Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Am revenit si noi
Crestem si vorbim prea mult :heart: .Si furam tot ce gasim...
Pe 23 martie facem 2 ani si nu stim daca suntem baietel sau fetita,am azut ca Nimfele,Caprele si in general pasarile de talia aceasta trebue sa faca primul ou pentru ca mor daca nu il fac si nu stiu daca asta se intampla si la Micul Alexander.
Buna, sa iti traiasca, este tare dulce.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-01-2014 11:00[/merge_posts_bbcode]
Da, este fetita si este tare frumoasa
Sa-ti traiasca! Al meu face 2 ani in vara si deja a inceput sa ii apara cate putin din guleras
Aceste poze sunt putin mai vechi.
Buna, tare dulce este.
sa iti traiasca!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-01-2014 11:06[/merge_posts_bbcode]
rashana wrote:Buna,
Am primit rezultatul autopsiei. Cauza a fost un fel de cancer, ficatul era terminat, o mare parte din intestine si stomacul. Vinovata de toate astea a fost o bacterie care a fost rezistenta la deparazitari interne.
Le-am facut anual deparazitare, am avut grija sa fie mereu curat, dezinfectat, ca fructele sa fie proaspete, insa se pare ca nu a fost de ajuns. Vitamine le-am dat periodic, pentru intarirea sistemului imunitar.
Boala s-a manifestat abia la inceputul lunii decembrie, cand deja se pare ca dupa tot tratamentul facut nu a ajutat-o cu nimic.
M-a uimit cat de putenica a fost, ca a fost foarte fericita, canta, se juca, manca pana la inceputul lui decembrie cand primul semn a fost ca a vomitat.
Apoi au urmat celelalte semne de boala.
Imi pare rau ca s-a intamplat asa, nu doresc nimanui sa treaca printr-o astfel de tragedie.
As fi facut orice sa se faca bine....
Nu credeam niciodata ca o bacterie poate sa produca atat rau.
Va doresc sa aveti pasari sanatoase si sa va bucurati de ele.imi pare tare rau ! sunt alaturi de tine.. ai grija ca nu cumva si baietelul sa fi luat acea bacterie.. cel mai indicat pt el acum ar fi sa nu-i schimbi caminul, familia, pentru ca nu ar putea rezista inca unui soc si mai ales asa.. incearca sa fi cat mai apropiata de el..
si acum te rog daca poti si daca vrei sa ne spui si noua unde ai reusit sa faci astfel de analize?? la noi nu prea sunt medici specializati pe pasari exotice , cel putin eu nu am gasit ..
Buna,
multumesc, pentru solidaritate.
Baietelul este bine.
Un doctor care face foarte des analize este dl.Tudor Laurentiu, are cabinetul undeva prin militari.
Eu i-am facut analize la el, cand am luat-o.
Apoi, am apelat la serviciile celor de la Ronavet, care sunt foarte ok.