2,526

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

denisa82 wrote:

sunt un pic suparata. de 2 zile nu stiu ce e cu paquito dar a inceput sa fuga de mine grupa mare....si inainte se speria de sotul meu dar de 2 zile a inceput sa fuga si de mine..o fi de la caldura??e irascibil si el??sau vrea sa-mi arate cine e stapanu?

Eu nu cred ca e de la caldura,al meu de obicei se fereste de mine daca nu-i convine ceva si cand vrea sa faca pe seful ma mai si capseaza,incearca sa-l atragi cu ceva mancare care -i place foarte mult,la Alex am observat ca-i place extrem de mult punga de la seminte(sa se joace cu ea) si eu asa il conving sa vina langa mine,oare are ceva daca papa seminte nutline dar fara sare,din acelea negre?
        Astazi am fost  pana la magazinul de unde l-am luat si au acum 2 pui atat de frumosi,unul galben si unul verde,nu cred ca aveau mai mult de 3-4 luni la ce fete dragalase aveau  smile iar cel galben semana destul de tare cu David  big_smile .

2,527 (edited by birdslover 11-08-2010 19:58)

smile In prmul rand Andrei, iti multumesc pt ce ai scris mai sus.
In al doilea rand, Denisa - sa stii ca exista o pubertate si la pasari cand ele devin mai irascibile. Si David a trecut prin asa ceva, si nu doar ca fugea, dar ma si musca. Poti citi asta aici: http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … a-papagali
Andrei: semintele nutline fara sare, nu sunt bune pt ca sunt prajite. Ei au nevoie de alimente neprajite, nesarate.

2,528

mersi mult de tot de sfaturi.

Max-aratinga nanday

2,529

inseamna ca Tweety traieste intr-o pubertate vesnica smile) ca nici cum nu vrea sa se apropie de noi .. smile

2,530

smile Am mai spus ca un crescator mi-a zis ca fetele sunt mult mai greu de imblanzit, sau chiar imposibil. big_smile Saau poate e vorba de pubertatea aceea care dureaza ani  smile

2,531

Acum Alex a inceput sa vina pe mine dar deja imi e greu smile ,nu ma mai pot juca pe calc ca doar tastatura e a lui ,telefonul cand suna il iau de la el din cioc(cu greu) iar de manacat in camera nici nu se mai pune problema smile  smile

2,532

smile Acu' nu-ti mai place smile

2,533

eeee m-as bucura eu daca nu as mai scapa de scroafa asta smile) dar la noi nu se pune problema smile

2,534

Imi place ca e un scump,dar mi-e si mie putin mai greu dar, merita,dupa o zi naspa la servici te binedispune iar daca el e happy si eu sunt ,inca ma mai capseaza el dar sper sa se opreasca la un moment dat,luni ma duc sa-i cumpar ceva pentru pureci sau paduchei,nu stiu sigur daca are dar am vazut ca este Ecotcid spray pentru pasari exotice si cred ca o sa reusesc sa-l fac.

2,535

Eu as prefera ectocid pudra. Oricum, e bun ca lui David i-a omorat toti paduchii

2,536

L-as face si eu cu pudra dar nu ma lasa sa-l ating,imi sta pe mana doar daca am ceva in mana si dupa zboara,ii place iarasi foarte mult sa se scalde,nu inteleg de ce dar a inceput noaptea sa doarma prins de gratii intr-un colt,de doua nopti asa doarme si acum la fel s-a pus neutral .

2,537

Ciudat. Ei asa dorm la inceput, dar putem spune ca al tau este deja acomodat. Poate ii e teama de ceva. Acopera-i colivia cu un prosop pe timp de noapte, dar lasa-i o latura descoperita ca sa poata sa respire.

2,538

Nu cred ca e frica pentru ca sta in coltul care e orientat spre calculator si spre mine,la inceput cand ii era frica doarmea in coltul opus...sper sa-i fie bine.

2,539

pana sta pe undeva sus ... pana atunci e bine ... problema e cand sta undeva jos ... pe fundul coliviei ...

2,540

de cateva zile...lu' rocco ii cad penele.. de ce ?  sad  .. sh nu sunt cateva...sunt destul de multe  hmm

Ana :heart:

2,541

Poate naparleste,daca e voios si mananca nu cred ca sunt probleme,am vazut ca majoritatea recomanda sa utilizezi vitamine cand le cad penele.

2,542

Andrei are dreptate smile De cateva zile incoa si lui David i-a cazut mult puf si acum ii cad si fulgi. Cred ca e perioada de naparlire big_smile Ps: mai nou fluiera ca dupa femei.  smile L-a invatat tata, iar ieri seara a fluierat o data de am tresarit toti  smile

2,543

Ce tare,filmeaza-l si pune-l sa-l vedem si noi :bravo:

2,544

O sa incerc sa-l prind big_smile

2,545

vreau sa te intre birdslover.cat costa un micul alexander baiat de la un crescator?ms big_smile

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

2,546

da chiar birdslover,sunt si eu curioasa cat costa,eu am vazut unul cu 250 lei(tanar) 350lei(batran)

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

2,547

pai rebeca uitate la topicul de vanzari la ultima pg primul comm.ca a zis xxy ca este in bihor la 180 lei dar nu a zis daca e tanr batran,fata,baiat...si eu as vrea sa stiu de la birdslover ptr ca se pricepe cu micul alex si cred ca si ea la luat pe david al iei de la crescator big_smile

2,548 (edited by birdslover 17-08-2010 11:54)

Pai depinde de culoare. De la crescatorul de la care l-am luat eu.. pe asta galben l-am luat cu 450 ron pt ca l-am rugat sa mi-l mai lase de la 500 cat era el initial. Cel verde era 300, iar albastrii nu mai avea dar mi se pare ca tot cu 500 ii dadea.

La pet-shop am vazut verde cu 300-350 si galben cu 450 smile

2,549

si dupa tn care e mai frumos?(gandestete ca ai vrea sa iti iei unul).mie imi place galben si verde.amandoua culorile sunt faine.dar dc aia galbeni sunt mai scumpi?is mia deosebiti de fel ?

2,550

Da, sunt mai deosebiti.Aia verzi sunt cei comuni.REstul sunt ,,corcituri".
Mie imi plac toti, dar cel mai mult cel galben si cel albastru...apoi cel gri...apoi cel verde.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)