Re: hamsteri pitici
In a tre-ia e totala.
Sa iti traiasca dolofana.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
In a tre-ia e totala.
Sa iti traiasca dolofana.
Multumesc multumesc intradevar e cel mai mancacios hamster pe care il stiu
cel mai tare e de cand i-am redus portia si sta la gratii si se uita ca un catelus
poate poate mai pica ceva
Stiu cum fac.
Zici ca sunt pe baterii cand cauta mancare.
am vazut un hamster dragut.....mi-a ramas in gand....chiar nu are nevoie de mult,mult spatiu...zic yo:)))
O cusca de 20x30x20 ii ajunge.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 16-11-2013 12:56[/merge_posts_bbcode]
Cand am avut acvariu de dat nu ai vrut, l-am dus la ghena.
am acvariu..stai linistit:)))am avut si pesti:)))te mira?:))
O cusca de 20x30x20 ii ajunge.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 16-11-2013 12:56[/merge_posts_bbcode]Cand am avut acvariu de dat nu ai vrut, l-am dus la ghena.
Intr-o cusca asa de mica numai accesoriile ocupa tot spatiul
e mai mare oricum...si asta ar fi pe moment..am vazut niste chestii faine cu tot felul de jucarii,topogane,nebunii:)))
Accesoriile le aveam puse pe pereti si jos era gol.
In plus ii facusem labirint din tuburi si alega ca apucatu prin ele.
La roata ma gandeam sa leg un dinam sa isi faca singur lumina, avion o facea cand intra in ea.
Muream de el cand el, parca era pe baterii.
Eu am perioade in care mi se pune pata pe un animal si il vreau...Acum 1 an am vrut si eu hasmter,dar nu m-a lasat mama,ba chiar facea misto de mine si imi zicea ca mergem la tara si sa imi iau unul de acolo
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 16-11-2013 13:17[/merge_posts_bbcode]
Uite cat de tare
Ceva in genul ala ii facusem, dar pe interior tot si pe verticala.
Un hamster pitic are nevoie de minim 40-50 cm lungime iar unul sirian de 60-70...dar,cu cat mai mare cu atat mai bine,normal
Sophia...e o scumpete
Hahaha,dar n-a trecut nici o zi de cand ai zis ca iti iei si deja l-ai luat :heart: bravo,sa fie sanatoasa,e frumoasa,dar nu pare pui,ce varsta are?
are pana intr-un an...da e o scumpete...as lua-o cu mine la munca ,am plimbat-o prin Poiana Brasov,toata sambata a fost cu mine peste tot:)
Sa iti traiasca Albinoasa.
Multumesc!!!!pupa mami fetita:)
I-ai luat cusca?
inca nu momentan sta aici in acvariu..azi imi ajunge o colivie din care o sa-i construiesc un loc de joaca
Cei doi deja il vad la rotisor.
mda..blonda nu..ea il linge...bruneta e ca o pisica..la ea si la pasari inca mai avem emotii
Ei nu, vrea sa vada daca e destul de gustos.
rica.....vrei sa te jumulesc:)nu cobi
Se poate jumuli decat ceva cu pene, eu nu am.
Va prezint vila Sophiei...ce ziceti e suficient?
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici