wow iti plac chestiile alea? nu te supara da ns ca mie mi se par tare ciudate si in plus ma tem de ele=)...nu am stiut ca pot fi animale de companie
uite sper sa te ajute...macar umpic
Daca va hotarati sa cumparati o asemenea bijuterie a naturii mai intai va trebui sa va amenajati un terariu, mic, un acvariu de 5 l este suficient, obligatoriu acoperit şi închis pentru a împiedica evadarea animalului. De asemenea, recipientul trebuie prevăzut cu orificii pentru asigurarea ventilaţiei.
Substratul cel mai recomandabil este turba, ce poate fi procurată de la florării. Aceasta trebuie să se găsească în permanenţă în stare de hidratare. Cateva plantute si/sau bete uscate nu trebue sa lipseasca din terariu, acestea fiind necesare catararii calugaritei. Dupa hranire neaparat trebue inlaturate resturile de pe substrat. Hrana calugaritei o constituie alte insectele, cum ar fi: greieri, cosasi, lacuste, muste, chia si gandaci de bucatarie.
Este de asemenea renumita pentru decimarea insectelor daunatoare. Astfel daca doriti un pet ce necesita o ingrijire minima.
Puteti asadar incerca cu toata increderea sa tineti ca pet o calugarita.
de pe google le-am gsit ..poti cauta si tu poate afli mai multe informatii

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)