Re: Porcusori De Guineea
Oki :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
Sa fie sanatos, de cand il ai? :heart:
Multumesc face 2 ani in toamna :heart:
Horus :heart:
O colega de-a mea si-a luat un porcusor de paste.Si s-a dus cu el la veterinar si l-a intrebat daca poate sa ii faca baie,iar veterinarul i-a zis ca da,chiar este recomandat,iar eu i-am zis sa nu ii mai faca baie si ea nu ca nu ca daca veterinaru a zis ca pot pai ii fac :furios: Mi-e mila de bietul animal Cum sa o conving sa nu ii mai faca baie,ba chiar acum incepe sa-i faca baie cu sampon (de oameni) :furios:
poi de ce sa nu-i faca baie?..este recomnandat 1 data la o saptamana sa-i faca baie :ironic: .nu ai mai spune sa nu-i faca baie...
Ba nu,nu este recomandat....poate ramona sau bianca ma va ajuta
ba da este recomandat sa le faci baie la porcusori de guineea si sa-i pieptani...am o vecine care nu i-a facut baie decat de 2 ori in 5 luni si a inceput sa-i cada paru(nici nu puteai sa-l ti in brate, ca aveai numai par pe tine)
Adaugat: 18-05-2012 16:46
super frumos..sa-ti traiasca! :heart: :heart: :pup:
Multumesc
face 2 ani in toamna :heart:
Horus :heart:
Multumesc Mihaela.
Baie nu se recomanda decat de maxim 3 ori pe an! sau bineinteles daca are paraziti (cu un sampon gen nizoral,sau depinde si de ce paraziti are!) sa nu ii mai faca baie atat de des,nu e bine deloc!!
dar daca nu ai face baie nu-i cade parul :wow: ..am avut un porcusor de guineea(care l-am dat din pacate) si ai cadea parul mereu :wow: dar dupa ce ai faceam baie nu mai avea nimic...si inca traieste(numai ca-i la verisorul meu.l-am facut cadou de ziua lui deoarece parinti nu ma lasau sa-l mai tin si el asi dorea mult un porcusor de guineea) si el ai face baie tot odata pe saptamana si nu are nimic este energic
Parul porcutilor cade din cauza lipsei vitaminei C si nu din lipsa bailor. Cum a spus si Bianca, baia este recomandata doar de 2-3 ori pe an in cazul in care este murdar sau daca are paraziti ori o anumita boala ce necesita samponare.
Porcutii ca si alte animale de altfel, au un strat de grasime care le protezeaza pielea de microbi, prin baie strarul acela se subtiaza iar porcusorul devine sensibil, in special la raceli sau alte boli de piele.
daca este asa imi pare rau pentru ce am spus mai inainte(eu stiam ca baile trebuiesc bacute zilnic)
Multumesc bianca si dany :heart:
Va prezint pe Royal Blau de Inka, femela texel albastra nascuta anul trecut la noi in crescatorie.
Acum este in Cehia, a participat la expozitii de frumusete si a devenit Campion Cehia si mai are nevoie de o singura arbitrare pentru a deveni Campion si in Slovacia!
e foarte frumoasa miss purcelusa :hihi:
vai!!! ce fain este :heart: so cute
Multumim! Acum suntem Campion si Cehia si Slovacia :bravo:
:bravo: Bravo,chiar merita frumusetile astea de purcelusi
chiar merita laudat daca nu te deranjeaza am sa postez ceva depre el pe facebook
Nu ma deranjeaza. O sa te rog sa imi dai si mie link-ul catre postare. Multumesc!
bine o secunda
Adaugat: 28-06-2012 21:03
uite https://www.facebook.com/laczko.patriciamaria
frumusel ochi al tau :heart:
Ce simpatic se uita :hihi:
vai♥!!!
Oki tuns
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea