151

Re: Discutii despre Concurs

multumim frumos.......as avea o intrebare......pot posta fotografii amuzante cu viitorul meu catelus? hamsterii si papagalii mei nu fac nimicamuzant s-au poate nu ii vad eu,dar ei dorm normal,mananca normal,beau normal si nu fac nimic iesit din comun.Pot big_smile ?

I love animals :heart:

152

Pot sa pun 3 poze?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

153

Doar o poza. wink Nici eu nu ma pot hotara ce poza sa pun. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

154

nici eu si am o poza super da nu-i cu animalele mele sa o pun sa o vezi?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

155

Dar cu animalele cui?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

156

pai cred ca,cu animalele noastre trebe sa punem,ca asa si eu pot sa pun cu catelul prietenei mele care are niste pozitii de dormit,de razi pana maine dimineata smile

157

Sa ne intelegem hmm Am stabilit ca pozele vor fi numai si numai cu animalutele noastre :sol:
Asa, pot cauta si eu o poza de pe net amuzanta, si as castiga, inloc sa stau ore cu aparatul digital in mana, dupa animalutul meu sa`i prind o pozitie amuzanta.. :einstein:

Adaugat: 19-07-2009 19:52

Latifa wrote:

- animalul ales pentru desen poate fi surprins in portret sau in intregime, la alegerea concurentului
Desenele trebuie uploadate pe forum incepand chiar de acum, pana pe data de 2 august 2009. Votarea va incepe pe data de 03 august 2009.

Latifa, despre ce desene este vorba? hmm Vroiai sa zici poze? Sau ne putem desena noi animalutele noastre in ipostaze amuzante?Pot fi si fotografii, si desene?Ideal ar fi sa fie de un tip, ori fotografii, ori desene, deoarece fiecare are o tehnica diferita...

>>>>Alexandra<<<<

158

Cred ca sa incurcat putin cand a scris. tongue la cat am scris noi despre desene si poze. tongue

159

luky-muky wrote:

multumim frumos.......as avea o intrebare......pot posta fotografii amuzante cu viitorul meu catelus? hamsterii si papagalii mei nu fac nimicamuzant s-au poate nu ii vad eu,dar ei dorm normal,mananca normal,beau normal si nu fac nimic iesit din comun.Pot big_smile ?

Cum adica "viitorul tau catelus"? El exista undeva, dar nu l-ai luat inca de la actualul stapan? Daca este asa da, se poate, daca nu, nu se pot posta imagini luate de pe internet cu animalele altora.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

160

OBlonda wrote:
Latifa wrote:

- animalul ales pentru desen poate fi surprins in portret sau in intregime, la alegerea concurentului
Desenele trebuie uploadate pe forum incepand chiar de acum, pana pe data de 2 august 2009. Votarea va incepe pe data de 03 august 2009.

Latifa, despre ce desene este vorba? hmm Vroiai sa zici poze? Sau ne putem desena noi animalutele noastre in ipostaze amuzante?Pot fi si fotografii, si desene?Ideal ar fi sa fie de un tip, ori fotografii, ori desene, deoarece fiecare are o tehnica diferita...

Da, am gresit eu, scuze :rusine:. Este vorba despre fotografii, corectez imediat greseala. :rusine:

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

161

luky-muky wrote:

pai cred ca,cu animalele noastre trebe sa punem,ca asa si eu pot sa pun cu catelul prietenei mele care are niste pozitii de dormit,de razi pana maine dimineata smile

Da, sunt admise poze numai cu animalutele voastre, daca cititi cu atentie regulamentul concursului o sa vedeti! smile

Termeni si conditii

162

deci pot posta fotografii amuzante cu viitorul meu catelus,il voi avea,nu voi posta de pe internet va promit......

163

Nu mai pune nimeni poze? :ironic: Nu vreau sa fiu prima. :bang:

164

frumoase fotografii......succes iloveanimals si binacadumi

165

multumesc la fel :heart: :pup:

- Bianca

166

super fotografie danyto........frofesionist.....ce mai :sanatate:

167

ILOVE,chiar e un grasun. toate pozele sunt frumoase.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

168

multumesc luki, mulumesc deyseby, acolo in poza era mic, o luna smile din cauza asta avea loc in tub smile acum doar un crac mai are loc smile

Adaugat: 20-07-2009 17:52

Alysuk acolo este Boby al tau cu max? sau? big_smile

169 (edited by Iusty 21-07-2009 17:09)

Super poze smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

170

Alysuk acolo este Boby al tau cu max? sau?

este boby si lesi

byby

171

Imi pare foarte rau , dar eu nu o sa pot sa votez :cry::( !!! Voi fi in tabara ! Oricum , sa stiti ca toti aveti niste poze si animalutze frumoase si haioase !!!

Ich liebe alle Tiere ! I love all animals ! J'aime tous les animaux ! Amo tutti gli animali ! Ik hou van alle dieren !

172

luky-muky wrote:

super fotografie danyto........frofesionist.....ce mai :sanatate:

mesc :ironic:

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

173

Si castigatorul ce primeste?:P

Zambeste chiar daca zambetul tau e trist, pentru ca mai trist de un zambet este tristetea de nu a putea zambi !

174

anna castigatorul primeste monentan o diploma.
iar daca vrei sa citesti mai multe despre acest concurs poti sa citesti la discuti despre concurs

175

k ms .... tongue

Zambeste chiar daca zambetul tau e trist, pentru ca mai trist de un zambet este tristetea de nu a putea zambi !