26

Re: Alte bancuri bune

O blonda vede intr-un magazin un obiect cilindric si lucios.
- Ce e chestia aia ? - il intreaba pe vanzator.
- Un termos !
- Adica ?
- Adica un recipient care poate pastra foarte calde alimentele fierbinti, sau foarte reci pe cele care sunt puse reci.
- OK, cumpar si eu unul.

A doua zi, la serviviu, alta blonda vede la prima termosul si intreaba:
- Ce-i chestia aia draga ?
- Un termos, fraiero !
- Adica ?
- Adica, fraiero, un recipient care tine calde alimentele fierbinti si reci pe cele reci !
- Ahaaaaaaaaaaa... si tu ce ti-ai adus in termos ?
- O cafea si o inghetata !

27

tare... smile

smile  Do you have a cat or a dog? or a wild animal ? Make up their life much better! Save wild animals and domestic animals and love all animals!  smile :X my cats :X animals :X licurici & kitty

28

O blonda avea o masina de 250.000Km si nu o putea vinde. Se intalneste cu o prietena care-i zice:
- Mai, am eu un amic, mecanic auto, care ti-o lustruieste bine si-ti da si kilometrajul inapoi la 50.000, poate gasesti vreun fraier sa nu se prinda si scapi de rabla !
Zis si facut !

Peste o saptamana se intalnesc din nou, blonda tare fericita.
- Ei, zice prietena, te vad fericita, ai scapat de rabla ?
- Da' ce, sunt proasta ? La 50.000Km  o  tin  EU !

29

smile daca e blonda;)=)

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

30

ce fraiera blonda..dar fiindca e blonda.... tongue

smile  Do you have a cat or a dog? or a wild animal ? Make up their life much better! Save wild animals and domestic animals and love all animals!  smile :X my cats :X animals :X licurici & kitty

31

smile smile smile smile smile smile  ce amuzant!!!

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

32

O blonda statea de vorba cu sotul ei si dintr-o data o umfla rasul.
- Ce-ai draga, ce razi asa din senin ?
- Ha, ha, ha, dragul meu sot,  mi-am adus aminte de un banc foarte tare pe care mi l-a spus un coleg de serviciu aseara. Am ras atat de tare, ca era sa cad din pat...

33

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!! smile smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

34

Blondele, suparate tare ca toata lumea rade de ele se hotorosc sa organizeze un mars prin care sa protesteze ca sunt marginalizate. Se duc la primar si iau aprobare sa marsaluiasca sambata dimineata intre Piata Unirii si Piata Romana. Se aduna 200.000 de blonde sambata la Piata Unirii si pleaca spre Romana. Cand ajung pe B-dul Magheru se latesc pe tot bulevardul si desfasoara un banner imens pe care scria:
" NU  TOATE PROASTELE SUNT BLONDE "

35

Pentru a se dovedi c? blondele nu sînt proaste, s-a organizat o conferin?? de pres?. O blond? a fost întrebat?:
- Cît face 1+1?
Ea r?spunde:
- 5.
Din sal? se aude:
- Mai da?i-i o ?ans?.
Apoi este întrebat? alta. Ea r?spunde:
- 2.
Din sal? se aude:
- Mai da?i-i o ?ans?...

36

O femeie la vreo 30 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in resedinta de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si ii spune:
- Uite tre’ s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani. Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ ca ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
Dupa vreo ora, taximetristul opreste pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe iarba. Femeia ingrijorata ii zice:
- Vai dar nu pot, sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe iarba!

Adaugat: 30-04-2009 17:13

Femeia intra in bucatarie si isi gaseste sotul la vanatoare de muste si il intreaba ce face.
- Vanez muste, raspunde el.
- A! ai omorat vreuna?
- Da, 3 masculi si 2 femele, spune el.
Intrigata, femeia il intreaba cum le deosebeste, la care el raspunde:
- Pai 3 dintre ele erau pe-o sticla de bere si 2 pe telefon.

Baietelul unui inginer ridica nasul din cartea pe care o citea si il intreaba:
- Tata, ce-i aia pompa?
Inginerul ia imediat o foaie de hartie si incepe sa-i explice:
- E un cilindru cu un piston inauntru, care are o valva prin care fluidul trece intr-un singur sens etc... Si-i spune principiile presiunii, notiunea de vacuum si toate celelalte, pentru ca intr-un final sa-l intrebe:
- Dar de unde ai aflat tu de pompa?
- Pai uite aici, in cartea de istorie, scrie ca Cezar a intrat cu mare pompa in Roma.

Adaugat: 10-05-2009 21:49

O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

:einstein:

37

Cica un batranel are impresia ca babutza lui nu mai aude si se apuca s-o testeze.
Se duce in coltul camerei si o intreaba: - Auzi?
... nimic
Se apropie de ea 3 pasi si o intreaba: - Auzi?
... nimic
Se duce langa ea si o intreaba: - Auzi?
Babutza: - Iti raspund pentru a 3-ia oara: DA!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

38

ramon wrote:

O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

:einstein:

tare fain smile desi e cam scary

There is nothing in which the birds differ more from man than the way in which they can build and yet leave a landscape as it was before.

39

smile Bune bancuri lupu! smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

40

Un tip se trezeste dimineata, ia ziarul de la usa, se uita pe numerele de la loto si vede ca i-au iesit toate cele sase.
Cum avea un serviciu pe care nu il suporta, pleaca tacticos la serviciu, intra in audienta la sef si il anunta cu satisfactie ca demisioneaza.
Seful spune ca e alegerea lui, ii multumeste pentru cei peste 20 de ani lucrati in firma si ii da un bonus de despartire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, in drum spre loterie intra la reprezentanta BMW si cumpara cel mai scump model, in valoare de 200.000 de euro. Cind sa dea banii, este anuntat ca, deoarece este clientul cu nr. 1.000.000, primeste masina gratis.
- Cind e sa ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros ca a ramas si cu cei 200.000 de euro si are si BMW nou nout.
Trece pe la loto, ridica milioanele si pleaca acasa.
Sta pe terasa, la o bere si o vede pe sotia sa venind acasa, cu bicicleta. Moment in care trece pe strada o betoniera si o calca.
- Asta e, zice omul, cind e sa ai noroc, ai noroc pina la capat! wink

41

Era candva o femeie despteapta . Intr-o zi se plimba pe la lac si a vazut o broscuta in pericol ! Broasca : Salveaza-ma si iti voi indeplini 4 dorinte !!!
Femeia a salvat broasca si a spus :
Femeia : Acum trebuie sa imi indeplinesti 4 dorinte nu ???
Broasca : Da , dar.........am uitat sa iti spun un lucru.......orice imi ceri sotul tau va primi acel lucru de 10 ori mai mult decat tine !
Femeia : Bine ......... Imi doresc sa fiu cea mai despteapta femeie !
Broasca : Sotul tau va fi de 10 ori mai desptept !
Femeia : Imi doresc sa fiu cea mai frumoasa femeie !
Broasca : Sotul tau va fi de 10 ori mai frumos !
Femeia : E in regula ! Astfel va avea ochi doar pt mine !
Broasca : Bine ! A treia dorinta este ...........
Femeia : Vreau sa fiu cea mai bogata femeie !
Broasca : Sotul tau va fi de 10 ori mai bogat !
Femeia : Exact ! Dar tot ce e al lui e si al meu si tot ce e al meu e si al lui !
Broasca : Si ultima dorinta este...............
Femeia : Doresc un usor infarct !
Broasca : Dar............

Iar femeia demonstreaza ca este din nou despteapta !!! Deci ea e cea mai desteapta femeie , cea mai frumoasa si cea mai BOGATA femeie datorita sotului iei care i-a lasat mostenire averea lui !

Ich liebe alle Tiere ! I love all animals ! J'aime tous les animaux ! Amo tutti gli animali ! Ik hou van alle dieren !

42

Iar acesta se numeste buton, spuse inginerul, si foloseste la deschiderea calculatoarului.
- Si de ce se numeste buton, intreba un elev?
- Pentru ca, daca ar fi folosit pentru inchiderea calculatorului, el s-ar fi numit butoff.  :bang:

Adaugat: 29-09-2009 17:08

Doi prieteni se roaga. Primul dintre ei:
- Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari sa scap de faliment, sa imi refac afacerea... fa ceva, Doamne...

Al doilea:
- Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi de mancare la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru...

Primul se duce la al doilea:
- Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!!

43

smile smile Ce fain e bancul asta! smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

44

Un balbait suna la politie:
- P-p-politia?
- Da.
- A-a-aici este un cadavru.
- Care e adresa?
- Strada S-s-s...
- Sadoveanu?
- Nu. S-s-s...
- Seniliu?
- Nu. S-s-s...
- Nu ocupati telefonul. Ganditi-va si mai apoi sunati.
Peste ceva timp, iarasi acelasi dialog.
A treia oara:
- P-p-politia?
- Da.
- A-a-aici este un cadavru.
- Care e adresa?
- Strada S-s-s...
- Sadoveanu?
- Da. L-am dus a-acolo!
:wis:

45

smile smile smile smile smile
Prea tare!

Gabriela

46

In Bucuresti, un autobuz tocmai se pregatea sa inchida usile si sa plece din statie. Soferul vede un om alergand disperat spre autobuz si il asteapta. Omul ajunge si il intreaba pe sofer:
- Ce masina e asta?
- Iveco! zise soferul si pleaca...

47

smile
cat de tare

Gabriela

48

De ce cioara caraie cand zboara
pentru ca schimba viteza

49 (edited by ramon 23-02-2010 22:23)

Parerile copiilor despre...  mame

Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?
           1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
           2). Mai mult ca sa curete casa.
           3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
           1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.
           2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult.
           3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... Numai ca el a folosit piese mai mari...

Din ce ingrediente au fost facute mamele?
           1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
           2). Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
           1). Pentru ca noi sintem neamuri..
           2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
           1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
           2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
           3). Altii imi spun ca ea era buna candva..

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
           1). Numele lui de familie.
           2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
           3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
           1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
           2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el.
           3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?
           1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
           2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
           3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
           1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
           2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
           3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa petreci o noapte acasa la prieteni...
           4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?
           1). Mamele nu au timp liber.
           2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
           1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
           2). Dieta.

Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?
           1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
           2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
           3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

50

smile smile smile smile smile ce tare