Re: Hamsteri...
Imi pare rau patriciuca de pierderea suferita
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
Imi pare rau patriciuca de pierderea suferita
Multumesc ca sunteti aici,biancadumi intelg cum e,asa era si Jerry in ultimele luni dar seara mai facea scandal,eu il ador pe Porto :pup: E asa dragut is a crescut cu Jerry intr-un fel.
Da,eu il am din Alba iulia,deci cine stie Si la mine tot seara e mai activ,se mai da de cateva ori pe roata,mai vine la gratii dar pe urma se culca,oboseste repede.
Poze noi cu Suzzy
Auu, cat de dulce ee :heart: :heart:
Seamana cu Sophia mea...am ajuns sa-i scoatem roata pt ca daca o are acolo merge pe ea zi-noapte,eu ma mir cum nu oboseste.
Si a mea merge pe roata ore intregi fara oprire :hihi:
Nu poti sa ii indentifici usor !!!! Eu am incercat , la cativa din hamsterii avuti si hamsterii care ii am , cativa dintre ei am crezut ca sunt fete ,defapt toti au fost si sunt baieti !
Nu vei putea sa ii deosebesti usor , cand ei sunt pui , sunt mai greu de recunoscut [sau nouveniti in casa ta ] ,deoarece se vor zbate , si vor fii stresati ,crezand ca tu le faci ceva . Dar la maturitate este umpic mai usor ............... [nu sunt eu Ainstein,dar stiu cate ceva despre hamsteri ]
Uite cateva poze : [hamsteri pitici si sirieni !]
Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat. :hihi:
Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat. :hihi:
Foarte haios .................. :furios:
Ce e asa haios?
Ce e asa haios?
Haios ca face misto de ce am zis eu .................
Incerc sa explic ceva ,iar Iloveanimals trebuie neaparat sa ia in ras tot ce zic .......
Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.
Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.
Atunci de ce a pus un :hihi: ? Asta inseamna ca face misto .............
A pus :hihi: pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.
A pus :hihi: pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.
Da , haios ..............
Cati ani ai Hamstere?
Dar tu ???????????
Hai ca sunteti amuzanti
"Cati ani ai..?"
"Dar tu...?"
"Spune tu primul.."
Am destui. Afla singur ca e pe aici pe undeva pe forum.
Astazi s-a implinit o luna de la moartea lui Jerry,o luna in care ceva a lipsit si cu greu accept ca acel ceva nu se va mai intoarce...
Ohh
Buna ! De mult imi doresc sa imi cumpar un hamster si acum chiar fac pasul cel mare. Azi am comandat de pe net o cusca (http://www.petmagia.ro/cumpara/cusca-rozatoare-nr-115-4619411) + hrana si asternut . In week-end merg la petshop sa imi iau si hamsterul , inca nu stiu de care va fi , sa vad ce este si ce imi place...
Vreau sa stiu cateva lucruri generale despre ei . Si am si cateva intrebari :
1. De cate ori sa il hranesc pe zi ?
2. E buna apa de la robinet pentru ei ?
3. Rumegusul sa il schimb o data la saptamana?
4. Care sunt preturile (aproximative) intr-un petshop pentru un pui de hamster ?
Bine ai venit
1 Ii pui mancare in hranitor si el va manca cand ii va fi foame
2 Nu este buna apa de la robinet punei apa plata sau fierbi apa de la robinet
3 Maxim la o saptamana
4 Depinde de fiecare petshop pretul incepe de la 15 lei cam asa
mersi mult !
si mai am o intrebare in legatura cu acele bilute in care poti pune hamsterul si el sa se plimbe prin casa . sunt in regula ? nu sunt periculoase pentru ei ?
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...