Salut,
Avem o poveste lunga am sa incerc sa scriu cat mai scurt. Am doi perusi unul cu ceromul albastru si unul cu ceromul roz de pe internet reiese ca sunt baietei amandoi. Din dorinta de a avea si o fetita am mai cumparat o perusica de la pet shop dar a murit in 3 zile ...am avut impresia ca a avut deeare mi-a fost ff mila de ea si am zis ca nu mai iau alta ca este a doua care imi moare si aici nu este nici un veterinar chiar mai mult nici farmacie veterinara, in consecinta tot ce pot aplica la ei este natural...Acum am primit de 8 Martie o alta perusica este micuta are dungute pana aproape de cerom...cu aceleasi simtome ca cealalta...a fost luata de la acelasi pet shop de unde ii am si pe cei 2 vioi si sanatosi. eu le dau doar mei, morcov si ou, ceai de menta sau musetel. Acum imi para ca "face" normal poate ceva mai multa apa decat ceilalti dar e format normal bicolor diferentiat. Speriata fiind sa nu o pierd va rog sa imi dati un sfat...deci scaunul pare ok,in schimb am impresia ca are un fel de contractii la cloaca si sta inflata in pene, este apatica marea majoritate a timpului doarme, uneori cand o strig sroate un sunet parca dureros-incet. Bea ceai suficient de mancat mananca parca putin dar pui mei mananca in general putin si ea cred ca este si speriata de locuinta noua...si in plus baieteii astia doi o cam necajesc, dimineata am fost nevoita sa il scot pe unul din ei afara din colivie pentru ca o piscase cam tare de cap si nu vroia sa ii dea drumul, dar iese mare scandal se striga.