Re: Discutii despre Concurs
felicitari bianca! te pup! :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
felicitari bianca! te pup! :pup:
felicitari Biadim! :bravo:
felicitari!!! :k: :bravo:
felicitari Biadim!
Felicitari Biadim. :bravo:
Felicitari tuturor participantilor.
Felicitari Bia si Goldy. :pup: :bravo:
Toate pozele cu animalutzele voastre sunt frumoase,felicitari tuturor. :hug:
Multumesc tuturor! Si pupici tuturor animalutelor voastre! :pup:
Felicitari tuturor concurentilor! Ati fost cu totii minunati si felicitari speciale pentru Bianca :pup:
cu GOLDY prin preajma sigur esti ferita de accidente..nu degeaba a fost aplaudat.. :bravo: felicitari.. :bravo:
felicitari tuturor concurentilor! dar mai ales felicitari castigatorului :bravo:
Felicitari Bianca si Goldy ! :bravo: Chiar ca a fost amuzanta poza ! :hihi:
Va pupam pe toti si va multumim mult ! :pup:
Am lansat un concurs nou, dupa sugestiile voastre! http://www.4animale.ro/forum/topic908-c … -poet.html
Initial am vrut sa facem un concurs "secret", in care sa-mi trimiteti mie prin MP poeziile, dupa cum a sugerat poseidon96, dar, dupa ce am postat regulamentul mi-am dat seama ca nu e ok. Concurentii ar fi putut s-asi spuna unii altora prin mesaje private care este poezia scrisa de ei, se putea sugera chiar prin poezie despre cine e vorba si, in general, aceasta secretomanie putea doar sa nasca tot felul de probleme.
Astfel ca am schimbat regulamentul si concursul va fi ca si pana acum, poeziile voastre vor fi postate de catre voi.
Toate concursurile noastre au foat mereu castigate cinstit si pe drept, daca va uitati o sa vedeti ca mereu a castigat altcineva la poze, asa ca nu se pune problema ca este cineva care este favorizat.
Succes! :sanatate:
ROMANUL S-A NASCUT POET....sa vedem tinere talente [si nu numai]..sunt sigura ca sunt..eu votez :k: am dat o idee asemanatoare ..parca ne-am vorbit.
Super concurs :bravo: Sa vedem poetii!!!
Am adaugat la regulament urmatoarea prevedere:
"Editarea mesajelor cu poezii este interzisa, aveti la dispozitie doar maxim 10 minute dupa postarea mesajului pentru o eventuala editare. Mesajele editate la o perioada mai lunga de timp vor fi eliminate."
Mie i-mi place foarte mult rima, sper sa reusesc sa compun o poezie .
Venim si noi , cu mic cu mare
Sa ne-ntrecem in "rimare "
Dar de vom gresi o strofa,
Sa ne fie cu iertare.
faci incalzirea..? :k: .
faci incalzirea..? :k: .
Da, cam asa ceva.
ma chinuie si pe mine talentul si am incercat sa compun ceva
sa nu radeti de mine ca rad eu destul
cine rade?pe toti ne chinuie cate un talent iar cu ocazia asta le scoatem la lumina.. :bravo:
nu e cazul sa radm , este cazul sa aplaudam :k: :k: :bravo: :bravo:
Da maya ai dreptate , eu am incercat sa comprim putin poezia si daca mai aveam ceva animalute nu ma incadram in 16 strofe! :hihi:
bine ca avem talente printre noi !!!! :bravo:
si multe animalutze scumpe :pup:
Animalutele familiei mele:Miti,Mita,Bella,Baieatu ,Vulpita,si Behlul :heart: sunt pisicute :heart: :heart: :pisica: si pisicutele mele:Behlul si kitty :heart: :heart: :heart: :pisica:
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs