126

Re: Hamsteri...

misaboy666 le dai vitamine ceva la hamsterii tai? big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

127

asta e unul dintre teroristi

Adaugat: 22-02-2009 13:38

aici sunt amandoi

aici moartea e in scopul vietii

128

ce draguzti sunt :heart: :heart: cati ai? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

129

doar 2.sper sa le pot lua si perechi

130

in prima poza imi repara calculatorul smile :angel:

131

24-02-2009 19:06

* luky-muky
    * Nou venit
    * Inregistrat: 24-02-2009

As avea si eu mai multe intrebari o sa am un hamster si nu am mai avut niciodata nu rea mau interesat animalutele mici numai cainii si caii:
1.Ce mancare e cea mai buna pentru ei
2.Iii buna cusca din sticla
si
3.La ce luna se da femela la mascul????

Raspuns de iloveamals 24-02-2009 20:32

* iloveamals
    * Prieten
    * Din: Teleorman-Alexandria
    * Inregistrat: 14-10-2008

1.hamsterul meu manaca orice(app orice) de ex: morcov, pere,mere, gutui, sala, varza, seminte de flarea soarelui(ii place si prajite la al meu big_smile) mancare de papagali(mei), grau, porumb, paine doar coaja, salam de pui, carne de pui fiarta, cartofi pierti, eu i-am mai dat si macaroane big_smile, mancare de catei big_smile si multe altele :sanatate:

2.eu il am intr-un acvariu si pare sa sa simta bine acolo...nu cred ca este vreo problema :sanatate:

3.ei incep sa se imperecheze dupa o luna smile ...dar dupa ce naste femela sa nu mai lasi masculul impreuna cu ea deoarece ei se imperecheaza imediat dupa nastere... big_smile doar daca nu cumva vrei sa faci crescatorie :blb:

Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

132

04-03-2009 18:50
    * luky-muky
    * Prieten

La hamsteri care stau in acvariu de sticla le trebuie neaparat fan sau rumegus....

04-03-2009 18:54
    * iloveamals
    * De-al casei

fanul este mai mult ca sa aibe el ce sa roada big_smile al meu are talaj, se gaseste la pet smile

Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:03

* luky-muky
    * Prieten

Eu le-am pus fan.....si se simt foarte bine

Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:04

* iloveamals
    * De-al casei

nici al meu nu are fan dar in schimb are o bucatica de lemn smile

Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:05

* luky-muky
    * Prieten

Pot sa le pun lemt.....? Dar nu se ineaca dak il rod...........sau nu patesc ceva

Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:10

* iloveamals
    * De-al casei

nu patesc nimic wink lor le cresc dinti si trebuie se ii toceasca , mie mi-a ros toate tuburile de carton pe care le aveam in cusca la el wink poti sa ii pui si un carton mai gros smile

Raspuns de luky-muky 04-03-2009 19:13

* luky-muky
    * Prieten

aha..........si ce jucarii sunt bune pentru hamsteri....ai mei sunt foarte energici dar le e frica de rotita

Raspuns de iloveamals 04-03-2009 19:16

* iloveamals
    * De-al casei

asa este la inceput cu rotita lol si al meu fugea de ea ca din gura de sarpe lol acum nu mai este nicio problema smile fuge toata noaptea wink ....alte jucarioare:tuburi de carton, un vas cu nisip deoarece ei sunt din desert si le plac nisipul asa isi mai ia si din grasimea pe acre o are pe piele smile , casuta (daca ai doi ar trebuii o casuta mai mare sau poate doua)

Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

133

App. ce fel de nisip? big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

134

nu conteaza... nisip din ala la fin ca nu are cum sa faca "baitza" in alt nisip mai mare big_smile

135

Aha, gasesc in pet-shopuri? :blb:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

136

da gasesti smile eu il am de la rau big_smile

137

Cred ca o sa iau de la pet-shop! wink

Iusti

138

:k: e bine si de acolo cred ca ala e mai bun :angel:

139

Ok! Multumesc! :k: :pls:

Iusti

140

cu placere :pup:

141 (edited by misaboy666 08-03-2009 17:37)

legat de litiere am vazut pe la pet shop tot  telul de asternuturi din coceni si alte materiale biodegradabile.a incercat cineva asa ceva?
cu fanul nu prea ii vad utilitatea ca asternut,mai bine pt hrana sau  culcus(putin)nu e asa bun absorbant si la umezeala mucegaieste.
eu momentan folosesc talas cu aroma de fragi sau lamaie, de granulatie mica,fara praf

Adaugat: 08-03-2009 17:27

nisipul e mai bun la gerbil.Lla hamsteri nu are mare relevanta,probabil o activitate placuta

Adaugat: 08-03-2009 17:30

Latifa wrote:

04-03-2009 18:50

La hamsteri care stau in acvariu de sticla le trebuie neaparat fan sau rumegus....

celor care stau in alt fel de custi nu le trebuie?

142

Eu la hamsterii mei le pun ziar si fan in casuta ii bine asa? Prietena mea asa punea si mama gandit sa fac si eu asa

I love animals :heart:

143

fanul nu e prea bun pentu ei :-s e un pic mai tare :-s...cel mai bine ar fi sa cumperi talaj sau daca nu rumegus
ziarul se pune ca sa absoarba urina tongue mai bine pui servetele big_smile

Adaugat: 10-03-2009 19:29

stie cineva daca crengutele de nuc sunt toxice pt hamsteri? hmm vreau sa ii pun la al meu in cusca niste crengute sa le roda sa isi mai toceasca dintisorii big_smile

144

iloveamals wrote:

fanul nu e prea bun pentu ei :-s e un pic mai tare :-s...cel mai bine ar fi sa cumperi talaj sau daca nu rumegus
ziarul se pune ca sa absoarba urina tongue mai bine pui servetele big_smile

Servetele nu pun ca mie frica ca papa sio nui bun pt stomac

I love animals :heart:

145

atunci pune-le talaj

146

nu e problema  asa mare cu serveteleel ia din cele albe nu colorate.oricum sunt mai bune decit ziarele care contin cerneluri toxice

147

hamstericu meu s-a cam ingrasat :rusine: si nu vreau sa sufere de obezitate...asa ca ma gandream sa il bag la cura :wis: daca ii dau doar fructe si legume pateste ceva? hmm

148

nu e neaparat de la hrana ofera-i ceva de facut,de ex o roata ceva jucarii noi,si mai redu din ratie
de la fructe si legume ceva rau nu are ce patii.

149

rotita are si toata noapte fuge prin ea jucarii noi i-am mai pus big_smile ....el s-a ingrasat de la seminte ca timp de 3 luni manca numai semunte si nu i-am mai dat :wis: acum nu mai e asa gras si-a mai revenit big_smile

Adaugat: 23-03-2009 14:06

dc nu se spala unii hamsteri? mi-am luat de curand un baietel si se spala ff rar chiar miroase cusca rau de tot neutral dc nu se spala? el e maximus :wis:

150

masculii oricum au un miros mai pregnant din cauza glandei de pe abdomen,nu se spala ca nu se considera murdar