Re: Discutii despre Concurs
am si eu o intrebare...pot sa pun poza maine?spune ca pozele se pot pune pana pe 8 ...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
am si eu o intrebare...pot sa pun poza maine?spune ca pozele se pot pune pana pe 8 ...
am si eu o intrebare cand pot sa pun si eu poze? ca vad ca mi sa sters poza mea
La urmatorul concurs
La urmatorul concurs
ok ms pentru raspuns
Da, poti pune poza inclusiv pe 8 .
am si eu o intrebare cand pot sa pun si eu poze? ca vad ca mi sa sters poza mea
@madaa ti-am sters poza pentru ca nu respecta regulamentul.
Eu am desemnat "castigatorul" votului impreuna cu mama. Succes tuturor!
nu am putut sa particip de data asta din cauza USB-ului da macar pot sa votez :k: .oricum sper sa se faca cat de curand un alt concurs!
cand e urmatorul concurs? :caine:
cand e urmatorul concurs? :caine:
Sa se termine intai acesta si mai vedem...
love.animals ti-am sters poza pentru ca perioada de inscrieri s-a incheiat si oricum candidatura ta nu respecta regulamentul.
multumesc latifa :merci: si scuze :pls:
Adaugat: 11-01-2011 00:40
love.animals ti-am sters si votul, din acelasi motiv.
Adaugat: 11-01-2011 18:15
Bine,data viitoare nu se va mai repeta,scuza-ma
cand e uramatorul concurs poate pot sa particip
cand e uramatorul concurs poate pot sa particip
Sa asteptam intai sa se termine asta si dupa aia hotaram.
Latifa,astept cu nerabdare urmatorul concurs!
Concursul s-a incheiat! :sanatate:
Avand in vedere faptul ca toate pozele au fost extraordinar de frumoase, am decis sa acordam premiul I tuturor celor care au participat! :lma:
Astfel, rog toti participantii sa-mi trimita adresele unde sa le trimitem diplomele! :pup:
Felicitari tuturor!
Woow,super multumim Latifa
Muchi va fi tare mandru de diploma :hihi:
Felicitari Tuturor!
Este o idee foarte buna,de cate ori ma voi uita pe diploma imi voi aminiti de Paco :perus: :heart:
Ooo, cum adica toti? Imi place ideea dar poare flayaway ar trebuii sa primeasca ceva mai special decat ceilalt, ca doar ea e adevarata castigatoare. :bravo:
Latifa este o idee minunata. Sunt atat de bucuroasa ca o sa am si eu o diploma de la voi mai ales ca participantul a fost Alex si asa voi vea o amintire placuta cu el.
Latifa,o idee generoasa.Tocmai ma pregateam s-o felicit pe Laura.Dar ,intr-adevar, toti au pus poze foarte frumose.Felicitari tuturor. :sanatate: Avem loc toti pe podiumul cel mai inalt :hihi:
Ce ar fi frumos pe diploma Laurei,sa fie semnatura noastra a tuturor,pentru ca a acumulat cele mai multe voturi. :k:
felicitari tuturor.si eu sunt de acord cu dany.cred ca laura ar trebui sa primeasca ceva in plus
Felicitari tuturor participantilor! Latifa, o idee minunata! Astept cu interes diploma.
Felicitari tuturor participantilor! Latifa, o idee minunata! Astept cu interes diploma.
Vali2sima,te rog si eu ceva pune si tu niste poze si o prezentare cu Teddy al tau
si eu am o iepurica pe nume Teddy,si ar fi frumos sa fim mia multi la topicul "iepuras pitic"
Felicitari tuturor ! :bravo: :bravo: Imi pare bine ca toti sunt castigatori pentru ca a fost un concurs mai "special" ! Si pozele sunt intr-adevar superbe ! Toate ! :heart:
Imi pare rau ca micul Print nu a apucat si el un Craciun ! Poate facea si el parte din concurs ...
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs