226

Re: hamsteri pitici

pai cusca sa iti doneze cineva nu vei gasii in niciun caz. :ironic:
Jucarii? In primul rand cea mai mare si frumoasa jucarie a lui este o cusca mare mare unde sa se poata distra in voie, le trebuie rotita, adapatoare, hranitoare, un bol cu nisip(pt chinchila, care este foarte fin) multe tunele, le poti folosii se pe cele de la hartia igenica sau de la prosoapele de bucatarie.
Mancare, ti-o sugerez pe cea de la padovan sau vitackraft, are multe chestii care lor le plac, ai sa vezi ca devoreaza tot. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

227

ba da pot gasi si custi care sunt donate eu am acasa un porcusor care mia fost donat cu tot cu cusca lui draga si iubita.va multumesc pt raspunsuri si as mai vrea sa stiu daca pot deveni atasati de mine adik daca o so strig o sami recunoasca vocea?pt ca purcelusa mea nu prea ma baga in seama e cam mereu stresata si as vrea sa fie mai activa

228

Pai asta nu stiu! Dar hamsterii sunt haiosi, sunt nazdravani, dorm sub talaj (vezi cum se misca talajul smile )etc. Sigur se va atasa de tine, dar nu stiu daca va raspunde la nume hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

229

Pai pt porcuti da, gasesti multe donatii, si eu am acasa 2 porcuti donati cu tot cu cusca, dar pt hamsteri nu gasesti, oricat ai cauta. tongue
Stiu ca sunt offtopic aici, dar totusi te intreb, ce cusca are porcuta ta? daca ar cusca cu platic deasupra din cauza asta este fricoaza si timida, daca o are cu bare atunci este vina ta ca este asa, joaca`te mai mult cu ea, cand o iei in brate recompenseaz-o, asa de fiecare data cand vei vrea sa o scoti afara va sta sa o prinzi, pt ca va sti ca va primi ceva bun de papat. :heart:
Il poti invata sa iti raspunda la nume, dar cu greu, de fiecare data cand ii dai ceva bun striga la el pe nume, si da-i mancaria din mana, de fiecare data cand isi va auzi numele va venii la tine stiind ca va primi ceva bun de papa. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

230 (edited by baby_oana 02-09-2009 23:01)

are o cusca stil lighean si are gratii doar sus e greseala mea dar o las prin casa si o las si fara capac pus pt ca nu sare de akolo e cumintica dar timida.ms pt sfat asa am sa fac de acum in kolo ca am citit ca multi se inteleg bn iar eu nu pot vb cu soricioaica mea porecla :angel: . mai astept informatii.am gasit anunturi si cu hamster cu cusca dar era expirat anuntu mai caut

231

Am un prieten care are un catel shit-tzu este tare simpatic, la primit, dar nu stiu daca cine i la dat mai are. Am sa vorbesc cu el si te anunt.
De unde esti? Am o prietena care vrea sa dea un hamster, poate til da tie. tongue Dar fara cusca. smile

232 (edited by baby_oana 30-08-2009 09:42)

poi sunt din moreni da am posibilitatea sa il iau din bucuresti.astept sami spui daca mai are persona respectiva.ms.si vb si de hamster dar vreau dala pitic eu

233

Noi suntem din Alexandria. Este cam la o ora jumatate de mers cu masina din Bucuresti. big_smile
Hamsteri eu si colega avem pitici rusesti, exact ce vrei tu.

234

pt baby oana
o sa caut cusca sa vad unde este si ti-o dau
da-mi un id de mess sa vb

235

pt biski  id meu este baby16 sa vb

Adaugat: 31-08-2009 12:54

va multumesc ca sunteti dragute dar miam luat deja.acu vreau cusca daca nu gasesc donata mio fac eu cu toate utilitatile

236 (edited by Iusty 31-08-2009 15:40)

Ti-ai luat hamsterul? Unde sta? tongue

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

237

batoanele pentru hamsterii nu sunt bune?:-/    este adevarat ca mor  de la ele?  nu prea as crede asta. smile

238

da mi-am luat 2 fetite deocamdata sta in acvariu si sunt la bucuresti la tata dar o sa mi le trimita maine.

239

Ce dragut :heart: ! Cum le cheama tongue ?

Iusti

240

poi kiar nu stiu ce nume sa le pun spuneti-mi si voi dati-mi idei pe porcuta o cheama leea.......astept idei

241

Maya, Deya, sau cum vrei tu. uite, te-am ajutat si eu un pic. sper sa-ti placa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

242

maya e un nume dragutz ms deya nu ca numi plc pers cu nume andreea dar ms oricum una rame maya.............mai astept

243

vivi pe una din ele. :heart:

244 (edited by baby_oana 31-08-2009 20:45)

gata asa ramane maya si vivi :merci: ms va pwp.app stie cineva vreun prieten care are shih-tzu sau sal dea etc astept

Adaugat: 31-08-2009 21:41

i love animals ai aflat ceva de caine?park uh miai zis ca are un prieten de al tau...te rog raspundemi

245

Multumesc ca ai ales sa o cheme Vivi, pt mine inseamna foarte mult. :heart: Sper sa o iubesti mult de tot, sa le iubesti pe amandoua. :heart:
Pai nu am dat de el, nu l-am mai vazut pe mess. Cand vorbesc cu el te anunt. Zilele astea nu am fost acasa. tongue

246

npc kiar e frumos numele.....ok atunki cand vb ma anunti si pe mine..o sa le iubesc abea ast sa vina acasa

247

baby_oana wrote:

maya e un nume dragutz ms deya nu ca numi plc pers cu nume andreea dar ms oricum una rame maya.............mai astept

eu am pus acest nume, deoarece baiatul meu cel mic se numeste Deyan. nu de la Andreea. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

248 (edited by baby_oana 03-09-2009 21:32)

sper ca nu teai suparat dar nu miam dat seama ca nu toate andreele st rele ca cele 2 pe care le cun  eu.pwp si ms pt numele de maya :merci:

Adaugat: 02-09-2009 23:58

ms

249

Scuze ca iti zic, dar exista topicuri speciale pt perusi, pasari, hamsteri etc.
Intrebarea asta o poti pune la sectiunea Pasari -> Despre perusi.
smile

250

buna vreau sa stiu si eu daca exista diferenta intre rorborovsky si cei pitici rusesti.....eu cand lam luat mia zis ca e rusesc are o dunga neagra pe spate......iar ceilalti cum sunt?

Adaugat: 09-09-2009 20:27

iloveanimals ai mai aflat ceva de caine?