476

Re: Iepurasi

Vai de capul meu !!!Cat de tare,la noi nu sunt nici atat   sad .Cand o sa plec vara asta in Portugalia...poate...sunt si acolo petshop-uri big_smile ,chiar mi-ar placea sa iau numai chestioare animalutelor mele  :elefant:

Dar eu nu am inteles,este al dumneavoastra petshop-ul?

Deci locul unde stau porcusorii este super tare!!!!
Ce mi-ar placea daca ar fi si la noi in Romania asapetshop-uri (daca nu sunt)   smile

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

477

Octy nu e magazinul meu desi asta e una din dorintele mele arzatoare! E shopul unde petrec ore intregi!
Ioana intradevar de acolo am furat ideea vazand cat de fericiti sunt iepurasii acolo. Din pacate casuta tiroleza de care vorbeam nu mai era acolo dar o sa incerc sa gasesc pe site-ul lor. era ceva extraordinar pentru iepurasi :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

478

vreau sa va confirm,cu lacrimi in ochi,maine trebuie s-o duc la tara pe Lorelei,nu am putut face nimic in privinta aceasta,e cel mai bine pentru ea.Bunica mea mai are un iepuras de talie mica ca Lorelei care sigur o sa se imprieteneasca cu ea.
Imi e mila s-o vad cum se chinuieste in cusca,chiar daca e mare dar nu e de ajuns...
deieri i-am facut vaccinul si o s-o pot lasa prin curte sa se bucure de natura,sa se plimbe prin iarba.
Pentru mine a fost o experienta minunata sa cresc un iepure!as vrea s-o tin la mine dar mai mult o chinuiesc :cry:

Adaugat: 29-04-2011 18:11

iepurica a ramas pana la urma la mine!sunt foarte fericita!! :bravo:  :hug:

-Ioana-

479

Va pun si eu o poze cu iepurasii mei,pozele sunt de acum 2 saptamani, unul din cei gri a murit sad era jumatate cat cei albi care sunt cei mai mari,am 3 fete si 2 baieti

480

:hug: foarte dragalasi iepurasii sa-ti traiasca, imi pare rau pentru cel gri sad

Adaugat: 09-05-2011 22:06

Cina iepuricilor,salata creata,mancarea lor preferata :heart:  :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

481

ce scumpi sunt, preferatul meu este cel roscat e  o dulceata,cu freza lui dar si celalalt e special :heart:

-Ioana-

482

Mie imi plac amandoi  :heart:  :hug:
Si lui Blanche ii place salata creata  tongue ,e inebunit dupa ea  :hihi:
Acum s-a facut maree ,e de 2 ori mai mare de cand l-am luat  :hihi: .A si invatat sa isi faca treburile in cusca lui unde nu sta,il tinem liber intr-o camera  :hihi:
As vrea sa pun poze recente cu el ,dar nu gasesc cablul de date de la aparat  sad

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

483

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UlBUxamAh6o[/youtube]

o mik filmare cu Shoby teckelul meu si Puf iepurasul cap de leu

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

484

Sper ca iepurasul are vaccinul facut smile

- Bianca

485

astazi mi-am achizitionat un iepuras ca Lorelei,o cheama Linda :heart:
e o scumpete,se intelege destul de bine cu Lore, a mancat si a facut turul casei. :hihi:

-Ioana-

486 (edited by octy 29-05-2011 18:31)

ioana99 wrote:

astazi mi-am achizitionat un iepuras ca Lorelei,o cheama Linda :heart:
e o scumpete,se intelege destul de bine cu Lore, a mancat si a facut turul casei. :hihi:

Bravo Ioana,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea! Asteptam poze cu Linda  :heart:  :hug:

487 (edited by ioana99 29-05-2011 18:33)

multumesc!o sa pun putin mai incolo,imi e mort aparatul,mi s-au pierdut si toate pozele din exursie :wow:

-Ioana-

488

Ioana asteptam sa o vedem pe Linda, Octy si eu ii iubesc pe amandoi dar cel roscat e mai iubaret si mai blandut,maxi in schimb se lasa mai greu pupacit.
Dydav tare draguti sunt amandoi si ce bine se inteleg!

489

ms...cauutam fetita :> sa facem pereche k e urat asa sa stea singurel

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

490

iunia_iunia wrote:

Ioana asteptam sa o vedem pe Linda, Octy si eu ii iubesc pe amandoi dar cel roscat e mai iubaret si mai blandut,maxi in schimb se lasa mai greu pupacit.
Dydav tare draguti sunt amandoi si ce bine se inteleg!

Au personalitati diferite  :hihi: .De exemplu cel roscat e iubaret si bland,iar celalalt e mai singuratic ca sa zic asa :wis:

491

Dydav,daca ii gasesti fetita,sa te informezi de unele lucruri smile in plus dupa fatare fetita devine extrem de agresiva (chiar si dupa ce ii dai puii) eu am facut cea mai mare greseala din viata mea ca am dato la pui....e extrem de agresiva acum,din blandetea de iepurica care era.... sad

- Bianca

492

Octy exact ca oamenii si animalutele au personalitati diferite!
Dydav ar fi frumos , eu nu stiu de aceasta agrsivitate a femelei dar daca biancadumi a patit-o poate asa e, dar eu sunt obsedata ca animalutele mele sa aiba pereche mi se par mai fericite!

493

Nu zic sa nu aibe,dar a mea a devenit extrem de nervoasa,si nu numai a mea,cam toate devin extrem de agresive dupa ce au pui.A mea era asa blanda,si acum e nenorocire,te rupe ... si acum regret enorm ca ma dato la pui sad

- Bianca

494

Eu cand i-am luat mi s-a spus ca sunt pereche,din pacate cand au inceput sa se bata i-am dus la medic si mi s-a confirmat ca detin doi masculi pe care i-am si castrat iar de atunci nu mai am probleme cu ei ,mi-ar fi placut sa-mi faca puiuti macar o data. Acum asa de bine se inteleg ca ti-e mai mare dragul sa te uiti la ei cum se spala unul pe celelalt si cum dorm lipiti unul de altul. Inorice caz nu m-am exprimat corect nu pereche ci cate doi. Bianca pacat ca e agresiva ,ai mei sunt niste motoli blanzi doar ala gri dupa ce il iubesc si il strang cand il pun jos incepe sa bocaneasca nervos si ma apuca rasul :hihi: stiu ca nu-i place dar nu ma pot abtine sa nu-l ciufulesc un pic. :heart:

495

Asa face si Blanche,dupa ce il pupacim(nu prea ii place) de nervi incepe sa bocaneasca cu picioarele  smile  :ironic:

496

Sunt asa scumpi ,azi i-am iubicit si ador cum le miroase blanita , simt ca-mi explodeaza inima de atata dragoste :hihi:

497

na nu stiu ce sa zic... asta micu cand trec pe langa cusca dak e inchis imediat se ridica la luat in brate.. sper si fetita sa fie la fel...si il las prin gradina se ascunde prin flori pe acolo si e f cuminte nu fuge nu e sperios... bine stau la panda dupa pisici si mai stiu eu ce bineinteles big_smile

498

pot sa le dau furaje la iepuricelor mele?am vazut astazi la petshop,nu prea am stiut informatii despre acea mancarica... smile
la sfarsitul lunii fata si iepuroaica la bunica,are neozelandez,frumoasi dar sunt cam speriosi hmm noi niciodata nu taiem iepurii,ii tinem pana mor de batranete,nu prea imi place ideea ca le iau viata unor animalute asa dragute
Iunia,stiu la ce te referi si eu ador mirosul blanitei lor:heart:

Adaugat: 30-05-2011 21:34

mi-a venit apartul de la reparat,am  mai gasit cateva poze cu Linduta atunci cand am adus-o acasa :heart:

-Ioana-

499

E o draguta!!!O scumpete!! :heart:
In a doua poza arata exact la fel cum arata Blanche cand era mic  :hihi:  :heart:  :hug:
Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!

500

multumesc Octy,sa speram ca o sa crestem mari la fel ca si alti iepurasi de  pe forum :heart:

-Ioana-