926

Re: Discutii despre Concurs

Felicitari noemi!!!...cu intarziere...

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

927

Felicitari :sanatate:  :pup:  :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

928

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! :floare:  :sanatate:

929

Cand va fi un nou concurs big_smile ?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

930

gaby354 wrote:

Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru  concurs ?

931

cornhholio wrote:
gaby354 wrote:

Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru  concurs ?

Da poti sa propui idei, adica cum ai vrea u sa se desfasoare concursul, dar nu pentru premii, , premiul este o diploma de la Latifa   :heart:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

932

D-na Latifa,pot participa si eu? Sunt inscrisa pe data  de 3 noiembrie :rusine: Va rog frumos :pls:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

933

eu astept concursul de paste smile) pana atunci pun un sample fara animalutz , tot in spiritul sarbatorilor smile

934

Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

935

De data asta pot concura si eu...deci trebe sama apuc sa-mi urmaresc catelu  :wis:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

936

Latifa wrote:

Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun. smile

Multumim mult smile

937

Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs?  :hihi: Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

938

Ramona se pare ca nimeni nu se incumeta  smile . Eu am facut deja bradul, dar e in hol si nu pot sa imi duc inaripatele acolo ca e frig si nici nu ar sta in brad sa le fac poza sad

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

939

Latifa wrote:

Multumim frumos :pup:  :merci:

Suana wrote:

Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs?   Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.

D-na Ramona...Eu astept  sa-l mai imblanzesc putin pe inaripatul meu...si apoi...Go...doar putin  sa se acomodeze cu bradutul  :hihi:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

940

eu am spart gheata.. smile   asa ca va astept si pe voi ceilalti sa va alaturati inaripatilor mei    :k:  :k:   nu stiu cum ar sta pestii in brad.. smile  [asa ca pe ei ii las pe alta data.. smile     ]..SARBATORI FERICITE !..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

941

Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.

942

Din cate stiu eu  dnaLatifa le-a permis utilizatorilor cornholio si fetitsacuokicaprui sa participe , acum depinde de dnaLatifa ...

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

943

brigimerci wrote:

Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.

brigimerci, voi primi si participarea ta la concurs. smile

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

944

Multumesc Latifa, sper sa nu fie problema pentru utilizatori! In cazul in care cineva crede ca e problema, va rog sa stergeti postul.
Bafta colegilor de pe forum, eu astept sa vad poze cat mai frumoase!

945

Ma bucur ca poti participa la concurs. :hug: Latifa ingaduie celor seriosi si cu bune intentii sa se integreze cat mai repede.Bafta multa tuturor concurentilor.Oricum toate pozele sunt super frumoase,e si greu sa alegi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

946

Pozele sunt foarte frumoase.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

947

Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.

-Ioana-

948

Atat de greu este sa ma hotarasc in privina votului... Toate pozele sunt frumoase si povestioarele.  :hihi:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

949

ioana99 wrote:

Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.

Ioana, scuza-ma, te rog, uitasem de poza ta.  :bang:  :rusine:

Termeni si conditii

950

multumesc mult!nu este nici o problema  :rusine:

-Ioana-