676

Re: Discutii despre Concurs

am si eu o intrebare...pot sa pun poza maine?spune ca pozele se pot pune pana pe 8 ...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

677

am si eu o intrebare cand pot sa pun si eu poze? ca vad ca mi sa sters poza mea

678

La urmatorul concurs smile

- Bianca

679

biancadumi wrote:

La urmatorul concurs smile

ok ms pentru raspuns

680

andreea7 wrote:

am si eu o intrebare...pot sa pun poza maine?spune ca pozele se pot pune pana pe 8 ...

Da, poti pune poza inclusiv pe 8 smile.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

681

madaa wrote:

am si eu o intrebare cand pot sa pun si eu poze? ca vad ca mi sa sters poza mea

Latifa wrote:

@madaa ti-am sters poza pentru ca nu respecta regulamentul.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

682

Eu am desemnat "castigatorul" votului impreuna cu mama. big_smile Succes tuturor!

683

nu am putut sa particip de data asta din cauza USB-ului da macar pot sa votez :k: .oricum sper sa se faca cat de curand un alt concurs! big_smile

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

684

cand e urmatorul concurs? :caine:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

685

maria97 wrote:

cand e urmatorul concurs? :caine:

Sa se termine intai acesta si mai vedem... smile

Termeni si conditii

686

love.animals ti-am sters poza pentru ca perioada de inscrieri s-a incheiat si oricum candidatura ta nu respecta regulamentul. smile

Termeni si conditii

687

multumesc latifa :merci: si scuze :pls:

Adaugat: 11-01-2011 00:40

love.animals ti-am sters si votul, din acelasi motiv.

Adaugat: 11-01-2011 18:15

Bine,data viitoare nu se va mai repeta,scuza-ma big_smile

~Maria~iubeste~toate~animalele~!!!

688

cand e uramatorul concurs poate pot sa particip

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

689

maria97 wrote:

cand e uramatorul concurs poate pot sa particip

Sa asteptam intai sa se termine asta si dupa aia hotaram. smile

Termeni si conditii

690

Latifa,astept cu nerabdare urmatorul concurs!

691

Concursul s-a incheiat!  :sanatate:
Avand in vedere faptul ca toate pozele au fost extraordinar de frumoase, am decis sa acordam premiul I tuturor celor care au participat!  :lma:
Astfel, rog toti participantii sa-mi trimita adresele unde sa le trimitem diplomele! :pup:
Felicitari tuturor!

Termeni si conditii

692

Woow,super smile multumim Latifa smile Muchi va fi tare mandru de diploma  :hihi:

Felicitari Tuturor!

- Bianca

693 (edited by vladcrisan 23-01-2011 11:17)

Este o idee foarte buna,de cate ori ma voi uita pe diploma imi voi aminiti de Paco :perus:  :heart:

694

Ooo, cum adica toti? Imi place ideea dar poare flayaway ar trebuii sa primeasca ceva mai special decat ceilalt, ca doar ea e adevarata castigatoare.  big_smile  :bravo:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

695

Latifa este o idee minunata. Sunt atat de bucuroasa ca o sa am si eu o diploma de la voi mai ales ca participantul a fost Alex si asa voi vea o amintire placuta cu el.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

696 (edited by suana 23-01-2011 13:27)

Latifa,o idee generoasa.Tocmai ma pregateam s-o felicit pe Laura.Dar ,intr-adevar, toti au pus poze foarte frumose.Felicitari tuturor.  :sanatate: Avem loc toti pe podiumul cel mai inalt  :hihi:
Ce ar fi frumos pe diploma Laurei,sa fie semnatura noastra a tuturor,pentru ca a acumulat cele mai multe voturi.  :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

697 (edited by andreea7 24-01-2011 09:57)

felicitari tuturor.si eu sunt de acord cu dany.cred ca laura ar trebui sa primeasca ceva in plus

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

698

Felicitari tuturor participantilor! Latifa, o idee minunata! Astept cu interes diploma.

699

vali2sima wrote:

Felicitari tuturor participantilor! Latifa, o idee minunata! Astept cu interes diploma.

Vali2sima,te rog si eu ceva smile pune si tu niste poze si o prezentare cu Teddy al  tau smile si eu am o iepurica pe nume Teddy,si ar fi frumos sa fim mia multi la topicul "iepuras pitic" big_smile

- Bianca

700

Felicitari tuturor ! :bravo:  :bravo:  Imi pare bine ca toti sunt castigatori pentru ca a fost un concurs mai "special" ! Si pozele sunt intr-adevar superbe ! Toate ! :heart:
Imi pare rau ca micul Print nu a apucat si el un Craciun ! Poate facea si el parte din concurs ...  sad

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: