551

Re: Iepurasi

nasa mea si-a luat niste iepuei si nu stim ca rasa sunt ii creste pt carne deci nu pre conteaza si stie ca sunt baiat si fata dar nu stim care-i baiatul si care e fatita.
Unul e mai bland si are cosita mai scurta iar celalalt e mai fricos si are codita mai lunga.Cel cu codita mai lunga are grija de celalalt adica il spala ii aduce de mancare...Spuneti=mi va rog care este fetita si care e biatul

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

552

Nu prea se poate determina numai din atatea informatii....

553

bn data viitoare cand ma duc acolo le fac cateva poze

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

554

Ok  :k:

555

acestia sunt noi mei iepurasi :hug:
primul baietel :heart:
a-2-a fetita :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

556

Ce frumosi sunt :heart: Sa-ti traiasca :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

557

multumesc frumos! :pup:

558

Foarte frumosi.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

559

multumesc! :heart:

Adaugat: 27-06-2012 20:24

buna! astazi am descoperit ca iepurasul gri este de fapt femela si cel alb mascul...nu stiu de ce crescatorul de la care iam luat m-a mintit :furios: ...femela are burtica foarte mare si rotunda parc'ar avea puiuti :wow: tata a venit astazi de la servici si mia zis ca are puisori asa ca voi avea puiuti..stie cineva la catezile(saptamani) incepe sa se faca burtica mare? :heart: ..ps:eu deja iam despartit pe iepursi,masculul l-am pus intr-o cusca jos iar femela este sus intr-o cusca mai spatioasa :hihi:

560

Iepuroaica naste31-32 de zile ....Daca e gestanta de cam 2 saptamani ,pentru a fi sigura poti sa-i atingi usor burtica,si daca simti ceva in genul unor boabe de strugure(aia sunt puii)

Adaugat: 10-07-2012 10:27

:iepure:  Azi a facut o mica mare  plimbarica pe afara :hihi:

561

ce cuimntel e :heart:  uitati cateva poze cu iepurasi mei :heart:   wink

562

Ce frumuseti!Mai ales cel albinos  :heart:

563

multumim :heart:

564

Si eu am avut unul albinos.L-am primit de ziua mea era fetita si o chema doamna iepuroaica (aveam 3 ani) :hihi: .Am dus-o la tara si dupa cam 4 ani a decedat dar a avut multi pui.

565

buna,astazi am  vazut ca iepurasi mei au facut prostioare :hihi: ,daca va face pui(si sper sa faca) trebuie a le dau ceva pastile de viermisori ca la caini? i treebuie sa le fac vaccin?

566

Dupa intarcare le dai sulfacoccirom pentru coccidioza si un vacin de la romvac pentru RHD si mixomatoza, pe care il repeti la fiecare 6 luni.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

567

mersi :pup:

568 (edited by carmeryne 17-11-2012 18:07)

Nu stiu daca am apucat sa postez poza aceasta,dar,pentru orice eventualitate smile
Cred ca ar trebui sa mentionez ca e iepuroi smile

569

smile Ii place sa fie cochet.

570

Iubitelul meu...:X Astazi mi l-am luat...Ma ajuta si pe mn cineva cu niste informatii va rog?:pls:

The trill of the kill,you fell,is a sin.

571

Presupun ca are si locsorul/casuta lui in care rebuie sa existe talas/brichete care absorb urina.Are nevoie de mancare speciala pentru ei ,plus varza si morcovel proaspat zilnic.O adapatoare cu apa proaspata si fan.In rest alintare si joaca cat cuprinde.Sa-ti traiasca e tare dragalas.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

572 (edited by smaras 03-01-2013 14:24)

Multumesc!>:D<
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 03-01-2013 14:24[/merge_posts_bbcode]

Totusi am o mica problema cu el....e energic e foarete energic,tot alearga in continuu in camera in cercuri ca nebunul,dar e foarte salbatic...l-am pus langa mn in pat si voia sa sara,pana la urma a vazut ca nu l-am lasat si s-a intins si a adormit...l-am mangaiat putin si cand s-a trezit l-am lasat pe jos sa se joace,apoi am vrut sa-l prind sa-l pun in cusca..si m-a zgariat...de obicei ma zgarie..cum ar trebui sa-l iblanzesc:(?

The trill of the kill,you fell,is a sin.

573

Nu e chiar pui din cate vad din poze.Nefiind invatat de mic sa fie luat in brate e normal sa nu accepte.Daca stai  cu el,mangaie-l mult si atfel se va obisnui cu mana ta fara sa-i fie frica.Incet ,de la mangaierie poti sa -l iei in mana cate putin apoi sa-i dai din nou drumul.Si dai cate  o bucatica de ceva sa- i distargi atentia de la frica si va asocia mana ta cu ceva bun de papat.
Cristal al meu e in perioada de bocanici,ce ma poate distra smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

574 (edited by pacococo 11-03-2013 16:59)

am o intrebare

o cusca de urnatoarele dimensiuni e potrivita pt iepurasi

lungime:80cm latime:60cm  inaltime:50cm
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-03-2013 16:59[/merge_posts_bbcode]

am o intrebare

o cusca de urnatoarele dimensiuni e potrivita pt iepurasi

lungime:80cm latime:60cm  inaltime:50cm

575

Nu-mi pare foarte  mica,dar depinde si de numarul iepurilor pe care vrei sa-i tii,marimea lor :wis: