476

Re: Hamsteri...

Imi pare rau patriciuca de pierderea suferita  neutral

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

477

Multumesc ca sunteti aici,biancadumi intelg cum e,asa era si Jerry in ultimele luni dar seara mai facea scandal,eu il ador pe Porto :pup: E asa dragut is a crescut cu Jerry intr-un fel.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

478

Da,eu il am din Alba iulia,deci cine stie big_smile Si la mine tot seara e mai activ,se mai da de cateva ori pe roata,mai vine la gratii dar pe urma se culca,oboseste repede.

- Bianca

479

Poze noi cu Suzzy  big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

480

Auu, cat de dulce ee :heart:  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

481

Seamana cu Sophia mea...am ajuns sa-i scoatem roata pt ca daca o are acolo merge pe ea zi-noapte,eu ma mir cum nu oboseste.

http://raramonik.sunphoto.ro/

482 (edited by Estera 21-12-2013 14:39)

Si a mea merge pe roata ore intregi fara oprire  :hihi:

483

Nu poti sa ii indentifici usor !!!!  Eu am incercat , la cativa din hamsterii avuti si hamsterii care ii am  , cativa dintre ei am crezut ca sunt fete ,defapt toti au fost si sunt baieti !
Nu vei putea sa ii deosebesti usor ,  cand ei sunt pui , sunt mai greu de recunoscut [sau nouveniti in casa ta ] ,deoarece se vor zbate , si vor fii stresati ,crezand ca tu le faci ceva . Dar la maturitate este umpic mai usor ............... [nu sunt eu Ainstein,dar stiu cate ceva despre hamsteri ]
Uite cateva poze :  [hamsteri pitici si sirieni !]

Animalele sunt cei mai speciali prieteni ,nu trebuie sa ii uitam!

484

Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

485

iloveanimals wrote:

Dupa o luna incep sa li se umfle outele la baieti si sunt usor de remarcat.  :hihi:

Foarte haios ..................  :furios:  mad

486

Ce e asa haios?  hmm

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

487

gaby354 wrote:

Ce e asa haios?  hmm

Haios ca face misto de ce am zis eu .................  hmm  hmm  sad  sad
Incerc sa explic ceva ,iar Iloveanimals trebuie neaparat sa ia in ras tot ce zic .......  sad

488

Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.

489

Estera wrote:

Eu nu cred ca a ras de tine. Pur si simplu si-a spus parerea.

Atunci de ce a pus un  :hihi: ? Asta inseamna ca face misto .............

490

A pus  :hihi:  pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.

491

Estera wrote:

A pus  :hihi:  pur si simplu pentru ca a spus de outele la baietei . Nu ti se pare ceva haios? Nu a ras de tine.

Da , haios ..............   smile

492 (edited by iloveanimals 28-12-2013 13:43)

smile Cati ani ai  Hamstere?

493

Dar tu ??????????? smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile

494

Hai ca sunteti amuzanti smile
"Cati ani ai..?"
"Dar tu...?"
"Spune tu primul.."

495

Am destui. Afla singur ca e pe aici pe undeva pe forum.  smile

496

Astazi s-a implinit o luna de la moartea lui Jerry,o luna in care ceva a lipsit si cu greu accept ca acel ceva nu se va mai intoarce...

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

497

Ohh sad

498

Buna ! De mult imi doresc sa imi cumpar un hamster si acum chiar fac pasul cel mare. Azi am comandat de pe net o cusca (http://www.petmagia.ro/cumpara/cusca-rozatoare-nr-115-4619411) + hrana si asternut . In week-end merg la petshop sa imi iau si hamsterul , inca nu stiu de care va fi , sa vad ce este si ce imi place...
Vreau sa stiu cateva lucruri generale despre ei . Si am si cateva intrebari :
1. De cate ori sa il hranesc pe zi ?
2. E buna apa de la robinet pentru ei ?
3. Rumegusul sa il schimb o data la saptamana?
4. Care sunt preturile (aproximative) intr-un petshop pentru un pui de hamster ?

499

Bine ai venit  smile
1 Ii pui mancare in hranitor si el va manca cand ii va fi foame
2 Nu este buna apa de la robinet punei apa plata sau fierbi apa de la robinet
3 Maxim la o saptamana
4 Depinde de fiecare petshop pretul incepe de la 15 lei cam asa

500

mersi mult smilebig_smile
si mai am o intrebare in legatura cu acele bilute in care poti pune hamsterul si el sa se plimbe prin casa . sunt in regula ? nu sunt periculoase pentru ei ?