1

Topic: Este cineva in Brasov dispus sa ajute ?

Acum a venit sezonul rece, si va fi din ce in ce mai greu. Noi in grupul Anima SOS avem cu totii animale luate de pe strada, avem ale noastre luate de pe strada, plus pui pe care ii tinem temporar pana le gasim stapan.
Din pacate avand si serviciu nu ne permitem sa sarim calul cu numarul de animale. Eu personal la un moment dat aveam 2 pisici mature ale mele, o pisca bolnava de 3 luni tinuta la izolare de celelate, si 4 pui de 4-5 saptamani hraniti la biberon. Acum pe langa ale mele mai am "doar" 2 pui de dat spre adoptie !
Problema cea mai crunta este ca suna oameni ca au gasit pui de pisica aruncati in fata blocului. Si noi n uavem ce face si trebuie sa le zicem ne pare rau ... Fireste toti sunt milosi cand vad ghemotoacele de blana agonizand, dar cam atat. Din pacate multi din acesti milosi nu ii iau din comoditate si putini din cauza ca deja au casa plina de animale. Nu ne permitem sa le dam lectii ca sa lasam o portita deschisa sa ii putem suna inapoi cand / daca gasim o solutie. De multe ori solutia vine prea tarziu

Acum avem exact acest gen de situatie. Cineva ne-a sunat legat de 3 pisoi mici care stau in frig in fata blocului. Asta era ieri, azi inca mai existau. Din pcate la cum sunt noptile in Brasov ... nu se stie. Nu am date "tehnice" legate de culoare sex sau asa ceva ... sincer nici nu vreausa stiu mai multe cat timp nu pot sa fac nimic. Oricum ma doare stomacul de mila, si ma gandesc ca e doar inceputul .
Daca totusi cineva din Brasov si imprejurimi se ofera sa ii gazduiasca temporar, ma ofer sa ma ocup de ei (sa ii preiau, sa ii deparazitez, sa merg cu ei la doctor pentru a vedea starea lor si ce e de facut).
M-as bucura sa stiu ca mai sunt oameni care sunt dispusi sa ia temporar animale de pe strada. Din pacate suntem prea putini pentru ce probleme exista !

2

Re: Este cineva in Brasov dispus sa ajute ?

Valabil şi pentru Piteşti.

Ştiu un bloc unde sunt aproximativ 30 pisici + pui. Trăiesc într-un mediu plin de boli. Eu deja am luat 3 pisicuţe de acolo şi merg săptămânal cu ele la veterinar.
Dacă doreşte cineva să adopte o pisicuţă, să mă contacteze.