Ca nu fiu off-topic,am trecut la chow,pentru ca de catelusa mea vreau sa vorbesc,referitor la tratamente si la a face totul pentru a le fie bine.Poate nu multi o cunosc pe scumpetea de catelusa,tot chow,pe care am avut-o 12 ani.A suferit de tumoare la glandele mamare si pentru noi a fost dezastros sa aflam asa ceva.Dar am sperat,nu m-am lasat batuta,am cautata tot ce se poate face .Si credeti-ma ,parca si ea a inteles ca trebuie sa facem schimbari.Am trecut pe tratamente naturiste si mancare formata 90 % din zarzavaturi,legume si altele.Dimineata ii faceam suc de morcovi si de telina pe care il amestecam cu lapte batut si-l papa.Fel de fel de seminte si medicamente naturiste......Dar sunt multumita ca i-am prelungit viata cu 4 ani,din momentul in care nu s-a spus ca e rau.As fi vrut sa fac mult mai mult si in final ,in ultima saptamana ,cea mai devastatoare ,cand s-au adunat toate ,am luat decizia sa-i curm suferinta.N-a suferit,pentru ca n-am lasat-o....Am facut tot ce e omeneste posibil dar n-a mai rezistat.Au fost momente cumplite,si acum plang cand imi amintesc.....N-as putea sa stau pasiva si doar sa ma lamentez ca unul din animlele mele are ceva.
Star de asemenea are dispazie de sold si urmeaza aproape tot timpul tratament,in urma caruia nu mai schioapata si se minte mult mai bine.Daca se intampla sa aiba nevoie de ceva,il fac chiar dada trebuie sa mut multi din loc.Si gata cu tristetea.....
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: