551

Re: Metisi (Corcituri)

Of sad .Ar trebui sa ii construiti o casata sau ceva.Daca stai la bloc o poti duce acolo.Si a ii dai de mancare.Daca mai ai niste prieteni puteti sa o protejati voi ziua caci noapte nu cred ca sunt afara.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

552

Eu stau la casa,m-am gandit sa-i fac un adapost,dar nu am unde.Si la mine nu o pot lua  neutral

553

sad Cred ca o poti duce la un cabinet veterinat deobicei ei adopta animalele de pe strada.

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

554

:heart:  :heart:  :heart:  :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

555

Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee scumppppppppppppppp :heart:

556

multumim frumos:*

557

E tare dragut/a :heart: .Cine e Flacarica,Jessy sau Riky?

558

jess:D..multumim :heart:

559

Azi este o zi extrem de trista pentru mine  :cry: Bobita prietenul lui Nero a murit azi otravit impreuna cu inca alti 3 catei.  :cry:  :cry:  :cry: iar Nero este sub tratament de 3 zile si inca refuza mancarea  :furios: Eu una sincer nu mai pot la Bobita ma gandesc si plang non-stop. Lui Nero nu stiu ce s-ai mai fac sa manance.  :cry:

560

saracutii :cry:  :cry:  cum de au fost otraviti/? :cry:

561

maria95 wrote:

Azi este o zi extrem de trista pentru mine  :cry: Bobita prietenul lui Nero a murit azi otravit impreuna cu inca alti 3 catei.  :cry:  :cry:  :cry: iar Nero este sub tratament de 3 zile si inca refuza mancarea  :furios: Eu una sincer nu mai pot la Bobita ma gandesc si plang non-stop. Lui Nero nu stiu ce s-ai mai fac sa manance.  :cry:

Imi pare tare rau,sper ca Nero sa aiba mai mult noroc si sa se faca bine!Este un lucru tare trist sa-ti pierzi un prieten drag!Sper din tot sufletul sa se faca bine!

562

mihaela111 wrote:

saracutii :cry:  :cry:  cum de au fost otraviti/? :cry:

Vecinii rai si fara inima  :furios:

563

doamne fereste,la noi vecini daca iese un cain pe afara si stie al cui este il baga in curte.si la noi mai vin caini prin curte chiar catelsul vecinilor dar parinti nu-i fac nimic.. :hihi:

564

Si la mine mai vin cateii vecinilor dar nu le-as face niciodata nimic.Mai sunt si la noi vecini care baga cateii in curte dar multi .....

Adaugat: 04-08-2012 22:29

O veste buna Nero a inceput sa pape singur :heart:

565

Bravo!Ma bucur pentru voi!Sa speram ca otrava nu i-a cauzat leziuni interne grave!

566

:bravo:  :bravo: 

maria95 wrote:

O veste buna Nero a inceput sa pape singur :heart:

567

Ceeee?!?!?!?!
  mad  cum?sa-i otraveasca?!
Ce-i cu oamenii din ziua de azi  :furios: Au innebunit cu totii?

568

Asa se pare .

569

Imi pare rau de catei maria95 :cry: .Si noi am patit asa la tara.Era un metis de Samoyed :cry: .Sa vi-l arat pe paznicul blocului,Bursuc.Acum are 5 ani si il stiu dacand avea 5 luni. :heart: .

570

patriciuca foarte frumos catelul.
Nero si-a revenit acum se joaca, alearga, este exact ca inainte. Acum pentru siguranta lui stai mai mult in tarc si doar cand iesim afara ii dam si lui drumul. Nu vreau sa mai trec inca o data prin ce am trecut.

571

Multumesc :merci: .
Si imi pare tare bine pentru Nero.

572

ce frumos este bursucel :heart:

573

Multumesc am sa ii mai fac niste poze si am sa v-o arat si pe Bursucita lui.Sunt foarte fericita ca vom avea puiuti :ok: .

574

Da dar e pacat ca si puiutii lor vor sta pe strada.
Auziti tocmai am dat catelul cu frontline combo dupa cat timp de la aplicarea solutiei ii pot face baie?

575

dupa ce va termina de intarcat puii,poate vei putea gasi o posibilitate sa sterilizezi femela,este pacat de ei,la randul lor vor scoate alte generatii,iar populatia cainilor fara stapan se va mari.Daca nu dispui sa platesti tu toata suma sterilizarii(100-150lei-la mine in oras asa sunt preturile),incearca sa cauti "fondatori",de la colegele tale de joaca sau membrii ai familiei,sume mici 5-10lei,vei strange repede suma dorita. smile

-Ioana-