Re: Discutii despre Concurs
saracutul...veterinarul ce a sp?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
saracutul...veterinarul ce a sp?
ca daca il opereaza nu i ida sanse mari :cry: e ff slab dar mananca ff bn...off nu cred ca mai are mult e trait :cry:
Bianca iti inteleg durerea.. Dar daca ar avea sanse mai mari sa traiasca dupa operatie, ma gandesc ca ar fi ok sa incerci. Decat sa stai stresata.. cred ca ar fi mai bine asa. Sa stii ca la Spitalul Veterinar din Drumul Taberei sunt niste doctori excelenti!
ce rau imi pare :cry: pentru hamsterul tau dar daca operatia este singura sansa de a scapa ar trebui sa io faci deoarece daca nu io faci el va trece prin chinuri mari dar asa ai sanse sa se faca bine nimeni nu poate spune dar daca mananca bine are sanse mari noi iti tinem pumni si ne rugam la D-zeu sa reuseasca operatia si sa se faca bine...
A inceput votarea! :sanatate: Mult succes tuturor! :sanatate: :bravo:
Bianca iti inteleg durerea.. Dar daca ar avea sanse mai mari sa traiasca dupa operatie, ma gandesc ca ar fi ok sa incerci. Decat sa stai stresata.. cred ca ar fi mai bine asa. Sa stii ca la Spitalul Veterinar din Drumul Taberei sunt niste doctori excelenti!
am si eu aici un vet bun,chiar langa mn care mi-a operat hamsterita de cezariana
... dar doctorul de data asta a zis ca nu are sanse...si stie ce spune...a zis ca e posibil sa nu se mai trezeasca din anestezik
toata casa il iubeste enorm..:( e cel mai dulce hamster...sta cuminte cand mama ii curata rana ...doar osingura data a tras-o de pantaloni ca si cand ar fii zis "ma doare" ni se rupe sufletul de el
.... dar nu avem ce face... eu sper sa se faca bine ... macar am reusit sa ii fac cateva poze,ca sa am o amintire e la el...si poate ca o sa reusesc sa le trag undeva color :heart: si asa o sa am o poza cu el nu doar pe pc..caci pcul se poate strika...dar o fotografie pe foaie (nush cum sa ma exprim) ramane vesnik :heart:
bianca noi suntem alaturi de tine si speram ca sa se faca bine...
Latifa cei cre sunt inscrisi in concurs au voie sa voteze?
Da, normal.
Speram sa ramana cat mai mult alaturi de tine Dar .. parca tu ziceai ca vor parintii sa dea animalele sau am visat?
Sigur ca da!
au vrut,dar i-am fakut sa se razgandeasca asa ca raman
ms mult mult si eu sper :pup:
multumesc de raspuns
Am verificat astazi voturile de la concurs si am sters 2 voturi pentru ca erau date de utilizatori care si-au facut contul dupa inceperea concursului (blackangel si alexis).
"Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana azi, 14 ianuarie 2010. De asemenea, voturile date de pe conturi clona vor atrage descalificarea participantului."
am o nelamurire. capsinik si birdslover au avut si data trecuta cele mai multe voturi. ceva este intrebator. nu am nimic contra dar e suspect. nu cumva v-ati facut conturi si pe alte calculatoare si le folositi numai in anumite situatii?. sincer pot face si eu asta.
am o nelamurire. capsinik si birdslover au avut si data trecuta cele mai multe voturi. ceva este intrebator. nu am nimic contra dar e suspect. nu cumva v-ati facut conturi si pe alte calculatoare si le folositi numai in anumite situatii?. sincer pot face si eu asta.
Este imposibil pentru ca am verificat eu astazi voturile. Nu a votat nimeni nou venit, au votat numai useri vechi si bine cunoscuti. Au fost 2 useri noi ale caror voturi le-am sters eu astazi, dar era vorba de useri noi, care probabil ca nu citisera regulamentul. Este imposibil sa se triseze la acest concurs tocmai pentru ca am impus acea limita de inscriere ca membru de pana pa data de 14.01.2009.
Hai sa ne acuzam unii pe altii. Eu zic sa nu mai vorbiti in nestire!
Chestia asta chiar m-a suparat.
mai eu nu cred ca este nimic in neregula.......pt ca au pus si imagini frumoase.......nu este bine sa acuzam pe nedrept...doar latifa poate spune asta...... adik merita sa fie votate :k:
Dar mai voteaza altcineva in afara de membrii forumului?
nu
Dar mai voteaza altcineva in afara de membrii forumului?
Pai ca sa votezi trebuie sa fii membru si logat in cont, altfel nu se poate. Si, in plus, nu pot vota decat utilizatorii care si-au facut cont inainte de data de start a concursului (14.01.2010).
Am inteles multumesc!
A.. si inca ceva: "conturi de pe mai multe calculatoare". Dar crezi ca noi locuim la Media Galaxy?
Nu dar cu putine cunostiinte despre ip.uri se poate face si asta. Doar ca Mary nu stia ca e verificat tot.
Pai daca nu stie, sa nu isi mai dea aiurea cu parerea.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs