576

Re: Iepurasi

:heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

577

Cine ma ajuta si pe mine sa ii gasesc un nume??? smile

578

Ce dragalas e  smile
Ce zici de ummmm..... Mustacila...? Sau Bella(daca-i fata) ...sau nu..mai bine Blondy,ca are culoarea crem....?
Nu prea am inspiratie in acest domeniu  :wis:  ...deci,ceilalti utilizatori, please help!  smile

579

:hihi:  Mohair...pt. ca e pufos !

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

580

smile e baietel :-P

581 (edited by carmeryne 06-08-2013 19:40)

Snow...? Sau....umm... Andy?  smile  Ar fi un nume interesant pentru un iepure smile
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-08-2013 19:40[/merge_posts_bbcode]

Nu pot sa cred....iepurele meu a murit acum cateva minute  :cry:
Inca de azi dimineata observasem ceva ciudat la el.Dar la inceput nu parea prea grav.Spre seara s-a agravat,iar cand am chemat pe cineva sa-l vada, a murit :cry:
Simptomele erau urmatoarele...era putin cam umflat,nu vroia deloc sa manance,era apatic,iar temperatura corporala era putin cam scazuta ...
Deja mi-e dor de el :cry: Era cu totul special,mereu se tinea dupa mine,se alinta sa fie mangaiat,se strecura prin casa,se juca cu pisicile...si cand ma gandesc ca cei care l-au avut cand era pui vroiau sa-l faca tocana....fiind un belgian mare'frumos,de vreo 5 ani,toata lumea se mira de ce nu fac si eu asta....nu pot sa cred...El a fost animalutul meu, nu o friptura!

582

Imi pare rau... sad  :cry:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

583

Oh,Diana imi pare extrem de rau stiu cat ai tinut la el si imi pare rau ca a plecat asa repede...Condoleante...

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

584

Va multumesc tuturor....
Dar cand ma gandesc ca am fost langa el pana in ultima clipa si nu am putut sa-l ajut... sad

585

Imi dau seama cat suferi si am facut ceva pentru tine si pentru familia ta condoleante...

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

586

Vai,multumesc,este un colaj minunat....n-am cuvinte

587

Cu mare placere! :pup:

588 (edited by gaby354 29-09-2013 08:09)

Am o intrebare:Vreau sa ii fac o noua cusca lui Sasha,deoarece s-a dovedit ca este doar metis de cap de leu.. tongue Si nu putem sa o tinem in casa...M-am gandit la o cusca cu dimensiunile 120x60x60 cu 2 camere  big_smile si ma gandeam ca lemnul sa il dau cu ulei de in...Este cumva toxic pentru iepurasi daca roade lemnul?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

589

Venind eu azi din oras,ma intampina sora mea mai mica,strigand "Dianaaaaa,vin-o sa-ti vezi iepureleee!"
'"Mdah....sigur...."
"Serios,hai sa-l vezi,ca nu glumesc!"
Pe scurt,am avut parte de o surpriza foarte frumoasa....un pui de iepure de vreo 2 luni,de la un vecin.Chiar acum sta in brate la mine,e atat de dragalas....si ceea ce I'll face  si mai special este faptul ca Rica a fost tatal sau( se indragostise si el odata-n viata lui de o iepuroaica alba,frumoasa).
Probabil voi pune zilele astea cateva poze cu Nyx(daca luati in considerare numele,cred ca v-ati dat deja seama ce culoare are.

590

Ma bucur mult :heart: .De unde ai luat numele?Cred ca sora ta a avut cateva idei :hihi: .

591

In familie eu sunt cea cu numele ciudate =)Si cu orice e neobisnuit,in general... :wis:
Mama a sugerat sa-l cheme Blacky,tata,Iepurila,sora mea,Bucks  Bunny...asa ca am facut un 'compromis' si acum I'll cheama Nyx (Nyx era un fel de zeitate a noptii,iepurele e negru din varful urechilor pana-n picioare).

592

Aproape am terminat cusca.  :blb: Trebuie sa ii mai pun usile si acoperisul...o sa revin cu poze cand o termin big_smile

Animalele mele:

593

Pai avand in vedere ca sora ta joaca acelas joc cu mine si acolo exista un obiect "Nyx" care ofera nemurirea ma gandeam ca i-ai pus acest nume pentru ca Rica va trai mereu prin el :heart: .

594 (edited by carmeryne 05-10-2013 14:01)

Poti s-o iei si-asa  :pup:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-10-2013 14:01[/merge_posts_bbcode]

Nyx.

595

Sasha este foarte agresiva neutral Am bagat capul in cusca ei sa ii aranjez fanul si a sarit pe mana pe sa ma muste si sa ma zgarie si scoate sunete ciudate hmm Ii place sa o scarpini intre urechi,dar daca o atingi altundeva scoate acel sunet ciudat si fuge... neutral

Animalele mele:

596

Poi sa nu aibe ceva care o doare.

http://ricas.sunphoto.ro/

597

Nu prea cred,dar maine o sa o examinez mai amanuntit. big_smile

Animalele mele:

598

Mai bine verfici si vezi ce are.
Daca nu are nimic te apropii usor si in timp de zona aia pana iti permite sa o atingi peste tot.
Care este zona?

599

Pai uraste sa o atingi pe spate(inspre zona posterioara) hmm

Animalele mele:

600 (edited by rica 25-10-2013 18:02)

Ciudat, ca aia e zona cea mai expusa, probabil se simte amenintata daca nu iti vede mana si ce faci cu ea.
De aceea ziceam ca daca nu are nimic sa incepi usor sa o mangai pe tot corpul plecand de la zona pe care te lasa sa o atingi.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 18:02[/merge_posts_bbcode]

Ce iti mai face iepurica?