Re: Chow-Chow
cat ma bucur ca Daissy e bine :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
cat ma bucur ca Daissy e bine :pup:
cat de mult ma bucur ca pintesa si-a revenit,sunteti o familie minunata,toti patru! :pup:
Ce animalute norocoase! Cine mai scoate un caine de curte la plimbare? Numai Ramona , poate si altii dar nu sunt pe forum. Bravo. Va pup pe toti trei.
foarte bine ca si-a revenit daissy :k: ... cu ochisorii ei dulci... :pup: :pup: o pupam de 1000 de ori :sanatate:
Relatia noastra cu Bruno se bazeaza pe incredere;si el e copilutzul nostru.Chiar daca e un caine mare ,e foarte atasat de mine si ascultator.Pot merge oriunde cu el pentru ca e atent la mine.Il conduc,il invat lucruri noi.......Bine, unde am aparut noi ni s-a facut loc..... :hihi: au ramas toti cu gura -cascata.Vorba ta Mary....cand scoti 2 caini dintr-o masina.....
Daissy e la fel ca intotdeauna,parca nu s-a intamplat nimic.I-am cumparat de la farmacia naturista multe lucruri,mancare(paste din grau si secara),condimente fara sare,ulei cu omega 3+6,tarate de grau.....Trebuie sa puna cele 4 kg pe care le-a pierdut la loc.Pentru ea tot ce e mai bun.Bine ca si-a revenit si uimitor de repede.... :heart:
Multumim si returnam pupicii.... :pup:
Adaugat: 05-07-2011 17:44
Cel mai bun somnic e cel de afara.....la umbra si adiere de vant....
Uploaded with ImageShack.us
Vai,ce scumpica poate fi,pupam boticul :pup: :pup:
ce frumos doarme printesina,e o dulceata! :hug:
Spui ca este o jucarie de plus, cazuta langa tulpina copacului.
pupam boticul printesei scumpeeee :heart:
Doamne ce scumpi sunt Bruno si Daissy in pozele de mai sus, si in astea recente printesa e o dulceata! Va pup pe toti 3 :pup: :pup:
Multumim... :hug: Ne uitam la Daissy ca la ceva extrem de pretios,pentru ca e o minune scumpa.E la fel de vesela cum a fost intotdeauna,se cearta cu noi,se joaca,e plina de viata,nici nu vrem sa ne mai gandim prin ce a trecut ,parca n-ar fi fost adevarat.
cat de scumpi sunt amandoi :heart:
o liniste deplina,un moment excelent de relaxare :hug:
Pupici si imbratisari pentru printesa si Bruno ! :pup: :hug: :pup: :hug: E bine la iarba verde ! :hihi:
Sunt tare frumosi scumpiteii tai Ramona, chiar mi-as fi dorit sa fi stat si tu pe jos la iarba verde fix intre ei 2. :hihi:
Ii pup pe amandoi dulce. :heart:
foarte frumosi amandoi :pup:
Greu ii prind,pentru ca trebuie sa intru dupa aparatul foto(daca l-as avea tot timpul la mine,ca stau asa frumos amandoi cateodata) si de multe ori la prima miscare sunt dupa mine.Si apoi,eram numai noi acasa,nu avea cine ne poza. Dar planuim sa iesim putin la apa ,mai tarziu si incerc sa fac niste poze.
Multumim si returnam pupicii. :pup:
asteptam poze cu frumosii :heart:
Topicul asta s-a blocat?
Pozele cu chowlinii va rugam.
Stiu ca eram datoare cu poze,dar pozele de la malul apei n-au iesit cum trebuie.
Avem altele mai frumoase din Retezat. :heart:
asa da plimbare in aer liber.. :pup:
o familie fericita,foarte frumoase fotografiile :hug:
printesa scumpa , pupam boticul dulce :pup:
Astea da poze. :bravo:
Ce n-as da sa fi fost si eu acolo. Bravo Ramona.
foarte frumose pozele se vede ca i-a placut printesei plimbarea :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow