de ai sai :cry: :cry: :cry:
(:((:((:((:((:((:(( imi pare rau
( :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
saracutza Vivi....:cry:
Imi pare rau iloveamals ( Si mie mi s`a intamplat cu Benji, catelul meu de 9 ani.Acum 6-7 ani am avut un hamster si a uitat mama usa deschisa, cainele fiind de vanatoare nu i`a trebuit mult, ca il cam vana de ceva vreme..a intrat si l`am gasit pe jos, a dat peste acvariul lui, Benji statea in pozitia culcat, langa hamsterul fara suflare.L`am certat eu putin, dar ce pot face? Sunt instincte normale intre pradatori si prada.
imi pare foarte rau........
Imi pare rau pentru pierderea lui Vivi! :cry: Iloveamals, sper ca puiutii ei sa te ajute sa treci peste momentul acesta si asa destul de greu. Cu totii am pierdut macar odata in viata un animalutz foarte drag si te intelegem si suntem alaturi de tine!
Multa sanatate puiutilor si o calda imbratisare pentru tine! :pup: :pup: :pup:
multumesc ff mult tuturor :pup: :cry:
saracutza de ea era atat de frumoasa si cred ca era forate iubitoare imi pare foarte rau........
nu te supara ca intreb, dar, de ce s-a dus? :cry:
a avut niste probleme cu un catel :cry: :furios:
Salut !
Am si eu 2 hamsteri, mascul si femela...:bravo:
Nu stiu de ce dar femela il tot musca pe mascul ... ( femela e gestanta )
Oare e normal sa il muste Pic pe Poc ???
Pic= femela
Poc=masculul
sa-l muste?esti sigura? nu cumva se baga femela sub mascul si incepe sa chitzaie? :angel:
da ... (
IL MUSCA ...
asa de tare l-a muscat incat azi ( acum 5 min ) a trebuit sa-i despart pt. ca Poc are burtica plina de sange (:((:((:bleah:
Adaugat: 23-06-2009 08:13
peste noapte am tot auzit :
Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr Cyr , dar nu le-am bagat in seama ... iar dimineata ...:(si nu inteleg de ce femela il respinge atat de tare pe mascul iar daca masculul se apropie de ea ...imediat ea il musca pana nu mai poate chitai :furios:
Daca sunt hamsteri sirieni , e normal ca femela sa il muste. Nu stau impreuna decat cand se imperecheaza pe urma se cearta Hamsterii sirieni se pot bate pana cand unul dintre ei moare asa ca nu ii mai pune impreuna ( decat peste 3-4 luni daca vrei sa ii imperechezi din nou).
msms ...
am o problema si eu
am 2 hamsteri ( femela si mascul ) care tot se bat ... femela il bate pe mascul de numa numa... si il musca de burtica
azi dimineata a trebuit sa-i despart pt ca masculul avea burta plina de sange
Ce sa fac ??
femela e gestanta
Adaugat: 23-06-2009 10:24
Problema e ca nu sunt sirieni ...
sunt pitici albi ...
iar masculul toata burtica ii e rana
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...