patriciuca wrote:Multumesc mult.M-ati linistit.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-09-2012 10:38[/merge_posts_bbcode]
Deci nu mai stiu ce sa ma fac cu Paulie :furios: .A invatat sa desfaca un nod dublu foarte bine strans si sa iasa afara.Eu am dormit la niste prieteni de familie caci mama era la munca si cand a ajuns acasa la 8 dimineata el era inntru legat.Cand am venit eu era sus pe perdea iar o frunza a Filodendronului era rupta.L-am certat si acum sta si mananca infoiat.E ciudatel.Credeti ca poate pati ceva?De mancat nu a mancat nimic.Frunza era rupta de pe tulpina.Dati-mi un raspuns cat mai rapid.Sunt foarte ingrijorata :cry: .
1 Depinde,filodendronul este foarte periculos,chiar si o cantitate mai mica ii poate face rau....parca ai spus ca mai mancase o data..parerea mea e ca,daca-l vezi ca tot scapa,atunci cand esti plecata sa-l inchizi intr-o camera fara astfel de pericole,unde,chiar daca iese ,sa nu pateasca nimic
Eu zic sa-l tii sub observatii daca ti se pare ceva in neregula,pasarile pot fi imprevizibile...
2 Am si eu o problema :sol: Un puisor de gaina de-al meu a fost lovit in partea stanga a capului,iar un ochi il are rosu....s-a intamplat acum cateva ore,dar vad ca inca respira,mai clipeste si uneori incearca sa se ridice
dar pare inconstient uneori.....credeti ca mai are sanse?