151

Re: Porcusori De Guineea

ramona wrote:
OBlonda wrote:

Vezi ca blonda mea e cuminte.Poate isi bate joc golanu` de ea :wis: smile

Alexandra, tu astepti pui de la una din porcutele tale?

Nu Ramona. smile Asa glumim noi. wink Pe mine ma stii? big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

152 (edited by OBlonda 04-09-2009 21:06)

Nuu ramona! iloveanimals (noway!) e din Alexandria, eu din Barlad smile Nici nu ne`am intalnit tongue Ea are baietii Olimpiei, pe kitt si edi :heart: Doar ca asa glumim noi, ca cica fetele mele mor dupa baietii ei si invers.
Nici prin gand nu`mi trece s`o dau pe Neea la monta, are 3 ani..nu vreau sa risc.Iar cea mica...e prea mica tongue
Sweet, cu placere tongue Suntem aici pentru tine

>>>>Alexandra<<<<

153

Ok Alexandra, acum am inteles.

Sweet, daca dupa ce ai citit site-ul recomandat mai ai nevoie de ajutor nu ezita.

Sigur ca te-am recunoscut si pe tine noway! Vad ca e un mic gemon aici cool

154

am si eu o intrebare am luat o porcuta de guinea de la cineva si nush cati ani are si am puso cu baiatu meu.intrb e se poate imperechea si daca da cum stiu asta.vad ca ea nul accepta deloc ast rasp....

155

Poftim?! Ai pus porcusorii de sexe opuse inainte sa stii riscurile pe care le prezinta? yikes Tu stii ce se poate intampla daca femela este mai mare de un an? Poate murii, si ea si puii....
Citeste toate paginile astea http://www.gemon.ro/reproducerea.htm obligatoriu.
Si separa repede porcutii REPEDE !!!

Adaugat: 07-09-2009 17:43

iloveanimals, mai usor cu atitudinea indignata, nu rezolvi nimic asa!

Adaugat: 07-09-2009 19:20

Scuze, nu am vrut sa sune asa. :sol:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

156

poi si nush cat are si nush daca e gestanta cum imi dau seama porcuta mia donato cineva si baiatu e al meu.si nu stiu cati ani are

Adaugat: 07-09-2009 20:00

:merci:

157

Wow oana!..ar trebui sa stii ca daca porcuta nu a fost imperecheata pana la varsta de un an, nu trebuie imperecheata niciodata!Exista riscul sa moara si ea, ca nu poate sa scoata puii afara, si puii, ca nu pot iesi afara!
Normal ca nu`l accepta saracuta, e probabil speriata de el si nu vrea sa se imperecheze.Atunci te intreb..de ce o obligi?
Scoate masculul repede si las`o asa, fara pui, daca tii la ea si nu vrei s`o pierzi.Ar fi trebuit sa citesti mai multe despre porcuti, citeste la site`ul postat de iloveanimals si ai sa vezi riscurile la care o supui pe saracuta porcuta...

>>>>Alexandra<<<<

158

Ai citit ce ti-am dat?
Uite de aici afli daca este gestanta sau nu.http://www.gemon.ro/faq3.htm
Dar de ce vrei pui?
Porcusorii pot traii foarte bine si fara sa faca puiuti.

159

Daca femela refuza masculul, e clar ca nu vrea sa se imperecheze..dar daca masculul e insistent, va reusi pana la urma..e nevoie de o secunda ca sa se imperecheze...asa ca scoate`i acum, ca sa nu regreti mai incolo!...

>>>>Alexandra<<<<

160

poi mia donato cineva si nam stiut ca daca ii bag amandoi fac asa pt ca de la cine am primit baiatu mia zis ca e fata si nu mam uitat la sexu lui sa deosebesc si acum vad ca e mascul si o fata si fata vo dau cadou cuiva drag da nu pot pana pe 11 in skimb am observat ca are burtica cam mare si cred ca deja este gestanta.si baitu care mia dato nu rasp ca sami sp  varsta.iam despartit.multumes.po afla daca e gestanta cumva?

161

Ti-am dat un link putin mai sus.

162

am citit da nu ma pricep sa o pipai..mie mi se pare ca are burta foarte rotunda.....cred ca este nush numi dau seama

163

Atunci pune niste poze, poate te ajutam noi.

164

poi acu nus acas pun maine
si cum trb facuta poza?

Adaugat: 07-09-2009 20:36

am rezolvat are 6 luni da tot nu stiu daca e gestanta sau nu.revin maine cu poze

165 (edited by OBlonda 07-09-2009 21:14)

Asa e mai bine...ca i`ai despartit...tine unul in cusca si unul intr`o cutie de carton pana ce donezi fata!daca femela e gravida e e foarte foarte riscant..orice sarcina e riscanta la porcuti...asigura`i pe perioada asta un meniu cat mai variat, da`i suplimente de vitamina c si beres.Citeste pe site`ul acela, este foarte bun si util!

>>>>Alexandra<<<<

166

Eu zic ca cel mai bine e sa intre pe gemon si sa sexeze sigur ambii porcusori. Pana nu e sigur ce e fiecare nu are rost sa facem ipoteze. Apoi in functie de aceasta putem vedea ce e de facut pe mai departe. oricum pana nu se stie sigur sa nu stea impreuna.
Poza poate ajuta in caz de gestatie dar nu mult. Cel mai sigur este consult din partea unei persoane cu experienta in asa ceva.
Nu strica o poza de sus si una lateral.

167

ok ms mult  poze maine si astept sugesti

baiatu meu

168

Sa-ti traiasca!
Cel mai bine ar ajuta poze sa stii sigur sexul lor. Numai asa poti lua o hatarare justa.
Din pacate sunt multi care stiu sigur ca au baiat si au aflat ulterior ca porcutul e... porcuta. Si invers.
Dupa ce stii sigur ce e fiecare poti vedea daca ii pastrezi pe unul sau amandoi si cui incredintezi pe cel pe care nu il poti tine.

169

oana, fa`le la amandoi poze la organele genitale (sa fie cat mai clare) si posteaza`le sa`ti zica ramona sigur daca sunt baietei sau fetite...

>>>>Alexandra<<<<

170

buna!
sunt gabriela si am doua frumuseti,betty si furny!
au amandoua cate doi ani si ceva,si am descoperit cu putin timp in urma acest site.sper sa ajut si aici pe cine pot big_smile
pup toate animalutele de aici!

Gabriela

171

buna va pun poze cu porcuta sami sp daca are bebei plssssss
in legatura cu sexu fata e cea alba si baiatu cel de mai sus maron...

172

oana, fa-le poze la aparatul genital. tongue Asa iti putem spune daca este fata sau baiat, adica Ramona iti poate spune cel mai bine.

173

poi stiu ce sunt vreau sa stiu daca e gestanta

174

Doamne, oana de unde stii ca e baiat, si ca nu`s 2 fetite?
Pune poze cu organele genitale daca vrei sa te ajutam!
Nu ghicim in stele.Daca are burta exagerat de mare inseamna ca e gravida..
Vad ca iti doresti mult sa faca pui, cu tot cu riscurile la care supui femela, si care ti`au fost aduse la cunostiinta :ironic: neutral

>>>>Alexandra<<<<

175

am cautat pe internet si am descoperit ce sexe au stiu ca fata are forma y si baiatu i nus batuta in cap si nam supuso la risc pt ca ea are 6 luni juma swi poate ramane gestanta si plus de asta iam desp pt ca eu cred ca are pui ca de unde am luato asa mia zis.......si da vreau sami faca pui pt ca o dau soacrei mele si vreau sa am copilas de la ea si de la baiatu meu....daia vr copii.cineva ieri ma pus sa bagb poze pt ca ea ma poate ajuta o astept sami zc ce crede.....