Re: Iepurasi
:heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi
:heart:
Cine ma ajuta si pe mine sa ii gasesc un nume???
Ce dragalas e
Ce zici de ummmm..... Mustacila...? Sau Bella(daca-i fata) ...sau nu..mai bine Blondy,ca are culoarea crem....?
Nu prea am inspiratie in acest domeniu :wis: ...deci,ceilalti utilizatori, please help!
:hihi: Mohair...pt. ca e pufos !
e baietel :-P
Snow...? Sau....umm... Andy? Ar fi un nume interesant pentru un iepure
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-08-2013 19:40[/merge_posts_bbcode]
Nu pot sa cred....iepurele meu a murit acum cateva minute :cry:
Inca de azi dimineata observasem ceva ciudat la el.Dar la inceput nu parea prea grav.Spre seara s-a agravat,iar cand am chemat pe cineva sa-l vada, a murit :cry:
Simptomele erau urmatoarele...era putin cam umflat,nu vroia deloc sa manance,era apatic,iar temperatura corporala era putin cam scazuta ...
Deja mi-e dor de el :cry: Era cu totul special,mereu se tinea dupa mine,se alinta sa fie mangaiat,se strecura prin casa,se juca cu pisicile...si cand ma gandesc ca cei care l-au avut cand era pui vroiau sa-l faca tocana....fiind un belgian mare'frumos,de vreo 5 ani,toata lumea se mira de ce nu fac si eu asta....nu pot sa cred...El a fost animalutul meu, nu o friptura!
Imi pare rau... :cry:
Oh,Diana imi pare extrem de rau stiu cat ai tinut la el si imi pare rau ca a plecat asa repede...Condoleante...
Va multumesc tuturor....
Dar cand ma gandesc ca am fost langa el pana in ultima clipa si nu am putut sa-l ajut...
Imi dau seama cat suferi si am facut ceva pentru tine si pentru familia ta condoleante...
Vai,multumesc,este un colaj minunat....n-am cuvinte
Cu mare placere! :pup:
Am o intrebare:Vreau sa ii fac o noua cusca lui Sasha,deoarece s-a dovedit ca este doar metis de cap de leu.. Si nu putem sa o tinem in casa...M-am gandit la o cusca cu dimensiunile 120x60x60 cu 2 camere
si ma gandeam ca lemnul sa il dau cu ulei de in...Este cumva toxic pentru iepurasi daca roade lemnul?
Venind eu azi din oras,ma intampina sora mea mai mica,strigand "Dianaaaaa,vin-o sa-ti vezi iepureleee!"
'"Mdah....sigur...."
"Serios,hai sa-l vezi,ca nu glumesc!"
Pe scurt,am avut parte de o surpriza foarte frumoasa....un pui de iepure de vreo 2 luni,de la un vecin.Chiar acum sta in brate la mine,e atat de dragalas....si ceea ce I'll face si mai special este faptul ca Rica a fost tatal sau( se indragostise si el odata-n viata lui de o iepuroaica alba,frumoasa).
Probabil voi pune zilele astea cateva poze cu Nyx(daca luati in considerare numele,cred ca v-ati dat deja seama ce culoare are.
Ma bucur mult :heart: .De unde ai luat numele?Cred ca sora ta a avut cateva idei :hihi: .
In familie eu sunt cea cu numele ciudate =)Si cu orice e neobisnuit,in general... :wis:
Mama a sugerat sa-l cheme Blacky,tata,Iepurila,sora mea,Bucks Bunny...asa ca am facut un 'compromis' si acum I'll cheama Nyx (Nyx era un fel de zeitate a noptii,iepurele e negru din varful urechilor pana-n picioare).
Aproape am terminat cusca. :blb: Trebuie sa ii mai pun usile si acoperisul...o sa revin cu poze cand o termin
Pai avand in vedere ca sora ta joaca acelas joc cu mine si acolo exista un obiect "Nyx" care ofera nemurirea ma gandeam ca i-ai pus acest nume pentru ca Rica va trai mereu prin el :heart: .
Poti s-o iei si-asa :pup:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-10-2013 14:01[/merge_posts_bbcode]
Nyx.
Sasha este foarte agresiva Am bagat capul in cusca ei sa ii aranjez fanul si a sarit pe mana pe sa ma muste si sa ma zgarie si scoate sunete ciudate
Ii place sa o scarpini intre urechi,dar daca o atingi altundeva scoate acel sunet ciudat si fuge...
Poi sa nu aibe ceva care o doare.
Nu prea cred,dar maine o sa o examinez mai amanuntit.
Mai bine verfici si vezi ce are.
Daca nu are nimic te apropii usor si in timp de zona aia pana iti permite sa o atingi peste tot.
Care este zona?
Pai uraste sa o atingi pe spate(inspre zona posterioara)
Ciudat, ca aia e zona cea mai expusa, probabil se simte amenintata daca nu iti vede mana si ce faci cu ea.
De aceea ziceam ca daca nu are nimic sa incepi usor sa o mangai pe tot corpul plecand de la zona pe care te lasa sa o atingi.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 18:02[/merge_posts_bbcode]
Ce iti mai face iepurica?
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi