351

Re: Discutii despre Concurs

Eu zic sa ai un pic de respect pentru ca este mai mare ca tine... Orice om isi da cu parerea ca deaia suntm inzestrati cu ratiune si ne deosebim de animale. Si.a zis parerea, voi interpretati cum vreti dar nu jigniti smile

Adaugat: 01-02-2010 18:52

Si nu te supara nu are nimeni nimic cu tine :* ai o poza foarte tare oricum smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

352

N-am jignit-o. Si ea m-a acuzat pe mine de furt. Las-o balta. Merci :pup:

353

birdslover wrote:

Pai daca nu stie, sa nu isi mai dea aiurea cu parerea.

Gata, gata, mai usurel! Pe site au fost de-a lungul timpului multe tentative de trisat, poate ca de-aia e deyseby asa prevazatoare. Oricum, va garantez ca nici la concursul asta nu va trisa nimeni si cine va incerca va fi eliminat.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

354

smile wow.. ia uite ce aflu smile ... am trisat... deci.. hi ca vrem sa fim rautaciosi.. poate doar  si'a dat cu parerea.. puteai mai intai sa intrebi frumos.. nu sa arunci direct acuzatii de genul.. conturi clone .. sau alte dastea...

latifa e cea mai in masura sa spuna cine triseaza.. asa ca ... lasa'o balta..vb simonei wink

Ana :heart:

355

Nu cred ca vorbesti cu mine. Sa o las eu balta? Eu doar incerc sa calmez spiritele. Respectul la voi e la cativa kilometrii in spatele vostru...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

356 (edited by iloveanimals 01-02-2010 20:07)

Ei hai ca doar si-a dat cu parerea, ce va alarmati asa, si nu va acuzat de nimic, ce atata. :cocos:
Latifa a spus ca nu a trisat nimeni, deyseby a vrut doar sa se sigure ca nu triseaza nimeni, iar Bubbles are dreptate putin respect. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

357

Iti multumesc Dany. Nu ma asteptam sa ma aprobi smile). Au luat foc aiurea.

358

Ti-am zis, n-am nimic cu tine, aici ai dreptate. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

359

bubbles.. nu ma refeream la tine hmm

360

Bubbles, daca sunt respectata, respect. Pana atunci nu o sa permit nimanui sa ma acuze, sa ma calce in picioare etc. Indiferent de varsta. Putea sa afle prin alte moduri daca s-a trisat sau nu [Mesaj privat catr Latifa] dar nu sa inceapa sa ne acuze si sa afirme chiar, spunand "sa stiti ca pot si eu". Deci daca ati facut voi, pot si eu sa fac. Nu mai zic nimic pt ca oricum nu o sa ajungem la o concluzie, iar eu intru aici sa ma simt bine.
Lasa Ana, noi sa fim sanatoase tongue :pup:

361

smile

mi'ai placut la asta :pup:

362

Nu va mai certati sad ..nu are rost...a fost o neintelegere!
Vad ca micii alexei au cele mai multe voturi. De ce? Pentru ca sunt niste figuri :heart: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

363

Hei hei hei va rog,peste tot unde mergi gasesti rautate si ura.Va rog nu va mai certati macar aici lipsesc doua lucruri si asta imi place  :heart:  ador forumul latifa dar nu imi place cand oamenii sunt rai .Asa ca :bd: si incercati sa fiti asa cum nu sunteti si sa lasati putin de la voi  .Daca voi nu lasati nu lasa nimeni .Am trait asta pe pielea mea.

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

364

Va rog frumos pentru ultima oara sa incetati cu cearta!

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

365

@biancapoli
Perioada de inscriere in concurs a expirat! Te asteptam la concursul urmator!

Termeni si conditii

366

Latifa, de data asta se dau si locurile 2 si 3? Nu de alta dar am vazut ca scrie "decernarea castigatorilor"
Ps: Scuze pentru ieri :rusine:

367

birdslover wrote:

Latifa, de data asta se dau si locurile 2 si 3? Nu de alta dar am vazut ca scrie "decernarea castigatorilor"
Ps: Scuze pentru ieri :rusine:

Nu, se da numai locul I, ca de fiecare data, altfel ceilalti (de la editiile trecute) se vor simti nedreptatiti smile. Am gresit eu formularea, o modific acum.

Termeni si conditii

368

mai fetelor, am intrebat, nu am dat cu parul,dar unde lipseste bunul simt nu am ce sa ma bag.am mai auzit de varianta asta si am intrebat. ce este rau. daca nu va simteta-ti cu musca pe caciula nu sarea-ti in sus. era suficient" este parerea ta" si gata. sincer m-a deranjat . de unde atata importanta si aroganta? :bang:

Adaugat: 03-02-2010 22:59

capshunik wrote:

smile

mi'ai placut la asta :pup:

cine se aseamana se aduna.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

369

Ma abtin

370

birdslover wrote:

Ma abtin

si bine faci. eu chiar te respect si-mi place tare papagalul tau, dar trebuie sa intelegi logic ce am scris. a fost urat sa faci asta.

Adaugat: 03-02-2010 23:56

hai sa-ti explic de ce am scris asta. totusi tte sa dau cateva explicatii. am un prieten bun care se ocupa cu programari si el mi-a zis de faza cu conturi pe mai multe calculatoare.nu ca vreau eu sa castig concursul sau ca am ceva cu voi. sunt multe poze pe anima si nu au nici un vot. i-mi parea rau pt ei. sincer. de asta mi-a sarit in ochi.Capsunik a fost si data trecuta votata si o respect dar a fost o intrebare ca aluzie la toti de pe forum unde ma includ si eu. oricum eu nu port pica pe nimeni si i-mi cer scuze daca v-am suparat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

371

am o idee,cei care au castigat sa nu mai participe ca sa dea o sansa si celorlalti... hmm ce ziceti de ideea mea ? :angel:

- Bianca

372

biancadumi wrote:

am o idee,cei care au castigat sa nu mai participe ca sa dea o sansa si celorlalti... hmm ce ziceti de ideea mea ? :angel:

Pai nu cred ca are rost. Oricum, pana acum la fiecare concurs a castigat altcineva si asa se pare ca va fi si acum, nu cred ca are rost sa interzicem participarea castigatorilor. Probabil ca va castiga toata lumea pe rand, e greu sa nimeresti tot timpul poze super amuzante, uneori ies, alteori nu...

Termeni si conditii

373

Mary, probabil am inteles noi gresit ce ai vrut sa spui... mi se pare ca a sunat mai mult a afirmatie si m-am simtit acuzata de furt. Apoi orgoliul meu a sarit cu gura si a iesit asta big_smile Stiu ca n-am reactionat corect dar si pe mine m-a deranjat si eram mult prea nervoasa pentru a ma mai putea controla big_smile Imi cer iertare si promit ca pe viitor o sa ma controlez :rusine:

374 (edited by biancadumi 04-02-2010 11:37)

nimfa,perioada de pus pozele in concurs s-a incheiat,in plus nu ai voie sa participi la acest concurs deoarece Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana azi, 14 ianuarie 2010. . asta scrie in regulament wink

Te asteptam la urmatorul concurs :heart: :nimfa:

- Bianca

375

Ma bucur ca v-ati impacat :hug: !
Latifa, ai dreptate :hihi: ...toate lumea o sa castige tongue ..de exemplu e prima oara cand intru in concursurile AnimaFun si deja am 3 voturi :heart: ...data viitoare o sa intru cu o pozica mai amuzanta smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: