276

Re: Porcusori De Guineea

Uff, imi pare rau, acum am vazut ca s-a dat. sad http://www.gemon.ro/forum/viewtopic.php … mp;start=0 uite aici era, mai sunt cativa porcuti pe acolo.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

277

crezi ca l-a dat la cea din cluj ultimul mesaj?:cry::cry::cry:

278

In ultimul mesaj zice ca s-a dat. Imi mare rau, dar mai uitate acolo pe site ca sunt destule donatii. smile Conteaza doar ca porcutii sa se inteleaga bine, nu trebuie luati dupa preferinte. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

279

da m-am uitat acum mersi mult, dar sunt departe de mine acesta era mai aproape

Adaugat: 15-12-2009 17:24

dudix nu ne-ai mai pus poze cu porcutu tau ...asteptam big_smile

280

uite zambar3atza cateva poze si scuze pentru calitatea lor dar sunt facute la web :rusine:

Dudix says that u're fake wink

281

ce dragut este  big_smile  big_smile adorabil  cam ca si al meu este de mare

282

big_smile ms ms :heart:

283

Ce scump si ciufulit e, dudix smile :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

284

Iusty wrote:

Ce scump si ciufulit e, dudix smile :heart: !

:pup: ms ms :rusine: pana la urma nu conteaza atat de tare cum arata smile

Adaugat: 17-12-2009 21:11

:cry: help me dudes... :cry: porcutu meu cred ca s-a imbolnavit sad cred ca are diaree [ma scuzati..dar chiar asa face trb. mare de ieri]...insa e la fel de jucaus si mananca la fel de bine... :ill: ce sa fac?

285 (edited by OBlonda 22-12-2009 15:04)

cumpara smecta(praf) si da`i un varf de cutit in 2 ml de apa, cu seringa(fara ac!).La o ora dupa ce`i dai smecta, da`i biotics, tot asa un varf de cutit in 2 ml de apa cu seringa, de 2 ori pe zi.

>>>>Alexandra<<<<

286

ms mult :rusine: o sa incerc... smile imi doresc sa-i fie bine porcutului meu

287

cu placere.A da, si da`i numai radacinoase(morcov, patrunjel radacina)  nu`i mai da legume moi, zemoase.Incearca sa`i dai mai mult fan pe perioada cat are diaree.Insanatosire grabnica!

>>>>Alexandra<<<<

288

Salut! am o purcelusa de guineea in varsta de un an si ceva. tocmai a nascut azi noapte un pui mort. care sa fie cauza? m-am speriat cand am vazut ce mare era puiul si imi pare asa de rau ca a murit!!!!! se intampla des asa? Purcelusa e la prima nastere. acum ea e bine sper adica traieste si e activa.
va rog daca puteti sa-mi spuneti care ar fi cauza mortii puiului.
Mlutumesc!

289 (edited by dudix.kidu 23-12-2009 10:49)

pai din cate stiu...poate a fost prea tarziu pentru ea...o purcelusa trebuie sa faca puiuti pana in varsta de 1 an...apoi nu mai este recomandat...mai ales daca pana la 1 an nu a mai nascut...intr-un fel...poate ca e bine ca s-a intamplat asa,pentru ca la majoritatea cazurilor de genul acesta mor si purcelusele si e mai urat,nu-i mai risca viata si sanatatea...

290

Separ-o de mascul, ACUM!!!
Ce varsta are femela?
Sunt multe cauze, multumeste-te ca mama e bine, asta e tot ce conteaza.
Daca femela este prea tanara este posibil sa nu fi stiut cum s-i desfunde caile nazale puiului, puii cand se nasc, au o pielicica pe cap, primul lucru pe care ar trebuii sa-l faca femela ar fi sa il spele de acea pielicica...

291

iloveanimals wrote:

Separ-o de mascul, ACUM!!!
Ce varsta are femela?
Sunt multe cauze, multumeste-te ca mama e bine, asta e tot ce conteaza.
Daca femela este prea tanara este posibil sa nu fi stiut cum s-i desfunde caile nazale puiului, puii cand se nasc, au o pielicica pe cap, primul lucru pe care ar trebuii sa-l faca femela ar fi sa il spele de acea pielicica...

a spus ca are 1 an si ceva...deci...parerea mea e ca e tarziu pentru puiuti...si...da...daca are un mascul in aceeasi cusca ar fi bine sa-i separe cat mai repede... wink

292

Au...acum am observat. yikes yikes yikes
Zii merci ca nu ti-a murit purcica, multumestete ca a fost doar puiul, ai avut mare, mare noroc, de ce crezi ca a murit puiul, s-a sufocat la iesire... :sol:
Du-te cu purcica la un control, chiar daca tie si se pare sanatoasa, sa nu aibe ceva deranjat in interior. :ill:

293

multumesc pentru raspunsuri, da o sa ma duc cu ea la doctor diseara!

Toate cele bune!

294

am o nelamurire....pentru caderea blanitei se recomanda tot tratamentul acela cu vitamina C ?ca ii cade blanita intr-o veselie neutral sad e mai rau ca pisica... smile

295

Da, vitamina C 3 picaturi  si Beres o picatura. smile

Adaugat: 23-12-2009 13:10

http://i674.photobucket.com/albums/vv109/noway_dany/112209134351-1.jpg

296

Craciun fericit tuturor!si in special porcutilor :heart: apropo...primesc si ei ceva de la mosu? big_smile

297

Bine inteles. :angel: Asteptam sa vina maine seara, cand vine mosu cu detoate. :heart:

298

:bravo: yeeyy ce bine :heart: piticul meu primeste un "coleg de camera" big_smile si o noua cusca cu de toate :merci:

Adaugat: 23-12-2009 20:29

:merci: uraaaa... :heart: mi-a venit prietenul pentru chocho...e micut si adorabil...si...numele lui e mojo... big_smile sunt mamika a doi nazdravani :sanatate:

299

Sper sa fii sigura ca sunt baietei amandoi, in caz contrar nu e bine.Pune poze cu funduletele  :rusine:

>>>>Alexandra<<<<

300

sunt sigura de ceea ce sunt amandoi...nu sunt chiar asa habarnista smile sunt baietei cu siguranta :heart: