201 (edited by shadowdinasty 14-04-2011 13:42)

Re: Iepuras Pitic

Asteptam pozele!!
Gherutele nu sunt greu de taiat, e ca si la oameni: partea alba se taie, partea roz insa nu trebuie atinsa, pt ca ii va sangera si o va durea.
Sunt clesti speciali si foarfeci speciali la petshopuri si farmacii veterinare.
Mie imi ia cca. 5 min pana tai toate gherutele unui iepure.
Daca nu umbla prea mult pe afara (ca deh, la magazin nu ii pot lasa mai mult afara de 2-3 ore pe zi), ii cresc mai repede gherutele. Dar daca iti lasi iepurasul pe-afara, isi va toci mai bine gherutele si nu vei fi nevoita sa i le tai asa des.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

202 (edited by octy 14-04-2011 16:19)

Avem si noi niste pozite ! :hihi:

Astea sunt pozele facute chiar cand i-am luat,stateau intr-o cutiuta  big_smile

Adaugat: 14-04-2011 17:12

Am o intrebare:pot sa fac baie la iepuras?
M-am gandit ca dupa ce o dau pe Zuzu sa ii fac baie lui Blanche pt. ca el are mirosul ei (au stat impreuna) si vreau sa se joace si cu Willy fara ca el se sui pe Blanche simtind mirosul porcutei .Multumesc  :merci:

Va rog sa ma scuzati de dublu post!!!! :pls:  :pls:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

203

Nici vorba,octy.Iepurasii se curata singuri.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

204 (edited by biancadumi 14-04-2011 17:37)

Octy,eu ti-am explicat ca iepurii si porcusorii de guineea nu se lasa impreuna (nu vorbesc de poze ca am inteles ca sunt facute imediat dupa ce I-ai luat),vorbesc de faptul ca vrei sa il lasi pe Willy sa se joace cu iepurele.Iepurii cand sar pot lovi mortal porcusorii de guineea.Faci cum crezi,eu doar te-am informat wink

Ps : sa nu te superi pe mn  :pup:

- Bianca

205

Bine,nu ii fac baita.
In nici un caz nu o sa il las pe iepuras impreuna cu Willy nesupravegheati ,nu stiu ce se poate imtampla.
Eu ma refeream sa ii pot lasa sa se joace sub supravegherea mea fara sa il tin pe Willy sa nu se urce pe el  :ironic:(simte mirosul femelei)  ,nu sa ii las singuri,nu as face asta  wink
Dar nu cred ca o sa il omoare pe Willy daca ii da cu picioarele,la cat de mic este el nici nu il raneste  :hihi:
Biancadumi,nu ma supar pe tine,stiu ca tu vrei numai binele animalutelor  smile

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

206

Am pus poze cu Maya. Deocamdata nu avem cusca, dar in week-end cumparam cele necesare pt. a construi una  big_smile  Pozele sunt facute aseara cu telefonul. De aceea nu sunt de o calitate buna. A... apropo: ne place mult mararul (are si o coronita)  big_smile

207

Of,ce scumpete de iepuras,sa-ti traiasca!!!! :heart:

208

Merci la fel, Octy !   :heart:  O sa mai revin cu poze cand va fii si cusca gata si Maya se va muta in "casa noua".

209

Deabia astept sa vad ce "vila" o sa aiba.... :hihi:

210

ce frumos e  :heart:  :heart:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

211

Octy,ca sa continuam aici cu iepurasul

Mai,m-am uitat mai bine si pare ca e hermelin pitic smile rasa mea favorita  :hihi:  un scumpic si jumatate  :pup:

- Bianca

212

Ma puteti ajuta?
Aseara am simtit cand am pus mana pe urachiusele lui Blanche ca erau reci,are ceva?Multumesc!

213

anytza_99_ wrote:

:hug: salutare :hug:
:iepure: m-am uitat pe internet si am vazut mai multi iepurasi , iar parintii mi-au zis ca imi iau  dupa ce o sa ne ducem la mare :caine: sunt foarte bucuroasa :hihi:  :merci:  :lma:  :bd:  :hamster:  :angel:  smile  :nani: deabia astept sa vina luna august! :bravo:
are cineva de aici de pe latifa iepuras pitic? :iepure: daca da  poate sa-mi spuna cum sunt?

eu am un iepuras pitic si sper ca toti sa fie ca almeu se comporta  la fel ca o pisica sau un caine ok nu chiar exact nu latra si nu miauna dar in mare parte la fel vrea sa fie iubit is face nevoile in letiera ma cauta prin toata casa a invatat sa nu sara in pat mai greu dar am reusit  sunt superbi se pot dresa ft usor idea este sa il cumpri foarte mic si la 5-6 luni sa il sterilizezi e bn si pt el si pt tine isi schimba personalitatea imediat se maturizeaza  mai repede  in rest  e o experienta foarte frumoasa si nu o vei uit nici o data iti jur .pupicei

Adaugat: 23-04-2011 15:07

Sandryta wrote:

stiu vreau unul alb cu pete in varful urechilor(ca aia polari) dar nu cred ca is

daca nu te deranjeaza tias da un sfat cand te vei duce sa il cumperi  cu siguranta vor fi mai multi de unde sa alegi da nu fa asa lasa pe el sa te aleaga eu asa am facut intradevar este cel mai urata iepuras  seamana cu o pisica dar el ma ales si eu il iubesc  si il accept asa cum este fam mea nu vrea sa il atinga pt ca spun ca este urat dar nu e asa e mult mai dulce si mai bland ca multi iepuri eu asa vad  asa ca daca vrei cu adevarat un animal sa te iubesca si sa te simta atunci cand ai nevoie de cineva sa te alina lasal pe el sa te aleaga pupicei scz pentru comentariu

lore_diana

214

lori_flori,imi poti arata si mie o poza cu iepurica ta?Sa vad si eu cat de urata e  :ironic: ,daca tu crezi ca ar fi urata.... :ironic:

215

voi ncerca sa ii fac niste poze  si sa le pun pt a o vedea e n pic mai diferita de cei lalti iepurasi dar nu ca eu as crede sau ca nu as iubio asa cum este cred ca ai citit gresit pupicei .paste fericit

lore_diana

216

Ok.
Dar nu am inteles ca nu o iubesti  wink

Adaugat: 24-04-2011 12:06

O fi Blanche Hermelin Pitic,dar,nu mai fac un alt subiect asa ca o sa postez aici  :hug:

Poze de azi cu Blanche si doua de mai demult de care am uitat :rusine:

217

Salut! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog? Am doi iepurasi pitici si ma ingrijoreaza iepurica cap de leu, care cu toate ca e in rest pufoasa, in jurul gatului nu are atata blanita si in consecinta i se vede pielea...e un fel de gat golas ce nu se observa tot timpul, ci doar cand se intinde sau se misca mai cu talent. Are 3 luni jumatate si in rest e activa si afectoasa. Credeti ca poate fi un semn de boala? Va multumesc!

218

Daca pielea nu e vanata ori alba, daca nu are rani vizibile, e ok. Cand se intinde, i se intinde si pielea si parul nu are cum sa acopere tot gatul.

219

Multumesc mult! M-ai linistit, pielea arata normal, dupa parerea mea, adica e rozalie- albicioasa asa, dar nu se vede nimic neobisnuit pe ea. Inca o data iti multumesc! O zi buna!

220

Dat fiind faptul ce este in crstere, poti sa ii dai hrana cu vitamine/vitamine de pus in mancare, asa si blanita va fi mai deasa, puternica si stralucitoare.
Daca pielea arata ok, nu ai nici un motiv de ingrijorare.
Asteptam poze cu iepurasul tau!

221

Ii dau mancare cu vitamine, pe care o completez cu mar, morcov, iarba si sper ca de saptamana viitoare cel tarziu, si fan. Eu incerc sa-i fac poze, dar nu prea vrea sa stea si cand in final prind una, arata ca un ghem sau un mop, nici nu poti sa-i distingi fata:)! Am doi iepurici si acum incerc sa-i invat sa foloseasca litiera, pana acum e 1-0 pt ei smile)! Merci pt ajutor, va mai scriu si incerc sa pun si poze!

222

Blanche e adorabil  :heart: 
Are o fatzuca asa de poznasa. In a 6 a poza parca ar spune "Pot, pot sa rod si eu un pic din cablul asta ? Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz"  big_smile
Dupa care, Octy i-a spus ca NU si reactia lui o vedeti in cea de-a 10 a poza cand Blanch spune " :cry:  Stiam ca n-o sa-mi dai voie, ce trist sunt sad  Dar o salatzica, o salatzica am voie  :angel:  ?"

223

INA ..ce comica esti smile   si epurasul e adorabil.. :iepure:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

224

ina wrote:

Blanche e adorabil  :heart: 
Are o fatzuca asa de poznasa. In a 6 a poza parca ar spune "Pot, pot sa rod si eu un pic din cablul asta ? Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz"  big_smile
Dupa care, Octy i-a spus ca NU si reactia lui o vedeti in cea de-a 10 a poza cand Blanch spune " :cry:  Stiam ca n-o sa-mi dai voie, ce trist sunt sad  Dar o salatzica, o salatzica am voie  :angel:  ?"

Multumesc!
In a 6-a poza se spala pe fata  :hihi: ,era asa de dragut  :heart:  pare ca mananca din cablu  :hihi: ,dar nu o facea  :k:

225

rasha mea:X