226

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

cum sa fie fata?? :bang: :cry: :cry: :cry:  dc spui asta?? il am de 1 an de zile...m-am obisnuit cu ideea ca e ... baiat :cry: :wow:

Adaugat: 24-10-2008 18:25

alex... :wis: tu nu cumva ai fost nregistrat si pe siteul animale.ro ? :wow: scz pt reclama.....! yo sunt tisana big_smile daca mai tii minte :sol:

Ana :heart:

227

Din poza de la avatar vad in jos un guler negru, iar la femela nu se vede deloc. nu mai stiu exact cum e la femele, dar din cate imi aduc aminte nu se vede nimic, nicio urma. oricum, gulerul depinde mult de alimentatie. daca este hranit f bine apare putin conturat si in primele luni ... la al meu parca pe la 1 an jumate sau 2 a aparut, dar a aparut putin in fata-in fata, iar restul colorat, portocaliu, verde si galben.

228

poza dl avatar e de aqm 7 luni... :ironic: cam asa....deci...acum se vede putin contur in jurul gatului dar nu sunt sigura...

Adaugat: 25-10-2008 13:33

poze noi...facute acum :heart: :heart:

Adaugat: 25-10-2008 13:54

:heart: :heart: :heart:

Adaugat: 25-10-2008 13:57

:d :d :d

Adaugat: 25-10-2008 14:07

i se vede putin conturul la gat...nup? :heart: :merci: spuneti ca da...:k:

Adaugat: 25-10-2008 14:09

:heart: :bang: :bravo:

229

:)eo continui sa cred ca e fetitza..oricum nu e important...intr-adevar sunt si pe animale.ro inregistrat

230

Capshunik e dresat?E foarte scumpic.. big_smile

Ps:Tare semnu de pe usa :rusine:

231

ms ms tongue :bang: :heart: j mie imi place...app...rocco nu ma lasa sa pun mana pe el...pot sa il ating decat cu gura big_smile j ma lasa sa il poop :rusine:

Adaugat: 26-10-2008 15:28

cu gura....adica cu buzele... big_smile :pup:

Adaugat: 27-10-2008 09:08

ajutorrrr!!!! :cry: ... rocco parca a luat-o razna!!! :bang:  :sol: .... l-am scos afara! si....si... :ill: a vazut un cotor de mar pe biros... si musca din el zici ca nu mai vazuse in viata lui asa ceva!  si dupa aceea ... :wow: se tot umfla in pene! si statea numai cu ele deschise! am facut poze :k: :wow: :wow:  :wow: :wow:  :wow:

Adaugat: 27-10-2008 10:17

:wow:

Adaugat: 27-10-2008 10:18

:ironic: hmm :wow:

Adaugat: 27-10-2008 10:18

:cry: ce avea? :wow: :wow: :cry:

232

:-))) mai vroia? :-)) tongue

233

nu are nimic ..faza e k noi ii dam numai bucatele de mar..niciodata cotorul..cotorul contine si cateva seminte care papagalii le adora..si de asta:D oricum..ai grija sa nu pape f multe

Adaugat: 27-10-2008 15:20

app..voi ce le dati sa pape la alexi??:D eo ii dau grandmix de la padovan pt papagali mari:)

234

Nimeni numai zice nimic? sad eu ii dau de la vitakraft

235

am postat niste poze (din greseala) la topicul nimfe cu alexa mea draga..
are aproape un an si jumatate si o cheama rita.
mersi mult pentru aprecieri danyto!

236

05-12-2008 20:41:01

alex_iasi2005
    De-al casei » profil
    ÃŽnregistrat: 30-12-2007

my pet;)

http://i301.photobucket.com/albums/nn53/alex_iasi2005/D009.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn53/alex_iasi2005/D008.jpg

06-12-2008 08:16:26

danyto
    De-al casei » profil
    ÃŽnregistrat: 08-05-2008

wow ce galben intens...cum il cheama???

06-12-2008 08:17:10

danyto
    De-al casei » profil
    ÃŽnregistrat: 08-05-2008

apropo si sa-ti traiasca!!!!

alex_iasi2005 si danyto, am mutat eu mesajele voastre.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

237 (edited by Iusty 06-12-2008 22:21)

Superba Rita! Nu am stiut ca exista alexi...GALBENI! Numai VERZI! E superba :ironic:!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

238

iti multumesc mult iusty!:) micul alex are mai multe mutatii:verde, albastru, alb,galben, gri...o sa scriu un articol micutz zilele astea despre mutatii la micul alex.salutari!

239

buna seara

sunt din Bacau si am luat micul alex cred k e fetita e sperioasa si m a si muscat... dar asta nu conteaza o am de 5 zile dar ieri pe la amiaza a inceput sa se tot scarpine la ochiul stang... oare de ce se scarpina?? nimeni nu stie ce poate avea poate ma puteti ajuta voi...
nu are paraziti petru ca nu se scarpina si in alta parte decat ochiul stang... ce poate avea curent infectie ??

astept raspuns multumesc mult...

240

ai cumparato de la pet shop?

241

felicitari pt achizitie! ASTPETAM POZE CU EA! sa nu te descurajezi ca e femela.si eu am tot femela si e f blanda acum...in privinta scarpinatului..si a mea se scarpina cu piciorusul ..e normal:)nu te ingrijora..

242

baieti dar se scarpina f f des si la un singur ochi atat... se duc penele de atata scarpinat... da de la pet am luat o... id meu de mess e ursu2501 va astept sa imi mai dati sfaturi:)

Adaugat: 23-12-2008 22:57

ea e scumpa mea

243

sa-ti traiasca :pup: e foarte frumoasa :pup:

244

ce frumoasa e! :bravo: dar in romania de ce este pretul dupa culori in ungaria este un singur pret!!! romanii is prosti!!!

245

totusi ce sa ii fac ca se scarpina to t mai des la ochisorul stang....

246

Ce tare esti Sandryta! lol lol Stiu si pe mine ma deranjeaza lucrul asta, vreau un micul alex galben sau albastru :angel: :ironic:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

247

ursu01 incearca sa mergi cu papagalul la vet..poate fi ceva grav..incearca si la un pet shop si intreaba i dak nu au vreo solutie pt asta!:(

248

eu as vrea unul verde sau albastru

Adaugat: 29-12-2008 14:21

dar tata zice ca imi ia numai daca il dau pe shadow(nimfa)

Adaugat: 29-12-2008 14:22

:cry: :cry: :cry:

249 (edited by Iusty 31-12-2008 20:21)

N-as face asa ceva! Sa-l pastrezi pe Shadow! Daca nu mi-l dai mie! tongue Ehhhhhhh, glumeam! Stiu ca n-ai face asta! big_smile

Iusti

250

crescatori din moldova stie cineva???