426

Re: Hamsteri...

Ce simpatic e  :heart:

- Bianca

427

Foarte frumos  :hamster:  tau  :heart:

Adaugat: 06-01-2012 14:24

Trebuie sa va anunt , cu ochii plini de lacrimi , ca Tina a murit  :cry:  avea 3 ani si ceva .

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

428

Imi pare foarte rau sad dar era batrana!

- Bianca

429

biancadumi wrote:

Imi pare foarte rau sad dar era batrana!

Stiu  :cry:  s-a nascut la mine , ii aveam parinti si ... si apoi ei au murit  sad

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

430

fetitsakuokikaprui wrote:

Sper ca  se vede bine  smile
Micky :heart:
In 1 poza este putin lumina altfel.

foarte scump  :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

431

|--|leyna|---| wrote:
fetitsakuokikaprui wrote:

Sper ca  se vede bine  smile
Micky :heart:
In 1 poza este putin lumina altfel.

foarte scump  :heart:

Mersi mult. :heart:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

432

Bianca(dumi) sunt foarte frumosi.Sa-ti traiasca! :bravo:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

433

De vreo luna m-am luptat sa o salvez pe Tina. Am fost la medic, s-a crezut ca este un abces, dar n-a fost asa, nu s-a retras. Era vioaie, ultima data cand am vazut se dadea in rotita, intotdeauna a evitat sa ma muste.

Pe 19 aprilie, din pacate, s-a stins.

"Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis."

434

saracuta :cry:  :cry:  :cry: ...

Animalele sunt lumea mea! :heart:

435

Am nevoie de ajutor!

Dupa ce am pierdut doi hamsteri, am incercat sa trec peste. Stiti... timpul le vindeca pe toate.

M-am gandit ca in viata mea trebuie sa apara al treilea hamster. Dorinta mea si a familiei este sa fie sirian.

Problema este ca nu stiu unde pot gasi, un hamster sirian (nu adult). Prima varianta a fost pet-shopul. Dupa ce m-am mai gandit am ajuns la concluzia ca nu vreau sa ma risc din nou.

As vrea, din toata inima sa imi recomandati daca cunoasteti, niste persoane, serioase, din Constanta, care se ocupa cu cresterea hamsterilor. Va multumesc!

"Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis."

436 (edited by Latifa 09-05-2012 12:29)

buna!hamsterul meu pitic din rasa campbell  :hamster: ....azi dimineata cand m-am uitat sa vad ce face  am vazut ca avea ca un fel de buba sau iritatie pe spate sad !de la ce a aparut?e grav?azi ma duc cu ea la veterinar(la family vet---e o clinica destul de buna, nu?) :porc:

a, si in jurul bubei i-a cazut  blanita:(

437 (edited by Estera 17-05-2012 17:17)

Dupa cum am scris si la topicul de Hamsteri sirieni, doar ca nu era topicul potrivit, as vrea sa imi cumpar un hamster sau doi. Va rog sa imi spuneti cam ce rasa ar fi cea mai potrivita , pentru ca nu am avut niciodata un hamster.
Si ce firma de custi este cea mai buna?
Am gasit aceasta cusca , ce credeti este buna? Se numeste Zolux RodyLounge Trio Bleu .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

438

Estera, cusca e geniala.  :bravo: Nu conteaza foarte mult firma, conteaza doar sa le eviti pe cele cu bare de metal si acvariile. Iar ca hamsteri, daca vrei sirian, neaparat unul iar pitic, cel mai bine se inteleg cei roborovski in doi, dar slabe sanse sa reusesti sa te imprietenesti cu ei.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

439

Multumesc iloveanimals pentru ajutor. Ma bucur ca e buna cusca  :bravo:  Am cautat sa fie cat mai mare. In legatura cu rasa hamsterului nu stiu ce sa zic , sirian parca nu as prea vrea , imi plac mai mult cei mititei doar ca sunt speriosi , offff grea decizie.
Oricum ma mai gandesc si mai astept pareri.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

440 (edited by iloveanimals 17-05-2012 18:48)

Eu m-am inteles foarte bine eu piticii. Sirian nu am avut ca sunt mai pari, si imi plac mai mult lucrurile micute.  :rusine: Poti sa iti iei rusesti, nu sunt nici mari, nici minusculi sa iti scape printre degete si nici nu se sperie de tine.  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

441

Si mie tot din acest motiv nu imi prea plac cei sirieni ca sunt mai mari si parca  nu sunt chiar asa de dragalasi  :rusine:  Pana la urma cred ca iau Roborovski sau pitic rusesc, depinde si ce gasesc.

442

In final nu conteaza. Tot sufletel e.  :hug:
Vreau si eu, dar nu mai pot, alergia mea nu ma lasa.  sad

443 (edited by Estera 20-05-2012 18:18)

Offf, imi pare rau ca esti alergica , pentru ca sunt asa de draguti  :heart:
Am vorbit cu tata si ne-am hotarat sa luam prima data cusca pe care am puso mai sus ca este mare si incapatoare si o sa luam mai intai un hamster sirian ca este prietenos , iar apoi o sa mai luam o cusca si doi hamsteri pitici, cel mai probabil roborovski la care doar sa ne uitam cum se joaca impreuna . Credeti ca facem bine ?
Apropo, cusca are diametrul la tuburile prin care intra hamsterul de 5 cm, credeti ca intra un hamster prin ele, avand in vedere ca e mai mare ca ceilalti?

444

Faci cum doresti, Estera. Sunt ai tai si tu ai grija de ei. Din punctul asta de vedere doar  roborovski sunt mai putin prietenosi pentru ca se sperie foarte repede, dar in final se obisnuiesc cu tine. E alegerea ta ce "soarece" vrei sa ai in casa. smile
Iar in legatura cu tuburile, in cazul in care baga prea mult la butica si depune straturi de care nu are nevoie, doar atunci e posibil sa treaca mai greu prin ele, dar in niciun caz sa ramana blocat.  smile

445

Multumesc Dany  :hug:

446

Oricand, Estera.  :hug:
Sii, astept poze.  :heart:

447

Ehe,bravo Estera smile asteptam pozici smile

Uite un pupic de la Snow  :pup:

http://i611.photobucket.com/albums/tt200/biancadumi/Picture1211.jpg

- Bianca

448

Multumim de pupic  :pup:  Ce rasa e Snow , e foarte dulce  :heart:
Pozici mai trebuie sa asteptati putin pentru ca nu o sa ii iau inca pentru ca plec in vacanta in Spania si doar cand ma intorc ii iau . Pana atunci am timp sa invat cat mai multe despre ei sa ii ingrijesc cat mai bine.

449

Cele mai multe le inveti avand unul, nu din carti.  wink Foarte dulce Snow :heart:

450

Ai dreptate , dar totusi nu strica sa citesti.