10,026

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Ma bucur asa mult ca vad pasari si oameni fericiti.E un asa sentiment bun sa vad ca toata lumea invata si face cat mai multe pentru binele animalutzelor lor.Felicitari si multi pupici pentru toti motzatzii frumosi.... :hug:  :pup:  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,027

Felicitari si din partea mea, va admir mereu motatii si va transmit la toti cate un pupic de la prichindeii mei suparati ca nu au iesit de 2 zile pe afara, dar casa este intoarsa pe dos... curatenia... si decat sa ne accidentam sau confundam geamul cu libertatea, neavand perdele momentan, mai bine stam putin in casuta  :iubareti:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

10,028

eu m`am trezit in dimineata asta pe ritm de tril ... motatul meu Riky a cantat pentru prima data... vai ce frumos a facut de a venit si mama din cealalta camera sa vada cine canta... din pacate nu a cantat decat vreo 20 de secunde dar a cantat foarte frumos .. si ce frumos se lasa in fata pe bat in timp ce canta si desfacea aripile smile  tongue  :rusine:  :iubareti:

10,029

aleku wrote:

eu m`am trezit in dimineata asta pe ritm de tril ... motatul meu Riky a cantat pentru prima data... vai ce frumos a facut de a venit si mama din cealalta camera sa vada cine canta... din pacate nu a cantat decat vreo 20 de secunde dar a cantat foarte frumos .. si ce frumos se lasa in fata pe bat in timp ce canta si desfacea aripile smile  tongue  :rusine:  :iubareti:

desfacutul aripilor in timp ce canta inseamna ca o curta pe zuzu a ta.... asa facea al meu. la mine in fiecare dimineata la 6 sau/si 7 se face trezicea cu cantec de vreo 15 minute de imi vine sa arunc cu perna in el.

10,030

nu stiu cat o curta smile) ca erau in colivii separate smile) cand i`am bagat dimineata impreuna nici nu se bagau in seama.... oricum cred ca l`am intrerupt si ori s`a spoeriat ori s`a rusinat ca m`am ridicat deodata din pat si a venit si mama si a bagat capul in camera sa vada cum canta ...   acum trebuie sa plec de acasa si l`am scos de la zuzu , l`am lasat liber, ca acolo la Zuzu are apa de aia cu vitamine si el a baut deja o sapt de aia. dar nu`i mai plac betele mele din camera , numai poe colivie la Zuzu sta smile))

10,031

ce tare am mai invatat si eu cate ceva...si motatul meu  isi desface aripile si ii canta asa frumos servetelului, e fascinat de servetel, mititelu.

10,032

Vaaaa roogg sa ma ajutati  :sol: :azi de dimineata l-am vazut pe Paco ca manca din semintele lui,nu avea nimic,iar cand l-am scos din camera si l-am pus pe masuta am stat cateva minute si am vazut ca a pus din ciocul lui un fel de spuma pe oglinjoara,de ce a facut asa? :sol:  :cry: .Oare are ceva? :cry: .Va rog sa ma ajutati  :sol:  :cry:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,033

eu cred ca a vomitat, s-o fi inecat cu ceva, sper sa nu ma insel, mai asteapta si celelalte pareri.

10,034

poate regurciteaza[da papica la oglinda] :iubareti:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,035

@Octy..Cred ca ai facut o mare greseala luand de la pet-shop si doar stii povestea in magazinele pet-shop etc...Nu vreau sa te supar,dar ei cei care iau de la magazin au pasari bolnave,batrani...nici numai vreau sa ma gandesc,daca mai aveai rabdare luai unul dintre noi,ca doar aveai de la cine, de la Mary,Laura,de la mine...Imi pare rau sincer dar dupa ce ai spus mai sus e ceva neregula cu el.Nu vreau sa te sperii dar asa este

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

10,036

Asa s-a intamplat si la mine dupa cateva saptamani dupa ce am cumparat-o,regurgitase la oglinda,am fost la veterinar(SINGUR),a urmat tratament medicamentos si nu a mai facut.

10,037

Pai vad ca acum nu mai are nimic,canta,se simte bine  smile  big_smile

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,038

Octy,asta este printre cele mai bune,are toate semintele necesare(vezi poza) si vitamine din astea ii dau(vezi poza).Scrie pe cutie cum trebuie sa i le dai,atentie sa nu depasesti 6 zile consecutive.Poti sa ii dai patrunjel,paine integrala,morcov,mar,para(astea le mananca a mea)ele au o gama mai mare de unde poti incerca sa ii dai.

Buna ziua. gabyzzuu de ce ai scris ca nu trebuioe date acele seminte decat 6 zile pe saptamana???????noi de cand il avem numai asa ceva mananca nima noastra .au continut mare de vitamine sau care este problema???? nu am mai auzit asa ceva.daca ai timp te rog  detaliaza cele afirmate.ne intereseaza si pe noi.merci  :nimfa:

10,039

hahaeu wrote:

Octy,asta este printre cele mai bune,are toate semintele necesare(vezi poza) si vitamine din astea ii dau(vezi poza).Scrie pe cutie cum trebuie sa i le dai,atentie sa nu depasesti 6 zile consecutive.Poti sa ii dai patrunjel,paine integrala,morcov,mar,para(astea le mananca a mea)ele au o gama mai mare de unde poti incerca sa ii dai.

Buna ziua. gabyzzuu de ce ai scris ca nu trebuioe date acele seminte decat 6 zile pe saptamana???????noi de cand il avem numai asa ceva mananca nima noastra .au continut mare de vitamine sau care este problema???? nu am mai auzit asa ceva.daca ai timp te rog  detaliaza cele afirmate.ne intereseaza si pe noi.merci  :nimfa:

Eu cred ca vorbea de vitamine nu de seminte

10,040

Ioanaa,ai inteles gresit sau m-am exprimat eu gresit,ma refeream la vitamine sa nu depaseasca 6 zile pe luna.Semintele si eu i le dau de foarte mult timp si sunt printre cele mai bune sau poate cele mai bune

Adaugat: 20-04-2011 14:04

Scuze,mesajul era pentru Hahaeu.Am citit gresit.

10,041

multumesc.ioanaa si gabyzzuu :heart:

10,042

i`ar l`am surprins pe Riky cantand frumos .. a inceput sa tipe usor .. apoi tare tare, si din tipat a dat in cantat si canta asa frumos  :rusine:  :rusine:  dar s`a oprit cand m`a vazut... cre dca e rusinos... azi le`am adus o crenguta de salcie cu frunze si au devorato toata si era destul de mare smile)) acum le`am dat papa bun... ramura de mei ... o adora...

10,043

am si eu o problema MARE ... de ieri cand iese zuzu din cuib de pe oua si coco [puiul de 7saptamani] incepe sa faca hhhhhhhh asa cum cere de mancare...zuzu se urca pe el neutral:|:|:| cum se urca pe zuza ca sa faca oua /:) nu v`am auzit pe niciunul zicand asa ceva pana acum... nu stiu ce sa fac smile

Adaugat: 20-04-2011 21:54

nu ma puteti ajuta?nu as vrea sa pateasca cv puiul

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

10,044

eu as zice sa ii desparti... probabil puiul e femela

10,045

L`am surprins azi dimineata cum canta ... priviti si ascultati... Riky :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_KAhtcteR6Y[/youtube]

10,046

na .ca mi-ai pus papagalitele in tema..nu stiau de unde se aude si erau un pic speriate dar si curioase[perusi]..ai ceas desteptatot.. :nimfa: ..canta frumos.. :heart:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,047

aleku f frumos canta Riky  :heart:  :heart:
apropo de cantat... cam pe la ce varsta incep sa cante?

:grey: Tzuki

10,048

daca imi aduc bine aminte ce am citit, intre 4-9 luni smile

10,049

aleku wrote:

daca imi aduc bine aminte ce am citit, intre 4-9 luni smile

inseamna ca mai am de asteptat putin sa vad si eu daca Tzuki e baiat sau fata  :wis:  :wis:

:grey: Tzuki

10,050

asa dupa comportament si dupa cum mai ciripeste cateodata tind sa cred k e mascul nu femela...si se urca pe el numai cand cere mancare....

Adaugat: 21-04-2011 12:13

eu nu am mai auzit la nimeni sa zica k i s`a intamplat asa...nu am mai avut asta e primul pui dar totusi mi se pare f ciudat

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet