Re: Chow-Chow
Lasa ca vine si un chow-lin intr-o zi Mary.Si asa se intregeste gasca.... :pisica:
Uploaded with ImageShack.us
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Lasa ca vine si un chow-lin intr-o zi Mary.Si asa se intregeste gasca.... :pisica:
E superba printesuca Daisy :pup:
foarte frumoasa :pup:
O zi superba de toamna de care ne bucuram la maxim.Printesa mea.... :heart:
Astea da poze ! :bravo:
foarte frumoase pozele pupam :pup:
Buna, ca si voi si eu sunt o mare iubitoare de chow chow, iar acum am si posibilitatea sa-mi iau unul, problema e ca mai am o femela pechineza mai in varsta si din cate am citit chow-ul este o rasa teritoriala si agresiva cu alti caini. In cazul acesta e mai bine sa fie femela sau mascul?
Bun venit alyalice.Nu stiu unde ai citit informatiile dar.....un chow-chow nu este agresiv,decat in cazul nefericit in care are un stapan care nu stie sa-l educe(mare diferenta intre a educa si dresa).Ei sunt incapatanati si analizeaza faptele inainte sa ia o decizie.Pe primul loc sunt ei si apoi restul.Nu e o rasa de categorie,,usoara'' care sa-ti faca pe plac decat daca ii castigi respectul.Daca nu, face ce vrea el,nu e socialbil,da,devine agresiv ceea ce este un mare pacat ,pentru ca nu este deloc caracteristic rasei.Miturile astea de prima informatie,de multe ori sunt gresite.Depinde doar de noi sa ne formam animalele de companie in deplina armonie cu toata familia,cuvantatoare sau ne.Niciodata n-am avut chow agresiv si sunt la al 3-lea.Pot spune ca imparte castronul sau osul cu ciobanescul meu caucazian,alt caine care se considera extrem de agresiv.(nu ca nu ar fi,dar educati cum trebuie ajung sa aiba un caracter extraordinar).Pot intreba de unde vrei sa iei pui de chow-chow?
multumesc pt. raspuns. da, am vazut ca depinde de educatie, dar tot nu stiu ce sa aleg, in functie de temperament, am vazut ca femelele sunt mai maleabile sa zicem, dar masculii au aspect-ul mai leonic, ceea ce imi place, doar ca sunt si putin mai incapatanati. asa ca am o mare dilema, ma puteti ajuta sa decid? puiul il iau de la niste prieteni.
Nu putem noi decide ce sa-ti iei.Doar tu poti sa stii si sa iei o hotarare.Si te asigur ca incapatanarea apartine ambelor sexe.Eu am avut 2 femele si un mascul,sa zicem ca singura diferentza ,si asta depinde de multe,este aspectul.Caracterul e comun si se formeaza alaturi de noi.
ok, multumesc mult pt. raspunsul promt.
adevarul este ca mie imi plac mai mult masculii, sunt mai impunatori doar ca avand acasa o femela mai in varsta mi sa recomandat tot o femela, spunandu-mi ca are un caracter mai putin dominant decat masculul. asta e dilema mea. multumesc
Da,in cazul asta ti s-a dat un sfat bun.Inseamna ca hotararea e aproape luata.sa ne anunti cand vine scumpetea acasa si sa ne delectezi cu poze.
Daissy@Bruno. :heart: Ora de joaca.
Adaugat: 05-10-2011 18:35
Am profitat de ultimele zile calde ale toamnei si am iesit la iarba verde si apa calda.Mai ales Daissy care a facut o baitza pe cinste ,singura a intrat in apa de cum am ajuns.Putin si traversa apa inot.... :wow:
Adaugat: 07-10-2011 22:53
Printesa Daissy. :heart:
tiara pictures
ce superba e... sa iti traiasca suana.
Multumesc Andreea.Mai incape o poza.... ?! Ca numai noi suntem pe aici... :rusine:
Si ce poze....! Una mai frumoasa decat alta. :pup:
Mulmumim. :heart:
Daca va era dor de pufosenii somnoroase... :heart:
Silviu,m-ai dat gata.....Sa fie cu noroc.De la cine il iei?
Superbitateeeeee :heart: :floare: o ador,efectiv :heart: e suuuperba :floare:
Nu cred ca am mai vazut asa minunatie :heart: ! Chow-ul este o rasa extraordinara :pup: pe botic !
Este singurul chow care anima paginile din topicul asta si toata lumea o iubeste. :pup:
Ar fi frumos sa mai vina si alti detinatori de chow dar ne multumim cu printesa noastra. Oricum este cea mai importanta deoarece o stim de micuta.
O alegere buna Silviu.Simona are exemplare frumoase si isi iubeste chow-linii.Are si experienta si rezultate foarte bune in expozitii;ma bucur pentru tine.Te ajut cand o sa ai nevoie.
Mulmumim. :heart:
Daca va era dor de pufosenii somnoroase... :heart:Uploaded with ImageShack.us
Silviu,m-ai dat gata.....Sa fie cu noroc.De la cine il iei?
Chow Chow-ul este cea mai frumoasa rasa dar totusi eu nu as avea curaj sa imi iau un astfel de caine.Petreceti mult timp pieptanandul?
Nu-ti trebuie curaj pentru un chow-chow.Iti trebuie dedicatie si iubire maxima pentru aceasta rasa aparte.Da,daca iti iubesti animalele iti dedici mare parte lor,pentru ingrijire,intretinere si bunastare.Doar pentru a-l peria si coafa nu ai nevoie de curaj.....sincer nu inteleg asocierea.Oricum nu mai mult timp decat pentru a-l peria pe Bruno.Ii perii pe fiecare cam la 2 zile,depinde.
Fara sa va speriem,va dorim Happy Halloween!!!!
Adaugat: 30-10-2011 21:14
Prima poza cu doua nasucuri asa aproape... :bravo: :heart:
Daissy&Cristal.
Cea mai dulcica poza :heart:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow