26

Re: Nisip pentru pisici

eu personal nu-i mai pun nici un fel de nisip.
eu am o birmaneza de 10 ani si i-am pus doar la inceput cand era pui nisip, pana sa se obisnuiasca, apoi nu i-am mai pus nimic si ii spal tava de fiecare data cand face cate ceva:) daca face ceva nu mai face a doaua oara , asteapta sa ii spal tava.
nisipul me enerva ca il lua intre pernite il mai "cara" prin casa. asa ca am renuntat si e foarte bine.

2X :perus: 1X :malex: 1X :pisica: 2x :caine:

27

Re: Nisip pentru pisici

Cred că prinţesa nu ar putea să facă fără nisip.
By the way, nu sunt extrem de mulţumită de nisipul ăsta, Silicat. Mă aşteptam la mai mult, dat fiind preţul mult mai mare. Nu prea reţine mirosul, dacă nu sunt atentă când face treaba mare miroase răăău de tot în toată camera. Cel de tip bentonită reţinea mai bine mirosurile, chiar dacă trebuia să îl schimb mai des şi să curăţ şi pipilica. Plus că am avut probleme la început cu domnişoara, care nu voia de niciun fel să facă în el.
Pe ambalaj scrie că e suficient o lună pentru o pisică. Eu nu îmi pot da seama cum se poate asta, că mai mult de o săptămână nu poţi să stai cu nisipul în litieră (cel puţin eu nu consider asta ca fiind igienic), iar cantitatea mică din pungă nu-mi ajunge să umplu de 4 ori litiera cu un strat decent. Şi nu am nici măcar o litieră mare...
Cu praful am rezolvat-o, şi mă bucur mult, că am probleme de sănătate şi nu aş fi putut să o păstrez dacă nu găseam soluţia asta.
Pentru cât reţine mirosul, i-aş da un 6. Mirosul de pipi este pregnant, neplăcut, iar caca miroase îngrozitor dacă nu este luat imediat.
De absorbit, absoarbe destul de bine, i-aş da un 8. Mă aşteptam la bălţi de pipi pe fundul litierei.
Pe punguţă scrie că e antialergic, biodegradabil şi bacteriostatic. smile S-a comportat frumos cu mine până acum. pe o scară de la 1 la 10, e pe la 7-8.

Gabriela

28

Re: Nisip pentru pisici

Gabriela este foarte important să ai litiera cu capac (acoperită).