176

Re: Pisicutele mele

Este superba ! :pup: pe botic !

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

177

Multumesc  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

178

wow ce pisica frumoasa ai Estera sa iti traieasca si sa va traieasca la toti animalutele :pup:

Asi simti ca ma sufoc daca nu ar exista animalute pe pamant,Behlul,Kitty si Fulg :pisica::hamster:

179

Multumesc mult.  :hug:  Si tie sa iti traiasca animalutele sa te poti bucura de ele cat mai mult timp.  smile

Adaugat: 24-01-2012 19:30

Cateva poze cu Dolly.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

180

:heart:  Ce pisica dragalasa

181

Multumesc  :hug:

182

Estera, pisicutele tale sunt dragalase foc :heart: . Cea cu pata pe nas imi aduce aminte de Tito al meu sad . Seamana foarte bine.

Pun si eu cateva poze cu Julie big_smile , motanul meu. Pe 1 mai implineste 2 ani. Unele sunt si de cand era mic.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

183

Multumesc Iusty  :hug:
Si motanelul tau e un dulceee  :pup:  Imi place foarte mult poza 3 in care sta cu capul in labute e asa de dragalas  :hug:

Adaugat: 07-02-2012 00:27

Poze recente cu Dolly  :pisica:

184

Of of, mi-e dor sa am un pui de pisica :heart: ...si de asemenea imi este dor de Tito :cry: . Atat Dolly cat si Miki seamana putin cu el. Sa va traiasca! :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

185

ce mare a crescut Dolly!
Julie are o fatuca tare dragalasa,imi place mult poza 3,asa face si Mia cand se rasfata smile
amandoua pisicute au ochii foarte patrunzatori si eu as vrea una dar Mia nu le suporta(caracteristica generala la caini) smile : ))

-Ioana-

186

Va multumesc !  smile

Adaugat: 18-02-2012 15:00

Poze noi cu iubirea mea  :heart:

Adaugat: 08-03-2012 00:22

Multumesc  smile

187

Ce dragalasa e :heart: . Sa-ti traiasca!

Iusti

188

ce frumoasa este
sati traiasca si ai noroc la ea

189

Buna seara,am venit si eu aici cu motanul meu numit Blanita

190

Vai ce scump e :heart:  :heart: Sa-ti traiasca :pup:  :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

191

Va multumesc pentru aprecieri  :pup:
Foarte frumos motanelul  :hug:

192

Ea este Milly, iubita mea care am fost nevoita sa o dau dupa aproape 6 ani in care i-am fost alaturi neutral si sufar enorm dupa ea, fiindca mama mea a murit iar tatal meu ( care a fost divortat)va veni sa se mute  la mine si are alergie la pisica..par de pisica..in fine, iar  acum 1 saptamana am dat-o unui iubitor de pisici pe care il sun zilnic neutral    :pisica:
Iar acum imi voi lua un papagal nimfa ...pentru ca nu pt trai fara un animal/pasare  in casa

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

193

alfy imi pare tare rau ca a trebuit sa o dai. Este o dulce  :pup:
Va pun cateva poze cu prapadita mea , ca numa nazbatii face toata ziua  :hihi:

194

superba! :heart:

-Ioana-

195

Minunata  :heart:  mie dor de Milly :pisica:   mad

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

196

Multumesc!

197

Ea este pisicuta mea :X :pisica:  :heart:

198

Foarte draguta  :heart:

199

Si a ta e o scumpa!  :heart:

200

Multumesc  :pup:

Adaugat: 07-04-2012 03:20

Poze cu Dolly