Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Care este ideea cu stinghiile de la un capat la altul?
Am si eu lla ai mei tot asa pe jumate puse.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
as putea sa-i schimb recipientul cu apa dar asta daca l-as pune pe jos si el nu coboara am incercat ......va trebui sa astepte pana il vom scoate din colivie si daca nu se baga singurel in apa, pulverizam noi
in doua luni ii voi lua o colivie mai mare si atunci cu singuranta va avea si o crenguta pe toata lungimea coliviei acum nu as face decat sa aglomerez mai mult cred..
Daca are usita pentru cuib pe laterala poti sa iei caditza special facuta pe acea dimensiune.
sau
am vazut si eu caditele acestea dar usita laterala e prea mica ...
Nu sunt mici, in magazin asa par, dar puse pe colivie...
daca cauti ce are nevoie o colivie ai sa vezi.. tre` sa aiba 2 stinghii, papagalul acolo isi petrece cel mai mult timp si se poate deplasa mai usor ..daca nu era nevoie nici aia care produc coliviile nu puneau betele alea de plastic de la cap la cap .
Poi am si de la cap la cap, jos la hranitoare, 2 bucati, dar sus am preferat sa pun jumatati sa aibe loc sa zboare.
Sus sun 2 jumatati pe laterale opuse, fiecare pereche cu batul ei.
Sa pun si sus de la cap la cap?
Nu sunt mici, in magazin asa par, dar puse pe colivie...
se referea ca usitele sunt prea mici ..
recipient de apa gasesti dinala are se prinde pe colivie, de ce sa-l pui jos ca nu am inteles ... recipienetele trebuiesc puse la nivelul stinghiei..
Acum am vazut
Poate sa mai taie una-doua gratii sa lateasca usa.
Scuze. :wis:
Poi am si de la cap la cap, jos la hranitoare, 2 bucati, dar sus am preferat sa pun jumatati sa aibe loc sa zboare.
Sus sun 2 jumatati pe laterale opuse, fiecare pereche cu batul ei.
Sa pun si sus de la cap la cap?
eu la cea micul alex am stinghiie la nivelul recipienteleor de mancare si apa si de pe ea o scarita, un leagan si jucarele(am colivie rotunda su nu pot pune doua stinghii) insa la marele alex am 2 stinghii si leagan si la perus la fel ..
Poi eu am cam asa, la nivelul hranitoarelor doua stinghii din cap in cap.
4 hranitoare cate o stinghie intre ele.
La 40-50 cm in sus pe verticala am cele 2 jumatati.
Poi eu am cam asa, la nivelul hranitoarelor doua stinghii din cap in cap.
4 hranitoare cate o stinghie intre ele.
La 40-50 cm in sus pe verticala am cele 2 jumatati.
ei cred ca e ok.. este bine ca pasarea sa nu aiba stinghiile de aceaiasi grosime ca altfel nu-si va folosi muschii picioruselor.
ufff m-ai linistit ca ma duceam croit acasa pe redecorat colivia.
:rusine:
ufff m-ai linistit ca ma duceam croit acasa pe redecorat colivia.
:rusine:
ti-am zis e ffoarte bine sa fie de diferite dimensiuni,pt mine la marele alex e imposibil ca si asa abia-mi rezista cozile de matura, altceva mai subtire nu ar avea nici ce-a mai mica sansa sa reziste, ca mi-ar fi placut sa-i pun si lui scarita si jucarii multe dar le papa pana sa ajung cu numaratul la 10 .
Daca il tii nemancat....
Daca il tii nemancat....
Da da .. are mancare de-l enrveaza
Ce sa mai zici si tu acum dupa ce te-ai dat de gol ca sacu' mananca betze....
Glumesc, sa iti traiasca.
Cauta lemn de estenta tare, salcam si lasi la ucat sa nu mai fie asa usor de ros.
Ce sa mai zici si tu acum dupa ce te-ai dat de gol ca sacu' mananca betze....
![]()
Glumesc, sa iti traiasca.
Cauta lemn de estenta tare, salcam si lasi la ucat sa nu mai fie asa usor de ros.
nu mai roade oricum asa rau ca la inceput, mai roade leaganul, betele mai rarut ca s-a obisnuit ca are nevoie de ele, dar jucarii daca prinde le face praf.
Inseamna ca nu ii trebuie jucarii
Salut,mi-am luat de curand o pereche de Micul Alexander masculu arata bine ,femela mai rau ,dar isi revine ea,sunt vioi mananca sunt fericiti ..momentan am improvizat ceva in ce sa ii tin din cauza ca in cealalta colivie am nimfele si au 4 oua
M-am gandit la o voliera pe 2 etaje.
L:120,l:80,h80-100 ,si la etaj nimfele 120 ,80,50 (stau in apartament..)
Au ceva daca sta voliera direct jos si Micul alexander in partea de jos??Dimeniunile sunt ok pentru ei?Daca pe vitor le voi pune un cuib este ok spatiu??
Revin cu niste poze! Astept sfaturi,mersi
Este destul spatiu si cu si fara cuib.
Poti sa o pui pe un scaun sau ceva.
Problema este ca ar fi prea inalt dupa daca il pun pe ceva si fac ai mei figuri
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-11-2013 13:06[/merge_posts_bbcode]
Cuibu oricum il pun inafara coliviei!
O poti pune pe orizontala, sa fie vecini, sa se vada.
Isi va reveni.
Dragostea e oarba.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri