Re: Discutii despre Concurs
Multumim! :pup: Mary, de ce iti mai ceri scuze? Credeam ca ne-am impacat :pup: Ps: Eu simt ca nu meritam locul 3. Nu meritam sa castig in concursul asta. Si sa nu ma contrazica nimeni pentru ca eu sunt sigura de asta.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Multumim! :pup: Mary, de ce iti mai ceri scuze? Credeam ca ne-am impacat :pup: Ps: Eu simt ca nu meritam locul 3. Nu meritam sa castig in concursul asta. Si sa nu ma contrazica nimeni pentru ca eu sunt sigura de asta.
Birdslover nu ai dreptate!:succes: Tu meriti locul trei! :k: Nu vrea sa te contrazica nimeni dar este adevarat..acum doar nu te vei supara...e meritul tau :bravo:
Fecare isi merita premiul,chiar daca mai sunt muuult mai multi altruisti pe forum !Eu ma bucur pentru toti care au castigat si va mai felicit inca o data! Bravo suana,mary si simona :pup: ! :bravo:
Fecare isi merita premiul,chiar daca mai sunt muuult mai multi altruisti pe forum
!Eu ma bucur pentru toti care au castigat si va mai felicit inca o data! Bravo suana,mary si simona :pup: ! :bravo:
:pup: :pup:
iii :heart: ...
felicitari suana :pup: ..
felicitari deyseby :pup: ..
felicitari simona :pup: ..
meritati :sanatate:
iii :heart: ...
multumesc capsunik. :pup:
bravo castigatorilor
Multumim..... :pup: :pup: :pup: :heart:
capshunik wrote:iii :heart: ...
multumesc capsunik. :pup:
chiar meritati :pup: ..si imi pare rau pt iesirea de atunci :rusine:
stai linistita ca si mie i-mi pare enorm de rau ca am scris, fara sa gandesc mai bine. :pup:
:pup: :pup:
Latifa,care va fi urmatorul concurs?
Adaugat: 11-03-2010 21:22
Latifa,care va fi urmatorul concurs?
Nu ne-am hotarat inca... ne mai gandim... Luni veti afla ca atunci va incepe.
Adaugat: 11-03-2010 21:42
Ok :k:
Asteptam cu nerabdare concursul!
am primit diploma.multumesc Latifa. este foarte frumoasa. o am si pe Bombonica. :pup:
Si eu trebuie s-o primesc.Cu siguranta luni va veni cu posta.... :elefant: Abia astept s-o vad.
o am si pe Bombonica. :pup:
Stiu
Felicitari Suana, Mary si Simona :bravo: meritati din plin premiul :pup:
PS: scuzati intarzierea :rusine:
poate urmatorul concurs ar putea fi animafun 4?
crazyang. aici scrii comentariile. eu te votez din tot sufletul. meriti si tu un premiu. ar fi frumos sa ne propunem sa votam pe cate cineva toti. sa aiba toti amintire de pe Latifa. nu? la fiecare editie cate unul. incepem cu tine daca pui poza aia odata. :bravo:
Ce concurs a inceput?
crazyang. aici scrii comentariile. eu te votez din tot sufletul. meriti si tu un premiu. ar fi frumos sa ne propunem sa votam pe cate cineva toti. sa aiba toti amintire de pe Latifa. nu? la fiecare editie cate unul. incepem cu tine daca pui poza aia odata. :bravo:
Asa ce farmec ar mai avea concursul???
Trebuie sa votezi ceea ce iti place nu sa votezi o persoana doar pentru ca iti este prieten.
"pana pe data de 13 martie 2010, cand se va decerna castigatorul."
aa..latifa :rusine: .. s'a strecurat o greseluta? :rusine:
"pana pe data de 13 martie 2010, cand se va decerna castigatorul."
aa..latifa :rusine: .. s'a strecurat o greseluta? :rusine:
Aoleu, da, am gresit! Corectez imediat! Bine ca mi-ai atras atentia! :rusine:
mai Silviu e superba "fata" ta
e nostima rau
asa face si Muchi
is nostimi rau :heart:
da...inteleg...baiatul meu la fel ...dar la el e normal..in schimb la o fata.... chear
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs