301

Re: Iepurasi

pai....sincera sa fiu nu stiu cate kg are  ca nu l-am cantarit pana acum,dar nu mi s-a parut sa aiba abdomenul umflat sau tare...si este foarte vioi ,tzopaie tot timpul cand ma vede si vorbesc cu el! cat despre iarba,eu mereu procedez asa:o culeg si o pun la palit/uscat cateva zile..doar ai mei le mai dau iarba proaspat culeasa(eu le-am zis ca nu e bine sa le dea asa,dar ei zic ca aia care traiesc pe campuri cum mananca iarba... neutral )... hmm 
Apropo,un iepuras din aia mici(in varsta de 2 saptamani si 4 zile) a mancat azi niste trifoi verde si o rontzait si un piculetz dintr-o feliutza de morcov...are ceva?

^ :heart: Ello :heart: ^

302

dar are ceva daca il vacinez la 4 5 luni nici nu stiu sigur cat are vanzatorul mia zis ca are vreo 3 luni si a spus asa ca majoritatea ii ia cam pe la 3 luni imi pot da cumva seama de ce varsta are?

303

ok..atunci poate ar trebui sa ii dai ceva vitamine....eu le-am dat vitamina ad(3)e-solutie injectabila de la romvac, care are valabilitate cam 2 ani, dar ai putea sa asteptisa vezi daca nu isi revine. inca o intrebare: e de cand s-a nascut asa?mai slabut cu apetitul...

yo_dan: eu deobicei ii verific dupa unghii/ghiare ma rog. dar desigur poti sa il vaccinezi si la 4-5 luni.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

304

k am intele oricum in curand o sa merg sa ii fac vaccinul anual la caine si o sa ma interesez multumesc danyto :sanatate:

305

danyto imi raspunzi si mie?

306 (edited by danyto 06-05-2010 10:31)

Crazyangel:

danyto wrote:

:ok..atunci poate ar trebui sa ii dai ceva vitamine....eu le-am dat vitamina ad(3)e-solutie injectabila de la romvac, care are valabilitate cam 2 ani, dar ai putea sa asteptisa vezi daca nu isi revine. inca o intrebare: e de cand s-a nascut asa?mai slabut cu apetitul...si nu e nimic daca am mancat trifoi sau morcovi, este chiar foarte bine.

307

aaa....scuze,nu am stiut ca e pentru mine mesajul.. :hihi:
Nu,nu e de cand s-a nascut asa....de fapt el mananca dar poate mi se pare mie ca mananca prea putin hmm ...in iarna am observat diferenta.Pana atunci mi s-a parut ca manca mai mult...
Eu in ultimul timp am stat mai mult pe langa femela si am vazut ca mananca mult si poate m-am obisnuit cu ea si de-aia mi se pare ca mananca el mai putin smile !oricum,ea este inca jumatate cat este el si cred ca are si o varsta mai inaintata.
Iti multumesc mult pentru raspunsuri si cand mai am "neclaritati" o sa mai apelez la tine! :merci:

308

azi am fost cu iepurasul la vet sa ii faca vaccinul ia taiat si unghile si ia dat cu niste picaturi la ceafa pt deparazitare a fost cuminet a stat sa ii faca tot ce trebe  smile

309

iepurii au paraziti? :wow:

310

pai normal ca au! cam toate animalele au purici, paduchi... etc.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

311

hmm...de-aia se scarpina iepurii mei?pai si ce fel de purici/paduchi au...din aia ca la pisici?sau altfel?...

312

nu stiu sigur dar banuiest ca pot lua si purici

313

cred ca au luat purici de la pisicute!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

314

heeey...Eu am intrebat cum arata purecii/parazitii la iepuri,daca arata la fel ca la pisici.. mad
Si nu aveau cum sa ia pureci de la pisici pentru ca pisicii mei nu au pureci si oricum nu stau prin preajma iepurilor neutral

315

Atentie la purici!!transmit rhd si mixomatoza.pai...purecii oricum nu vor sta pe iepure decat temporar, spre deosebire de paduchi care stau permanent.paduchii iepurelui nu trec pe alte animale sau oameni si nici nu vin de pe alte animale(sau oameni  :wow:  ) totusi eu nu stiu cum se trateaza peduchii, dar eu ma uit cu lupa prin blana...imi pare nespus de rau...eu nu m-am confruntat cu asa ceva.oricum eu stropesc boxele odata la 4 saptamani cu solutie de var, si poate ca asta ii opreste.

316

wow!.. :wow: chiar nu stiam asa ceva!merci mult de raspuns :merci:

317

crazyang3lc wrote:

heeey...Eu am intrebat cum arata purecii/parazitii la iepuri,daca arata la fel ca la pisici.. mad
Si nu aveau cum sa ia pureci de la pisici pentru ca pisicii mei nu au pureci si oricum nu stau prin preajma iepurilor neutral

Scuze daca te-am suparat cu ce am raspuns! P.S. Nu am stiut ca pisicile tale nu au purici. Scuze din nou!

318

Relaxare......la maxim.  tongue
http://i39.tinypic.com/1z6og0.jpg
http://i43.tinypic.com/2nqxour.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

319

cat este de frumos cristal a mea uneori se pune culcata de tot pe o parte bonny ii trimite  :pup:  si eu la fel  :heart:

320

n-are nicio treba cristal! doar sa se tolaneasca si sa fie scumpic mic.A: si sa pape si sa faca somnic! :pup:  :iepure:  :iepure:

321

scumpul de el :pup:  :heart:

322

Multumim de pupici.Si noi trimitem....  :pup:  Sunt poze de anul trecut,le-am gasit acuma in calculator.Asa obisnuia sa stea.Il lasam mai mult liber cand era Staricu',ca nu aveau treaba.Acuma ,putin mai greu,trebuie sa-i dau ocupatie la Daissy in cealalta camera si sa inchid putin usa.Deocamdata n-au fost intalniri spectaculoase,cu toate ca mi-as dori sa se imprieteneasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

323

astazi cand bonny statea intinsa am observat cevaa roz de o parte si de alta a organului genital eu stiind defapt crezand ca este fata mam speriat am crezut ca ia picat blanitza de acolo nu am stiut ce are mam dus sa vad mai bn si ce credeti ca este bonny baiat acum trebuie sa ii caut alt nume daca pot o sa ii fac si poza sa vedeti si voi dar cred ca este baiat nu cred ca are vreo boala

Adaugat: 29-05-2010 13:10

o poza facut azi cu el  big_smile

324

bai Bonny cam semeni cu Cristal :hihi: nu o fii metis de cap de leu cu angora? caci cap de leu simplu nu prea imi pare

- Bianca

325 (edited by suana 29-05-2010 23:27)

Dan ,sa stii ca seamana cu nazdravanul meu  :hug: Pun si eu poze cu Cristal.Astazi am facut nazbatii.Ne-am ascuns dupa coltar si n-am mai vrut sa iesim.   smile

http://i45.tinypic.com/fu1ks4.jpg
http://i46.tinypic.com/29202g3.jpg