Re: Pisicutele mele
Este superba ! :pup: pe botic !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele
Este superba ! :pup: pe botic !
Multumesc :pup:
wow ce pisica frumoasa ai Estera sa iti traieasca si sa va traieasca la toti animalutele :pup:
Multumesc mult. :hug: Si tie sa iti traiasca animalutele sa te poti bucura de ele cat mai mult timp.
Adaugat: 24-01-2012 19:30
Cateva poze cu Dolly.
:heart: Ce pisica dragalasa
Multumesc :hug:
Estera, pisicutele tale sunt dragalase foc :heart: . Cea cu pata pe nas imi aduce aminte de Tito al meu . Seamana foarte bine.
Pun si eu cateva poze cu Julie , motanul meu. Pe 1 mai implineste 2 ani. Unele sunt si de cand era mic.
Multumesc Iusty :hug:
Si motanelul tau e un dulceee :pup: Imi place foarte mult poza 3 in care sta cu capul in labute e asa de dragalas :hug:
Adaugat: 07-02-2012 00:27
Poze recente cu Dolly :pisica:
Of of, mi-e dor sa am un pui de pisica :heart: ...si de asemenea imi este dor de Tito :cry: . Atat Dolly cat si Miki seamana putin cu el. Sa va traiasca! :pup:
ce mare a crescut Dolly!
Julie are o fatuca tare dragalasa,imi place mult poza 3,asa face si Mia cand se rasfata
amandoua pisicute au ochii foarte patrunzatori si eu as vrea una dar Mia nu le suporta(caracteristica generala la caini) : ))
Va multumesc !
Adaugat: 18-02-2012 15:00
Poze noi cu iubirea mea :heart:
Adaugat: 08-03-2012 00:22
Multumesc
ce frumoasa este
sati traiasca si ai noroc la ea
Buna seara,am venit si eu aici cu motanul meu numit Blanita
Vai ce scump e :heart: :heart: Sa-ti traiasca :pup: :heart:
Va multumesc pentru aprecieri :pup:
Foarte frumos motanelul :hug:
Ea este Milly, iubita mea care am fost nevoita sa o dau dupa aproape 6 ani in care i-am fost alaturi si sufar enorm dupa ea, fiindca mama mea a murit iar tatal meu ( care a fost divortat)va veni sa se mute la mine si are alergie la pisica..par de pisica..in fine, iar acum 1 saptamana am dat-o unui iubitor de pisici pe care il sun zilnic
:pisica:
Iar acum imi voi lua un papagal nimfa ...pentru ca nu pt trai fara un animal/pasare in casa
alfy imi pare tare rau ca a trebuit sa o dai. Este o dulce :pup:
Va pun cateva poze cu prapadita mea , ca numa nazbatii face toata ziua :hihi:
superba! :heart:
Minunata :heart: mie dor de Milly :pisica:
Multumesc!
Ea este pisicuta mea :X :pisica: :heart:
Foarte draguta :heart:
Si a ta e o scumpa! :heart:
Multumesc :pup:
Adaugat: 07-04-2012 03:20
Poze cu Dolly
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele