701

Re: Discutii despre Concurs

Micul tau print are un regat,acolo sus,unde sunt celelalte inimioare dragi care ne-au parasit.Micutzul lui Vlad e cu el acum,sunt sigura.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

702

Totusi,d-na Laura trebuie felicitata pt ca teoretic ea a castigat concursul,felicitarile mele :bravo:

703

vladcrisan wrote:

Totusi,d-na Laura trebuie felicitata pt ca teoretic ea a castigat concursul,felicitarile mele :bravo:

Normal :k: .Motztazii ei primesc toate laudele,pupicii si felicitarile.Si nu in ultimul rand,Laura care are o grija deosebita de ei.  :hug:  :pup:  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

704

Va multumesc la toti !  :hug: Desi toti suntem castigatori , nu numai eu ! wink
Si ca sa va imparasesc ceva , sa stiti ca e prima oara in viata mea cand castig ceva !  smile In afara de diplomele din generala ! Nu am eu noroc si asta este ! Dar poate de acum incolo voi mai castiga si eu in viata ! Sper ... :wis:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

705

multumim latifa felicitari tuturor participantilor :bravo:  dar in special Laurei felicitari  :floare:  :bravo:

706

D-na Latifa:Ati trimis diplomele???Sunt foarte nerabdator smile

707

vladcrisan wrote:

D-na Latifa:Ati trimis diplomele???Sunt foarte nerabdator smile

Spre rusinea noastra inca nu le-am trimis... :rusine: Va rugam sa ne iertati, dar avem foarte multe pe cap in saptamanile astea...

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

708

felicitari celor care au castigat  :hug:  :hug:  :hug:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

709

Ne cerem mii de scuze inca o data pentru ca nu ne-am invrednicit inca sa trimitem diplomele... :rusine:
Pregatim si o mica surpriza pentru toata lumea si de aceea dureaza mult, au fost si sunt ceva probleme cu realizarea surprizei... :rusine:

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

710

Nu este nicio problema smile  :pup:  nu trebuie sa va deranjati cu surpriza  :hihi:

- Bianca

711

Nu-i nimic Latifa ! Suntem foarte rabdatori ! :hihi: Avem rabdare ! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

712

nu este absolut nici o problema latifa smile

713

Nu era in plan sa va spun de surpriza, voiam sa fie cu adevarat o surpriza, sa o vedeti doar atunci cand vine, dar ne e prea jena pentru intarziere si am vrut sa ne scuzam cumva... :rusine:

Termeni si conditii

714

Avem destula rabdare d-na Latifa,nu e nici o problema wink

715

Latifa nici nu vad de ce sa ne suparam mai ales ca ne faci atatea surprize. Multumim mult , esti o dulce  :pup:

Adaugat: 07-02-2011 23:21

Am reusit intr-un final sa trimitem diplomele, insotite de o mica surpriza. Surpriza, pe langa ca s-a lasat foarte mult timp asteptata, nici nu a iesit asa cum ne-am fi dorit... sad Speram totusi sa va placa, chiar si asa! Inca o data ne cerem mii de scuze pentru intarziere!

P.S. I-am trimis o diploma si lui deyseby :hihi:

Adaugat: 01-03-2011 16:42

Latifa multumim foarte mult pentru ca ai reusit sa trimiti diplomele  :pup:  Deabia astept sa o primesc smile
Ma bucur ca i-ati trimis si lui  deyseby  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

716

Asteptam cu nerabdare diplomele smile

717 (edited by yo_dan 01-03-2011 22:39)

Multumim mult latifa  :bravo:

718

Multumim Latifa  :pup:  abea astept sa vad diploma  :heart:  ai idee cam in cat timp ajunge daca is tot in Buc? intreb pt ca noi nu prea verificam cutia postala  smile  smile

- Bianca

719

biancadumi wrote:

Multumim Latifa  :pup:  abea astept sa vad diploma  :heart:  ai idee cam in cat timp ajunge daca is tot in Buc? intreb pt ca noi nu prea verificam cutia postala  smile  smile

In cateva zile, ar trebui sa ajunga pana la sfarsitul saptamanii. Dar este trimisa cu confirmare de primire, deci vine postasul la usa sau, daca nu va gaseste acasa va lasa un aviz si trebuie mers la posta sa o luati.

Termeni si conditii

720 (edited by deyseby 01-03-2011 23:48)

Sicer m-ai facut TAREE curioasa.  :pup:
Laura felicitari si din partea mea. In legatura cu castigul in viata, Sa stii ca aici se premiaza prietenia si admiratia fata de persoana in cauza.Meritul ei de a fi om in adevaratul sens al cuvantului. Tu ai primit cel mai mare premiu pt sufletul tau si grija fata de animalutele tale dragi.Eu asta am simtit cand am primit diploma din urma.   :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

721

Multumesc mult Mary ! Si sa sti ca am castigat ceva ce nu se poate "cumpara" ... PRIETENIA celor de pe acest superb forum LATIFA !!! :merci: Mii de multumiri LATIFEI si lui LUPU !  :merci: Poate nu la toata lumea le place de mine ... dar asta este ! tongue
Astazi pe la 11.30-12.00 am avut deosebita placere sa primesc Diploma ! :pisica: Oare nu a mai primit-o nimeni pana acum ? Multumesc mult !!! :merci:  :pup:  :heart:  :hug: E super ! In special surpriza ! wink  :hug:

722

am primit in schimb instiintarea pt ca azi nu a fost nimeni acasa...maine il voi ridica  wink

:heart: -SABINA- :heart:

723

Astazi am primit diploma. Eu si Teddy va multumim din suflet si  oferim un frumos martisor intregii echipe Latifa. ro
Sa aveti o primavara frumoasa!

724

si noi am primit e suuuper  :bravo:  :bravo:  multumim mult Latifa

- Bianca

725

Foarte frumoase diplomele big_smile .Eu cred ca o sa primesc ultimul pt ca sunt cel mai departe tongue