Re: Hamsteri...
misaboy666 le dai vitamine ceva la hamsterii tai?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
misaboy666 le dai vitamine ceva la hamsterii tai?
asta e unul dintre teroristi
Adaugat: 22-02-2009 13:38
aici sunt amandoi
ce draguzti sunt :heart: :heart: cati ai?
doar 2.sper sa le pot lua si perechi
in prima poza imi repara calculatorul :angel:
24-02-2009 19:06
* luky-muky
* Nou venit
* Inregistrat: 24-02-2009
As avea si eu mai multe intrebari o sa am un hamster si nu am mai avut niciodata nu rea mau interesat animalutele mici numai cainii si caii:
1.Ce mancare e cea mai buna pentru ei
2.Iii buna cusca din sticla
si
3.La ce luna se da femela la mascul????
Raspuns de iloveamals 24-02-2009 20:32
* iloveamals
* Prieten
* Din: Teleorman-Alexandria
* Inregistrat: 14-10-2008
1.hamsterul meu manaca orice(app orice) de ex: morcov, pere,mere, gutui, sala, varza, seminte de flarea soarelui(ii place si prajite la al meu ) mancare de papagali(mei), grau, porumb, paine doar coaja, salam de pui, carne de pui fiarta, cartofi pierti, eu i-am mai dat si macaroane
, mancare de catei
si multe altele :sanatate:
2.eu il am intr-un acvariu si pare sa sa simta bine acolo...nu cred ca este vreo problema :sanatate:
3.ei incep sa se imperecheze dupa o luna ...dar dupa ce naste femela sa nu mai lasi masculul impreuna cu ea deoarece ei se imperecheaza imediat dupa nastere...
doar daca nu cumva vrei sa faci crescatorie :blb:
Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa
04-03-2009 18:50
* luky-muky
* Prieten
La hamsteri care stau in acvariu de sticla le trebuie neaparat fan sau rumegus....
04-03-2009 18:54
* iloveamals
* De-al casei
fanul este mai mult ca sa aibe el ce sa roada al meu are talaj, se gaseste la pet
Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:03
* luky-muky
* Prieten
Eu le-am pus fan.....si se simt foarte bine
Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:04
* iloveamals
* De-al casei
nici al meu nu are fan dar in schimb are o bucatica de lemn
Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:05
* luky-muky
* Prieten
Pot sa le pun lemt.....? Dar nu se ineaca dak il rod...........sau nu patesc ceva
Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:10
* iloveamals
* De-al casei
nu patesc nimic lor le cresc dinti si trebuie se ii toceasca , mie mi-a ros toate tuburile de carton pe care le aveam in cusca la el
poti sa ii pui si un carton mai gros
Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:13
* luky-muky
* Prieten
aha..........si ce jucarii sunt bune pentru hamsteri....ai mei sunt foarte energici dar le e frica de rotita
Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:16
* iloveamals
* De-al casei
asa este la inceput cu rotita lol si al meu fugea de ea ca din gura de sarpe lol acum nu mai este nicio problema fuge toata noaptea
....alte jucarioare:tuburi de carton, un vas cu nisip deoarece ei sunt din desert si le plac nisipul asa isi mai ia si din grasimea pe acre o are pe piele
, casuta (daca ai doi ar trebuii o casuta mai mare sau poate doua)
Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa
nu conteaza... nisip din ala la fin ca nu are cum sa faca "baitza" in alt nisip mai mare
da gasesti eu il am de la rau
:k: e bine si de acolo cred ca ala e mai bun :angel:
cu placere :pup:
legat de litiere am vazut pe la pet shop tot telul de asternuturi din coceni si alte materiale biodegradabile.a incercat cineva asa ceva?
cu fanul nu prea ii vad utilitatea ca asternut,mai bine pt hrana sau culcus(putin)nu e asa bun absorbant si la umezeala mucegaieste.
eu momentan folosesc talas cu aroma de fragi sau lamaie, de granulatie mica,fara praf
Adaugat: 08-03-2009 17:27
nisipul e mai bun la gerbil.Lla hamsteri nu are mare relevanta,probabil o activitate placuta
Adaugat: 08-03-2009 17:30
04-03-2009 18:50
La hamsteri care stau in acvariu de sticla le trebuie neaparat fan sau rumegus....
celor care stau in alt fel de custi nu le trebuie?
Eu la hamsterii mei le pun ziar si fan in casuta ii bine asa? Prietena mea asa punea si mama gandit sa fac si eu asa
fanul nu e prea bun pentu ei :-s e un pic mai tare :-s...cel mai bine ar fi sa cumperi talaj sau daca nu rumegus
ziarul se pune ca sa absoarba urina mai bine pui servetele
Adaugat: 10-03-2009 19:29
stie cineva daca crengutele de nuc sunt toxice pt hamsteri? vreau sa ii pun la al meu in cusca niste crengute sa le roda sa isi mai toceasca dintisorii
fanul nu e prea bun pentu ei :-s e un pic mai tare :-s...cel mai bine ar fi sa cumperi talaj sau daca nu rumegus
ziarul se pune ca sa absoarba urinamai bine pui servetele
Servetele nu pun ca mie frica ca papa sio nui bun pt stomac
atunci pune-le talaj
nu e problema asa mare cu serveteleel ia din cele albe nu colorate.oricum sunt mai bune decit ziarele care contin cerneluri toxice
hamstericu meu s-a cam ingrasat :rusine: si nu vreau sa sufere de obezitate...asa ca ma gandream sa il bag la cura :wis: daca ii dau doar fructe si legume pateste ceva?
nu e neaparat de la hrana ofera-i ceva de facut,de ex o roata ceva jucarii noi,si mai redu din ratie
de la fructe si legume ceva rau nu are ce patii.
rotita are si toata noapte fuge prin ea jucarii noi i-am mai pus ....el s-a ingrasat de la seminte ca timp de 3 luni manca numai semunte si nu i-am mai dat :wis: acum nu mai e asa gras si-a mai revenit
Adaugat: 23-03-2009 14:06
dc nu se spala unii hamsteri? mi-am luat de curand un baietel si se spala ff rar chiar miroase cusca rau de tot dc nu se spala? el e maximus :wis:
masculii oricum au un miros mai pregnant din cauza glandei de pe abdomen,nu se spala ca nu se considera murdar
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...