801

Re: Discutii despre Concurs

felicitari bianca! te pup! :pup:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

802 (edited by ioana99 19-07-2011 18:36)

felicitari Biadim! :bravo:

-Ioana-

803

felicitari!!! :k:  :bravo:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

804

felicitari Biadim!

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

805 (edited by deyseby 20-07-2011 08:45)

Felicitari Biadim.   :bravo:
Felicitari tuturor participantilor.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

806

Felicitari Bia si Goldy.  :pup:  :bravo:
Toate pozele cu animalutzele voastre sunt frumoase,felicitari tuturor.  :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

807

Multumesc tuturor! Si pupici tuturor animalutelor voastre!  :pup:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

808 (edited by pixie.tru 20-07-2011 10:54)

Felicitari tuturor concurentilor! Ati fost cu totii minunati si felicitari speciale pentru Bianca  :pup:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

809

cu GOLDY prin preajma sigur esti ferita de accidente..nu degeaba a fost aplaudat.. :bravo:   felicitari.. :bravo:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

810

felicitari tuturor concurentilor! dar mai ales felicitari castigatorului  :bravo:

811

Felicitari Bianca si Goldy ! :bravo: Chiar ca a fost amuzanta poza ! :hihi:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

812

Va pupam pe toti si va multumim mult !  :pup:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

813

Am lansat un concurs nou, dupa sugestiile voastre! tongue http://www.4animale.ro/forum/topic908-c … -poet.html

Initial am vrut sa facem un concurs "secret", in care sa-mi trimiteti mie prin MP poeziile, dupa cum a sugerat poseidon96, dar, dupa ce am postat regulamentul mi-am dat seama ca nu e ok. Concurentii ar fi putut s-asi spuna unii altora prin mesaje private care este poezia scrisa de ei, se putea sugera chiar prin poezie despre cine e vorba si, in general, aceasta secretomanie putea doar sa nasca tot felul de probleme.
Astfel ca am schimbat regulamentul si concursul va fi ca si pana acum, poeziile voastre vor fi postate de catre voi.
Toate concursurile noastre au foat mereu castigate cinstit si pe drept, daca va uitati o sa vedeti ca mereu a castigat altcineva la poze, asa ca nu se pune problema ca este cineva care este favorizat.
Succes! :sanatate:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

814 (edited by dana1 27-07-2011 17:32)

ROMANUL S-A NASCUT POET....sa vedem tinere talente [si nu numai]..sunt sigura ca sunt..eu votez :k:    am dat o idee asemanatoare ..parca ne-am vorbit. smile

815

Super concurs :bravo: Sa vedem poetii!!!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

816

Am adaugat la regulament urmatoarea prevedere:
"Editarea mesajelor cu poezii este interzisa, aveti la dispozitie doar maxim 10 minute dupa postarea mesajului pentru o eventuala editare. Mesajele editate la o perioada mai lunga de timp vor fi eliminate."

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

817 (edited by deyseby 27-07-2011 23:43)

Mie i-mi place foarte mult rima, sper sa reusesc sa compun o poezie . tongue
Venim si noi , cu mic cu mare
Sa ne-ntrecem in "rimare "
Dar de vom gresi o strofa,
Sa ne fie cu iertare.

- Mary-

818

faci incalzirea..? :k: .

819

dana1 wrote:

faci incalzirea..? :k: .

Da, cam asa ceva.  tongue

- Mary-

820

smile ma chinuie si pe mine talentul si am incercat sa compun ceva  smile sa nu radeti de mine ca rad eu destul smile

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

821

cine rade?pe toti ne chinuie cate un talent iar cu ocazia asta le scoatem la lumina.. :bravo:

822

nu e cazul sa radm , este cazul sa aplaudam  :k:  :k:  :bravo:  :bravo:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

823

Da maya ai dreptate , eu am incercat sa comprim putin poezia si daca mai aveam ceva animalute nu ma incadram in 16 strofe!  :hihi:

824

bine ca avem talente printre noi !!!! :bravo:
si multe animalutze scumpe  :pup:

825

Animalutele familiei mele:Miti,Mita,Bella,Baieatu big_smile ,Vulpita,si Behlul  :heart: sunt pisicute :heart:  :heart:  :pisica: si pisicutele mele:Behlul si kitty :heart:  :heart:  :heart:  :pisica:

Asi simti ca ma sufoc daca nu ar exista animalute pe pamant,Behlul,Kitty si Fulg :pisica::hamster: