Re: Discutii despre Concurs
Felicitari noemi!!!...cu intarziere...
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Felicitari noemi!!!...cu intarziere...
Felicitari :sanatate: :pup: :heart:
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! :floare: :sanatate:
Cand va fi un nou concurs ?
Cand va fi un nou concurs
?
Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru concurs ?
gaby354 wrote:Cand va fi un nou concurs
?
Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru concurs ?
Da poti sa propui idei, adica cum ai vrea u sa se desfasoare concursul, dar nu pentru premii, , premiul este o diploma de la Latifa :heart:
D-na Latifa,pot participa si eu? Sunt inscrisa pe data de 3 noiembrie :rusine: Va rog frumos :pls:
eu astept concursul de paste ) pana atunci pun un sample fara animalutz , tot in spiritul sarbatorilor
Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun.
De data asta pot concura si eu...deci trebe sama apuc sa-mi urmaresc catelu :wis:
Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun.
Multumim mult
Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs? :hihi: Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.
Ramona se pare ca nimeni nu se incumeta . Eu am facut deja bradul, dar e in hol si nu pot sa imi duc inaripatele acolo ca e frig si nici nu ar sta in brad sa le fac poza
Multumim frumos :pup: :merci:
Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs? Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.
D-na Ramona...Eu astept sa-l mai imblanzesc putin pe inaripatul meu...si apoi...Go...doar putin sa se acomodeze cu bradutul :hihi:
eu am spart gheata.. asa ca va astept si pe voi ceilalti sa va alaturati inaripatilor mei :k: :k: nu stiu cum ar sta pestii in brad..
[asa ca pe ei ii las pe alta data..
]..SARBATORI FERICITE !..
Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.
Din cate stiu eu dnaLatifa le-a permis utilizatorilor cornholio si fetitsacuokicaprui sa participe , acum depinde de dnaLatifa ...
Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.
brigimerci, voi primi si participarea ta la concurs.
Multumesc Latifa, sper sa nu fie problema pentru utilizatori! In cazul in care cineva crede ca e problema, va rog sa stergeti postul.
Bafta colegilor de pe forum, eu astept sa vad poze cat mai frumoase!
Ma bucur ca poti participa la concurs. :hug: Latifa ingaduie celor seriosi si cu bune intentii sa se integreze cat mai repede.Bafta multa tuturor concurentilor.Oricum toate pozele sunt super frumoase,e si greu sa alegi.
Pozele sunt foarte frumoase. :pup:
Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.
Atat de greu este sa ma hotarasc in privina votului... Toate pozele sunt frumoase si povestioarele. :hihi:
Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.
Ioana, scuza-ma, te rog, uitasem de poza ta. :bang: :rusine:
multumesc mult!nu este nici o problema :rusine:
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs