Re: Hamsteri...
Nu, bineinteles ca nu strica. Spuneam doar ca ceea ce citesti intelegi mai bine atunci cand vezi.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
Nu, bineinteles ca nu strica. Spuneam doar ca ceea ce citesti intelegi mai bine atunci cand vezi.
Snow e sirian cu par semilung se mai numeste si sirian teddy bear
Returnam pupicii :heart:
Dany ai dreptate am inteles de prima data ce ai vrut sa spui
Bianca , nici nu am auzit pana acum de denumirea asta dar e super Snow al tau :heart:
Bianca mereu ne surpinde cu noi mutatii. :hamster:
Daaa
M-am uitat la mutatie si sunt foarte dragalasi toti.
Credeti ca mancarea pa baza de branza e buna pentru hamsterii sirieni?As comanda sa vad cum e :http://www.animall.ro/meniu-premium-branza-rozatoare-750gr.html.
atata timp cat nu e sarata nu are de ce sa nu fie buna, mai ales ca hamsterilor le place branza :hihi:
Bine,mulrumesc.
Adaugat: 08-08-2012 19:09
Ajutor!Tinem un caine la noi pana lunea vitoare si Jerry nu se misca.Ii e frica de el.L-am mai tinut si tot asa a facut.Daca sunt intr-o camera si inchid usa iar catelul nu e acolo e bine fuge,se oaca.Mi-e frica caci nu se misca in cusca iar cand il aude ca latra sa ascunde extrem de repede sub rotita.Se misca foarte incet si e atent la orice miscare.Si-a umplut casa cu rumegus cea ce nu ii sta in fire si se ascunde.Pot face ceva in legatura cu asta. :pls: Ajutor!
Nu stiti daca sunt compatibile tuburile pentru hamsteri de la mai multe firme?
Hey!Ce mia faceti?Noi avem o problema aici sunt niste calduri ingrozitoare si pe Jerry il afecteaza foarte tare.Nu stiu cu sa il racoresc.Bea multa apa si o schimb des dar nu i-o dau rece pentru ca mi-e frica,doarme fara rumegus sub rotita sau in casuta unde are umbra cand doarme jos dar nu sub rotita doame la umbra castronului de mancare.Eu am o clima de masina in garaj dar mi-e frica sa nu raceasca,cand vad ca nu mai poate ii fac vant u evantaiul.
Asa e vara, un chin pentru ei. Pune-l mai bine pe podea undeva si niste nisip din ala de chinchila poti sa ii pui intr-un vas in cusca sau orice alt nisip fin de rau, ajuta intr-un fel pentru ca se mentine tot timpul rece. Daca il ai in acavriu e si mai grav.
Nu il tin in acvariu,are o custa mare si spatioasa(am mai pus poze cu ea)si il tin pe mobila deasupra congelatorului iar in partea e sus e cald iar congelatorul este incorporat in mobila iar deasupra lui e o bucata groasa de lemn si poat se incalzeste si ea.Cusca lui este pozitionata exact cum se vede in imagine doar ca este cu usa catre frigider,inca mi-e frica sanu iasa afara.
Poti incerca sa il pui pe un hol undeva, sa nu fie in bataia soarelui sau la lumina multa.
Exact asa am facut acum e pe hol si e mult mai ok pentru ca are si umbra multumesc pentru sfaturi. .
Nu ai pentru ce, e bine pentru micut. :pup:
Ii poti pune si o bucatica de gresie in cusca la mine fiecare hamster si porcusorii (bine,porcusorii au o bucata mult mai mare,normal
) au in cusca o bucatica de gresie,si hamstericii se intind pe ea,le place mult
Ei la chestia asta nu m-am gandit, dar e o idee buna! :bravo:
Chiar am sa ii pun una multumesc din nou :pup: .
Va rog pe oricine din forum sa imi spune ce are cumpul meu Fulguşor,e bătrân,e mai uşor de ţinut în mână ţi şchiocpătează sărăcuţul,încă se bate cu Rhino.
Vă rog ajutaţi-mă.Aşa arată el.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-10-2013 20:26[/merge_posts_bbcode]
Te rog Latifa ,poţi să mă ajuţi?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-10-2013 20:26[/merge_posts_bbcode]
Mai este şi domol.
Schioapata din cauza ca celalalt il bate, probabil l-a ranit la picior.
Scuza-mi eventualul ton, dar... tu daca ai vazut ca se bate cu celalat de ce i-ai mai tinut impreuna??? Trebuia sa ii separi demult!
Am mai scris pe forum... dar unul din hamsterii mei a murit batut de celalat, si asta pentru ca a ajuns la el in acvariu cand era liber prin camera....
Pentru iubitorii de hamsteri : [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=grQBdhRSi-Y&feature=share&list=PLAlI-gk0FsmbQI2lHZN6NPaYJMcbZcVyV[/youtube]
Vor adauga saptamanal filmulete,asa ca va sugerez sa dati Subscribe pentru a fi mereu la curent.
O zi buna tuturor!
Jerry a murit joi :cry: .Se simtea rau de marti dar credeam ca nu e ceva grav,a mai patit asa ceva,miercuri seara am vazut ca s-a trezit s incerca sa se joace dar partea dreapta ii era cam ntepenita si ochiul drept il tinea cu greu deschis.Joi am fost la scoala si in timp ce eram la scoala mama l-a dus la veterinar si au spus ca are in jjur de 3 ani si 5/6 luni dar eu l-am luat tot de la ei si mi-au spus ca are o luna,l-am luat pe 16 septembrie 2011 si sa il tnem la caldura,e batran si nu au ce sa ii mai faca.Am venit de la scoala,dormea foarte adanc si m-am sperit,s-a trezit,nu mai putea merge bine,cadea si l-am luat disperata in mana,plangeam si ma rugam de el sa nu moara,partea dreapta nu mai functiona si inima incepea sa cedeza,a miscat din picioarele de pe partea stanga si m-am linistit putin,l-am pus in cusca si am plecat din camera,nu mai puteam sa stau sa vad cum se stinge si am vrut sa imi sun o prietena sa ii povestesc,telefonul era in camera lui,la adus mama si dupa ce l-a primit si am sunat,mama a venit si mi-a spus ca e mortsub roat,am aruncat telefonul si m-am dus la el,era sub farfurioara lui,misca doar putin din cand in cand piciorul,mama a crezut ca a murit s inainte sa iasa pe usa a mai miscat si nu am putut sa o las sa plece cu el,in mijlocul holului a mai dat de doua ori din picioare si a intepenit...Mama l-a ingropat,eu nu am putut sa ma duc... :cry:
Ohh... mititelul Imi pare rau.. :cry: :pup:
M-am dus la cineva pentru ca tine un hamster pana de Craciun iar stapanii lui l-au luat ca dar pentru copilul lor dar nu au habar de cum se ingrijeste unul.Oameni care il vor tine pana la Craciun nu stiau nici cum sa il hranesca si m-au chemat pe mine,l-am gasit intr-o cusca minuscula si el era imens are in jur de 1 an,e foarte mare si gras,e sirian,cusca mai e si stricata,i-am pus rumegus,i-am dat niste mere pentru ca recipientul de apa nu functioneaza si i-am spus ca la fiecare 2 zile 3 lingurite de mancare in castronas.Imi vine sa plang,nu poate nici sa doarma bine,nu are spatiu sa se intinda si nu poate sa urce la etaj,are mai mult spatiu intr-un acvariu.Daca tot il chinui,de ce il mai cumperi?
Imi pare rau,eu il am pe Porto care are 3 ani jumate (face de Craciun),si stiu cum e cu un hamster batran,mananca si doarme,atat face.Clar a murit de batranete....ei atata traiesc 2-3 ani
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...