Re: Porcusori De Guineea
Bianca parca si eu sunt nerabdatoare sa iti vina acasa minunatia :pup: E un dulce :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
Bianca parca si eu sunt nerabdatoare sa iti vina acasa minunatia :pup: E un dulce :hug:
Stie cineva de ce Porcusorii de Guineea rod ceva dar defapt nu mananca nimic?
OCTI..ai scris la semnatura ca ai 6 :pisica: si 3 :caine: de ce nu le prezinti si pe ele ??Bianca ai niste ;;pufosi; minunati..le ador urechile.. :hamster:
Mersi Dana,abea il asateptam pala mic bine,mai intai trei sa fie cusca gata,facem una noua si mai mare ca baietii numai au spatiu,asa ca facem una pe 2 etaje
Pai,sa vedem....am trei pisi juniori:
1.Henry Junior
2.Pufulete
3.Tipi->toti trei sunt fratiori care arata la fel
Mai am 2 pisi adulte si 1 motan
1.Scricilica-ca pui ii are pe cei trei juniori de mai sus :pisica:
2.Aqua-ca pui are 2 baietei pe care i-am dat
3.Henry-este un motan
Caini:
1.Artur-un Ciobanesc Mioritic
2.Bobita-pechinez :caine:
3.Nero
Si un Porcusor de Guineea:
1.Willy
un pupic :pup:
Ce draguti :heart: :floare:
Poze noi cu Elmo si o poza cu Horus
Am sa ii iau pe amandoi dupa 11 aprilie
cred ca abia astepti sa-i aduci acasa !!sunt 2 scumpei!!
Multumesc sper sa se inteleaga cu ceilalti 2 :hihi: :heart:
VAAAAIIII!!!!!!! :heart: Ce draguti sunt!
Adaugat: 30-03-2011 14:40
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nmAGM8MsnTA&feature=player_detailpage[/youtube]
Horus sa vedeti ce coincidenta si el are un ochi albastru la fel ca Elmo
luni sau marti ii iau pe baieti si voi face multe poze
micutul de el,e un scump si jumatate si pe de alta parte e si foarte fotogenic
Ce micut dragut :heart: O sa vina cu toti ceilalti 3 luni sau marti?
Minunat micutul Bianca,asteptam poze
pai eu am 2 acum acasa si luni sau marti ii iau pe Elmo si Horus
Multumesc :pup:
Adaugat: 10-04-2011 00:16
Oki si Gifty care maine vor avea o maaare surpriza (pe Elmo si Horus )
vor fi mai multe ghemotoace la joaca...sunt scumpei... :heart:
Multumim :pup: :heart:
ce frumosi sunt :heart: :angel:
Multumesc :pup:
Astazi am fost la petshop si din pacate nu aveau porcusor de Guineea mascul . Acolo mai era un porcusor dar saracul de el nu avea blanita in unele locuri si nu l-am mai luat .Intr-o cusca era un Iepuras Pitic si o porcuta de 2 luni care au crescut impreuna.Nu am mai stat pe ganduri si am spus ca iau iepurasul.Pana la urma mi s-a facut mila de porcuta care ramasese singurica si am luat-o si pe ea.Cand i-am facut lui Willy cunostinta cu porcuta tot se dadea pe langa ea si pana la urma s-a urcat pe ea dar l-am luat imediat,este prea mica sa faca pui si nu ma risc.Acum pe porcuta o tin impreuna cu iepurasul intr-o cusca si pe Willy in alta cusca.Willy sta in alta camera iar cei doi cu mine ,Willy ii simte mirosul porcutei si incepe sa urle si imi este mila de el ,de aceea l-am pus in alta camera.Oricum ,doamna de la petshop a spus ca pot sa i-o dau inapoi pe porcica si chiar asa o sa si fac,am observat prea tarziu (cand eram acasa) ca porcica are o rana la piciorul din fata,se pare ca asa am luat-o si are multe bubite pe ea si nu vreu sa i le dea si lui Willy.Deci,pana la urma am sa o duc inapoi in cateva zile si daca am noroc o sa iau un mascul in locul ei
Aici sunt cateva poze cu ea.In unele poze este impreuna cu Iepurila.
Am si uitat,porcutei i-am pus numele Zuzu
Sper ca nu este suparare pt. ca am pus atatea poze :rusine:
Nu e bine ce ai facut .... Porcusorii de guineea NU au voie sa stea cu iepurii,iepurasul poate lovi porcutul,intradevar in pet shop-uri dar cei din pet shop-uri nu stiu ce fac. E bine ca o duci inapoi. I-aui lui Willy un fratior si sa numai pui NCIODATA porcutii cu iepurasul,iepurasul daca vrei il poti pastra,dar sa numai ia contact cu porcusorii
Sa nu te superi pe mine,vreau doar binele lor :pup: te pup :pup: si asteptam poze cu fratiorul lui Willy,si pe iepuras daca il pastrez asteptam sa ne spui despre el la topicul dedicat lor :pup:
frumosi amandoi dar de ce vrei sa duci mititica ceea inapoi??atat rana cat si bubitele se pot vindeca...mai gandeste-te un pic...
Dana,de ce sa o tina cu un MASCUL? de ce sa se chinuie mititica? ele pot muri la nastere! Cel mai bine e sa ii aduca lui Willy un tovaras de acelas sex cu care sa se joace :pup:
Dana,sa nu te superi pe mine :pup: :heart:
Biancadumi,sigur ca nu ma supar pe tine,stiu ca tu vrei binele orcariu animalut.Ca stau impreuna vad ca se inteleg impecabil,oricum pe porcica o sa o duc inapoi iar pe Blanche(iepurasul)nici in ruptul capului nu il dau A,si despre tinutul impreuna ,iepurasul si porcica ,vanzatoarea mi-a spus sa ii tin impreuna pt. ca se inteleg,o sa le despart daca zici ca nu-i bine ce fac
Da,sigur o sa-i iau lui Willy un fratior :angel: ,sa se joace amandoi
Multumesc pt. complimente doamna Dana :hug:
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea